WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inzynierka ja tez myslalam ze tam jajo zniose pod oxy do tego zimno mi strasznie bylo.
A pozniej nastala sennosci i takie otepienie. -
nick nieaktualnyInżynierka kciuki!
U Mojej tfu tfu na razie pupa prześliczna. Używam chusteczek babydream sensitive (ale używałam też pampersa) albo woda i wacik, smaruję tak ze 3 razy dziennie linomag i tyle.
Ale myślę, że tu nie ma co się wymądrzać jedne dzieci są podatne na uczulenia inne nie. My z mężem nie jesteśmy i Mała też nie.
Ja uczę Małą samodzielnego zasypiania. Właśnie leżę obok jej łóżeczka i czekam, aż zaśnie. Parę razy się udało już. Tylko muszę ją wcześniej porządnie uspokoić i wyciszyć. Czytałam w mądrej książce, że to ważne żeby dziecko umiało się samo wyciszyć i żeby miało takie momenty, że sobie samo leży i patrzy. Wcześniej sobie wbijałam do głowy, że ona taka samotna za tymi szczebelkami;)
Kupowałyście może termofor? Macie jakiś do polecenia? -
nick nieaktualnyDotarła wrescie położna.
Niestety zastała królewicza śpiącego.
Tak się darl głośno aż się zanosil ok 11 że dałam butle i śpi
Szkoda że ja się nie położyłam koło niego bo czekałam na nią a ona wpadła po 12!!
Wazymy 4160.)
Głodomor potrzebuje tyle mleka więc dokarmiamy.
Z mm nie rezygnujemy bo zdarzają się zielone kupki.
Obserwować.
Pępek ok to tzn ten śluz co został zejdzie.
LRF.
To są potowki.
Mój tez dzisiaj dostał.
Położna mówiła żeby wacik, guzik spryskiwacze osceniseptem i posmarować.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:miało być cytowanie!
zapomniałam co to było u kolezanki...
ale jeśli u niej pudry odpadały, to moze z mąki zrezygnuj
Sarcia posmarowałam Karola dwa razy sudocremem. Skóra wyglądała jeszcze gorzej, a córce bardzo pomagał. Byłam.pewna że u tym razem się sprawdzi a tu klops -
A i ja pod oxy skakalam na piłce znaczy kazali mi krecic kola albo pupa litere C zakreslac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wy też tak koszmarnie pocicie się w nocy, w tak późnym połogu?
W pt będzie 5tydzień, a od jakiegoś jestem cała mokra w nocy, dosłownie mokra. A to już blisko końca.
Edit. Udało się zasnęła sama!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 13:23
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ogarnia 500 + lub zasiłek rodzinny? Mam problem z Mopr no chcę mnie wykończyć byłam tam już 150 razy a im ciagle czeogś brakuje. Nie będe się rozpisywac bo nie wiem czy którąś może pomóc??Czekam na odzew:)
Skali ja mam to juz ogarniete wiec moze bede mogla pomoc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Sabinka u Młodego bepanthen był wybawieniem, u Liwki nic nie pomaga, pupa purpurowa i aż do krwi. Kupy robi kwaśne i stąd te odparzenia. W środę pediatra. Nie pomaga nam linomag, bepanthen, sudocrem, użyłam raz pudru, ale jeszcze gorzej, więc zaliczył śmietnik
Skali pracuję w Mops może w czymś pomogę? Poza tym 500+ już dostałam.
Choć w każdej gminie są trochę inne dokumenty wymagane.
Właśnie robię szybki obiad, później dzieciaki zostają z babcią, a ja lecę na "czarny protest".
-
Sabina wrote:Chyba tak zrobię.
Sarcia posmarowałam Karola dwa razy sudocremem. Skóra wyglądała jeszcze gorzej, a córce bardzo pomagał. Byłam.pewna że u tym razem się sprawdzi a tu klops
to moze ten sos nivea???kolezance tylko on pomógł...a masci na recepte nic -
nick nieaktualnyodłożyłam Łobuza i zaczął się płacz, teraz już nie mam siły nosić go na rękach, musi się zadowolić głaskaniem jedną ręką, bo drugą popijam kawę. Łeb mi dziś eksploduje chyba
czekam na męża i idę do sklepu, na chociaż pół godzinny spacer
mam tylko nadzieję że to chwilowy bunt na spanie w dzień