Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę wiedzieć jakie gabaryty osiągnąłby przy narodzinach w terminie o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Sama nie umiem sobie wyobrazić! !dziś miał pierwsze szczepienie bo był -jako wczesniak -w szpitalu
    a mama jakas wielka nie jest :) big chłopak
    Ale też najgłośniej płakał

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę, cieszę się że nasz taki filigranowy chłopiec ;D
    ok korzystając z tego że Mały śpi, muszę go pomierzyć i zamówić ubranko na chrzest ;)
    ciężko znaleźć ładne wdzianko używane w tak malutkim rozmiarze, więc o zgrozo!! nie wystroję dziecka, będzie miało zwykłe ciuszki jak na wyjście i na to biały misiowy kombinezon z polarku. Chyba powinno być ok? w sensie nie zmarznie w połowie października? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla polozna,maly klopsik przybiera wazy 3525 g ;) u was tez polozna jest co tydzien??? Bo do nas bedzie przychodzic do 6 tygodnia o.O nawet nie wiedzialAm :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest. U nas będzie jutro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz duzo sie pozmieniało ogolem bo z 1 cora to polozna byla az 1 raz na wizycie i tyle ja widzialam :D fakt ze to byla szefowa/kolezanka mojej mamy i moze dlatego tak bylo to moj maly od zeszlego tygodnia przybral 320 g czyli tresciwy mam pokarm ze go tak utuczylam haha o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas była tylko raz, nikt się nie upominał, nikt nie wpraszał, ja też się nie upominałam i nie zapraszałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:21

nick nieaktualny, kamciaelcia, nick nieaktualny, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja już żałuję, że ten ss zamówiłam. A o Bobolicu nie słyszałam, musisz się częściej udzielać, bo ja pieniądze tracę;);)

Do Nas położna w następnym.tygodniu przyjdzie 4 raz, ale jest fajna i pomocna i lubię jej wizyty.

My.z 50 już dawno wyrosłyśmy, kilka 56 jest.na.styk. No i pampersy 2.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Abata Znajoma

Wysłany: 4 października 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Pozwolę sobie zadać pytanko: Czy któraś z Was rodziła w szpitalu Praskim w Warszawie? I może podzielić się opinią. Zapraszam oczywiście do kontaktu na Pw, żeby Wam forum nie zapychac. Dziękuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie ta babke tez lubie, starsza po 50tce ale baardzo sympatyczna i niemprzeszkadza mi ze wpadnie na 15 minut pogadac i obejrzec malego i mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PYTANIE

Dziewczyny po cc . Nosicie, badz k7edy mozna zaczas nosic pas, poporodowy ?? Bo amnezja mnie chwycila i nie pamietam z cora kiedy nosilam hmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzilla Bobotic sory literówka :) A jak ja zginę to na fb piszcie jak coś mogę pomóc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia- ja pas odpuszczam. Jak tylko będę mogła zaczynam ćwiczenia a teraz staram się chodzić na lekko wciągniętym brzuchu żeby go mobilizować do wzmocnienia bo kręgosłup obrywa przy zbyt małym wsparciu m,. brzucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki, ale skurcze ustały :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inżynierka, jaka szkoda :(
    ale i Ty się doczekasz Maluszka, jeszcze trochę ;)

nigdy nie myślałam, że będzie mnie cieszyć kupa ;D
    haha, mój robi coraz bardziej żółtą i już trzeci dzień z rzędu znajduję suprise'a w pieluszce, a wcześniej raz na dwa, trzy dni było kupsko ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka
    I co lekarze teraz na brak skurczy? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po korepetycjach

U nas położna była 6 razy (jeśli dobrze policzylam) I nie mówiła ze to ostatni raz

A co do kup
    U nas zaczyna się regularność -codziennie jedna i p stałej mniej więcej porze

Piotruś śpi
    Odsypia szczepienie a dokładnie brak snu ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wasze maluchy takie aktywne mój zasypia od razu po jedzeniu a jak się budzi to na jedzenie, chwikę go pomęczę przewinę zje i spi. Chyba jest śpioszkiem urodzonym w niedzielę, albo tak go męczy jedzenie z piersi a raczej nasza szarpanina. Już mam doła, ze dziecko mi z piersi nie chce jeść, laktatorem nie jestem w stanie odćganc na kazde karmienie tyle zeby zjadł tylko mój pokarm i mam stresa i mniej pokarmu. Od 2 dni nie chce z piersi tylko butla. Wygina się okorpnie,juz się boje ze moze cos z napięcem ma bo naprawde masakra.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka osz szkoda a co twoj doktorek?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2595 2596 2597 2598 2599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ