X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę wiedzieć jakie gabaryty osiągnąłby przy narodzinach w terminie o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Sama nie umiem sobie wyobrazić! !dziś miał pierwsze szczepienie bo był -jako wczesniak -w szpitalu
    a mama jakas wielka nie jest :) big chłopak
    Ale też najgłośniej płakał

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę, cieszę się że nasz taki filigranowy chłopiec ;D
    ok korzystając z tego że Mały śpi, muszę go pomierzyć i zamówić ubranko na chrzest ;)
    ciężko znaleźć ładne wdzianko używane w tak malutkim rozmiarze, więc o zgrozo!! nie wystroję dziecka, będzie miało zwykłe ciuszki jak na wyjście i na to biały misiowy kombinezon z polarku. Chyba powinno być ok? w sensie nie zmarznie w połowie października? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla polozna,maly klopsik przybiera wazy 3525 g ;) u was tez polozna jest co tydzien??? Bo do nas bedzie przychodzic do 6 tygodnia o.O nawet nie wiedzialAm :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest. U nas będzie jutro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz duzo sie pozmieniało ogolem bo z 1 cora to polozna byla az 1 raz na wizycie i tyle ja widzialam :D fakt ze to byla szefowa/kolezanka mojej mamy i moze dlatego tak bylo to moj maly od zeszlego tygodnia przybral 320 g czyli tresciwy mam pokarm ze go tak utuczylam haha o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas była tylko raz, nikt się nie upominał, nikt nie wpraszał, ja też się nie upominałam i nie zapraszałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:21

bisacz, kamciaelcia, alinka, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja już żałuję, że ten ss zamówiłam. A o Bobolicu nie słyszałam, musisz się częściej udzielać, bo ja pieniądze tracę;);)

Do Nas położna w następnym.tygodniu przyjdzie 4 raz, ale jest fajna i pomocna i lubię jej wizyty.

My.z 50 już dawno wyrosłyśmy, kilka 56 jest.na.styk. No i pampersy 2.

mysza0406 lubi tę wiadomość

• Abata Znajoma

Wysłany: 4 października 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Pozwolę sobie zadać pytanko: Czy któraś z Was rodziła w szpitalu Praskim w Warszawie? I może podzielić się opinią. Zapraszam oczywiście do kontaktu na Pw, żeby Wam forum nie zapychac. Dziękuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie ta babke tez lubie, starsza po 50tce ale baardzo sympatyczna i niemprzeszkadza mi ze wpadnie na 15 minut pogadac i obejrzec malego i mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PYTANIE

Dziewczyny po cc . Nosicie, badz k7edy mozna zaczas nosic pas, poporodowy ?? Bo amnezja mnie chwycila i nie pamietam z cora kiedy nosilam hmm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzilla Bobotic sory literówka :) A jak ja zginę to na fb piszcie jak coś mogę pomóc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia- ja pas odpuszczam. Jak tylko będę mogła zaczynam ćwiczenia a teraz staram się chodzić na lekko wciągniętym brzuchu żeby go mobilizować do wzmocnienia bo kręgosłup obrywa przy zbyt małym wsparciu m,. brzucha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za kciuki, ale skurcze ustały :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inżynierka, jaka szkoda :(
    ale i Ty się doczekasz Maluszka, jeszcze trochę ;)

nigdy nie myślałam, że będzie mnie cieszyć kupa ;D
    haha, mój robi coraz bardziej żółtą i już trzeci dzień z rzędu znajduję suprise'a w pieluszce, a wcześniej raz na dwa, trzy dni było kupsko ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka
    I co lekarze teraz na brak skurczy? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po korepetycjach

U nas położna była 6 razy (jeśli dobrze policzylam) I nie mówiła ze to ostatni raz

A co do kup
    U nas zaczyna się regularność -codziennie jedna i p stałej mniej więcej porze

Piotruś śpi
    Odsypia szczepienie a dokładnie brak snu ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wasze maluchy takie aktywne mój zasypia od razu po jedzeniu a jak się budzi to na jedzenie, chwikę go pomęczę przewinę zje i spi. Chyba jest śpioszkiem urodzonym w niedzielę, albo tak go męczy jedzenie z piersi a raczej nasza szarpanina. Już mam doła, ze dziecko mi z piersi nie chce jeść, laktatorem nie jestem w stanie odćganc na kazde karmienie tyle zeby zjadł tylko mój pokarm i mam stresa i mniej pokarmu. Od 2 dni nie chce z piersi tylko butla. Wygina się okorpnie,juz się boje ze moze cos z napięcem ma bo naprawde masakra.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka osz szkoda a co twoj doktorek?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2595 2596 2597 2598 2599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ