WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo kurczę, cieszę się że nasz taki filigranowy chłopiec
ok korzystając z tego że Mały śpi, muszę go pomierzyć i zamówić ubranko na chrzest
ciężko znaleźć ładne wdzianko używane w tak malutkim rozmiarze, więc o zgrozo!! nie wystroję dziecka, będzie miało zwykłe ciuszki jak na wyjście i na to biały misiowy kombinezon z polarku. Chyba powinno być ok? w sensie nie zmarznie w połowie października? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to teraz duzo sie pozmieniało ogolem bo z 1 cora to polozna byla az 1 raz na wizycie i tyle ja widzialam
fakt ze to byla szefowa/kolezanka mojej mamy i moze dlatego tak bylo to moj maly od zeszlego tygodnia przybral 320 g czyli tresciwy mam pokarm ze go tak utuczylam haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza ja już żałuję, że ten ss zamówiłam. A o Bobolicu nie słyszałam, musisz się częściej udzielać, bo ja pieniądze tracę
Do Nas położna w następnym.tygodniu przyjdzie 4 raz, ale jest fajna i pomocna i lubię jej wizyty.
My.z 50 już dawno wyrosłyśmy, kilka 56 jest.na.styk. No i pampersy 2.mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Pozwolę sobie zadać pytanko: Czy któraś z Was rodziła w szpitalu Praskim w Warszawie? I może podzielić się opinią. Zapraszam oczywiście do kontaktu na Pw, żeby Wam forum nie zapychac. Dziękuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia- ja pas odpuszczam. Jak tylko będę mogła zaczynam ćwiczenia a teraz staram się chodzić na lekko wciągniętym brzuchu żeby go mobilizować do wzmocnienia bo kręgosłup obrywa przy zbyt małym wsparciu m,. brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinżynierka, jaka szkoda
ale i Ty się doczekasz Maluszka, jeszcze trochę
nigdy nie myślałam, że będzie mnie cieszyć kupa
haha, mój robi coraz bardziej żółtą i już trzeci dzień z rzędu znajduję suprise'a w pieluszce, a wcześniej raz na dwa, trzy dni było kupsko -
Ja juz po korepetycjach
U nas położna była 6 razy (jeśli dobrze policzylam) I nie mówiła ze to ostatni raz
A co do kup
U nas zaczyna się regularność -codziennie jedna i p stałej mniej więcej porze
Piotruś śpi
Odsypia szczepienie a dokładnie brak snu -
wasze maluchy takie aktywne mój zasypia od razu po jedzeniu a jak się budzi to na jedzenie, chwikę go pomęczę przewinę zje i spi. Chyba jest śpioszkiem urodzonym w niedzielę, albo tak go męczy jedzenie z piersi a raczej nasza szarpanina. Już mam doła, ze dziecko mi z piersi nie chce jeść, laktatorem nie jestem w stanie odćganc na kazde karmienie tyle zeby zjadł tylko mój pokarm i mam stresa i mniej pokarmu. Od 2 dni nie chce z piersi tylko butla. Wygina się okorpnie,juz się boje ze moze cos z napięcem ma bo naprawde masakra.
-
Inzynierka osz szkoda a co twoj doktorek?