WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju, cudem udało mi sie Was nadrobić. Młody ma dziś ciężki dzień
śpi tylko na rękach i co chwila sie wybudza i zanosi płaczem. Dobrze ze mnie mama wspomogła bo inaczej bym chyba z domu uciekła :o Do tego jeszcze ze starszym odrabianie lekcji przez 2h i padam na twarz! Ale widzę ze większość z nas zmaga sie z podobnymi problemami wiec to po prostu trzeba przeżyć
Inzynierka na schody i biegać góra dół! Musi sie w końcu ruszyćMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Nie powiedziała jaki rozmiar.
Przy wypisie miał 1x0,5. Po tygodniu niby 2x2, ale ta pani była dziwna
Jutro spytam neonatologa.
I jeszcze jakiś szmer w sercu słyszała. Ze może to nic ale monitorować na następnej wizycie.
Jakoś tak mi sie smutno na wieczór zrobiło.
-
Moje bobo poszlo spac mam nadzieje, ze przespi jakos nocke dzis tylko zaliczyl w ciagi dnia 2 drzemki po niecale 2 godziny. Reszte praktycznie wisial na cycach albo plakal tylko chwile ze lezal cicho.
Jak nocka bedzie jak wczoraj to sie zalamie. -
Ulfenstein
Nie martw się ciemiaczkiem-nie tyle rozmiar ważny co fakt czy juz zarasta (bo teraz byłoby za szybko )
U nas 1x1 i nie jest to duże ciemiaczko
Na szczęście jutro masz wizytę
O wszystko pytaj
Sama się przekonasz ze nie ma co się smutac
Gdyby jutro był słyszalny jakiś szmer -zadaj skierowania do kardiologa. Pediatrzy potrafią powiedzieć że poobserwuja i później -jak znów go usłyszą -próbują coś robić . A po co tracić czas? Szmer nic nie musi znaczyć ale wasz spokój jest bardzo ważny
Na pewno jest dobrze -
Wygląda na to że u Piotrusia nie wystąpiło nic co by było związane ze szczepieniem. No! !trochę pospal -oby to się nie przełożyło na nocne spanie
no i troszkę mu przeszkadza ta pielucha. Ale daję mu max 2 dni i nie zauważy ze nogi ma na uwięzi
Edit
Mamy podwyższona temperaturezapodalam czopek. Piotruś śpi na szczęście (i przez sen z czopkiem się udało ). Czekam 30 minut i zmierzymy znów temp. ..od tego zależy czy teraz pójdę spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 22:55
-
Kamcia to reakcja na szczepienie?
Inzynierka jak tam? -
nick nieaktualny
-
Kamcia szybko wylapalas i oodalas lek wiec sie może nie rokreci.
Intnierka rodzimy chyba? Kciukasy aby byl szybki i bezbolesny a ty abyś już tulila malenstwo. -
Madziula to tak jak u nas, glodomor maly budzi się taki zly i z płaczem ze nie da sie wtedy nakarmic i sie tak zapetla wszystko.... ehhhh...
U nas położona była raz. Strasznie się zawiodłam bo na szkole rodzenia była super i pokladalam w niej duże nadzieje po porodzie, a ona przyszla i tylko.przeżywała że ja nasz sasiad ochrzanil, ze zle zaparkowala samochód pod blokiem, a potem przez godzinę maltretowala,mnie i malego z karmieniem cyckiem. Jak wyszla to maly zaryczany i ja tez bylam. Powinnam zadzwonić na druga wizytę, ale juz sie boje jak zobaczy, ze jednak z cycka ale butla karmiony. Ale zobaczę, najwyżej będzie to nasza ostatnia jej wizyta tutaj.
Maly drugie nocne karmienie ale cosmarudny, mamu nadzieję że zasnie jeszcze ladnie potem, zaczęłam wczoraj dawac delicol i mam pytanie dajecie go rzeczywiście do każdego karmienia, to nie za duzo, bo ja mam jakies obawy....
Inzynierka trzymam kciuki!!!!
Mysza super ze tak sie Wam udaly chrzciny i ze takie super postępy z Małą
Skali a probowalas herbatki na laktacje? Mi pomógł ten femilakter czy jakos takWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 04:01
-
Pije lactosan bo nie mogę mleka a w szpitalu go piłam to efektów nie widziałam ja ogólnie mam mleko bo jak mały je to leci laktatirem piprostu jest trudniej zależy od pory dnia ile uda się odciągnąć
Wczoraj mały dał popis cały wieczór jadł aż w końcu dostał 60 mm i padł teraz mamy pierwsze karmienie zjadł z cycka 10 min i śpi. Drugi zaraz mi pęknie ale młody odbił 3mam go na klacie żeby ładnie usnal
-
nick nieaktualny
-
U nas kolejne karmienie maly budzi sie sam prawie co 2 godziny. Pozniej 30 min wisi na cycu i na szczescie w nocy zasypial.
Zobaczymy jak teraz bedzie. Oby przybral cos do czwartku bo bedzie słabo -
nick nieaktualny
-
Inzynierka skoro cos sie pojawia to dobrze. Moze 2 proba ruszy skorcze. U mnie bylo totalnie plasko ja nie znam co to.skorcz bo ani razu go nie mialam.
-
Ile to matka jest w stanie bez snu pociagnac