WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja właśnie dzisiaj zważyłam dziecko przed karmieniem i po w ramach eksperymentu
bo moje dziecię na cycku wisi 10 - 15minut i ma dość, przy czym jeżeli jest to 15 minut to często potem ulewa i to sporo. I wyszło mi, że dzisiaj przez 13 minut jedzenia przybrała 120 g. Nie wiem czy to ma przełożenie na ml, że wypiła 120 ml? ale chyba źle nie jest, a w cycku jeszcze zostało sporo do wypicia.
A poza tym dzisiaj byliśmy w banku i nasze 2 tygodniowe dziecko ma już własne konto oszczędnościowekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inzynierka a jak 3 proba noc nie da to cesarka? W sobote czy jeszcze piatek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do nas położna przychodzi co tydzień, dzisiaj była trzeci raz. Sympatyczna pani nam się trafiła, doradziła kilka rzeczy, małego zawsze ogląda i chwali, pochwaliła też mój brzuch że już prawie płaski i w ogóle nie widać że rodziłam prawie 3 tyg temu. W tym tyg mamy jeszcze iść do przychodni na zważenie synka aby zobaczyć czy prawidłowo przybiera bo ostatnio zrobił się z niego taki głodomór że moje piersi tyle nie produkują i muszę dokarmiać na noc mm, a później ładnie śpi prawie 5h.
-
Nam pediatra kolejny temat rzuciła. Nie podoba jej sie ciemiączko: mogłoby być większe.
Już sie naczytałam ze mózg nie będzie rósł.
Raju.
Jutro neonatolog na NFZ. Bo to dzis to było prywatnie, żeby dała skierowanie do neurologa.
W sobotę prywatne usg brzucha. -
nick nieaktualny
-
Inzynierka paranoja współczuję dziewczynie ja dokladnie rok temu fowiedzialam sie o smierci mojego dzieciatka. A teraz na cycu mam takiego szkraba