SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie na slodycze checi nie mam, ogolem ranem slodyczy nigdy nie bylam, moga stac i sie patrzec na mnie i nie ruszy to mojego apetytu ;)

• AISAK Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za te kropelki 47zl z przywiezienie. Teraz jedzie znajoma do Niemiec i tyle chce.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Chrzest już mamy zaplanowany na listopad :) lokal zarezerwowany, tort zamówiony i zaproszenia już wysłane :D

Pamiętacie nasze zawirowania z wózkiem? Jak się okazało dostaliśmy pałąk gratis jak obiecywali i dzisiaj dotarła folia przeciwdeszczowa za symboliczne 2 zł :) można? można.. a już straciłam nadzieję na ten sklep :D i w kieszeni zostało mi 400 zł :D chociaż nie kupiłabym wtedy oryginalnej folii na wózek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:05

bisacz, kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak dzięki za info, tylko zastanawiam się skąd taka rozbieżność. Na pewno by Nas nie oszukała to nie w jej stylu.

LRF może obudzcie go po południu, żeby miał trochę aktywności i jakaś różnice miedzy dniem a nocą.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis pobudka o 9 pozniej niespanie i dwa karmienia do 11 a jak padlismy to oboje pospalismy do teraz.
    Maly wisi na cycu a ja czytam o waszych zachciankach i jedzeniu.
    U mnie poki co dramat jem znikome ilosci bardzo malo i co 4 a nawet 5 godzin. Jak zjem 4 posilki to mals w ciagu doby.
    Ale powoli zaczynam czuć glod bo od porodu nie znam tego uczucia.
    A i dzis chrypie tyle sie naspoewalam w nocy kolysanek ze glos trace.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AISAK Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Aisak dzięki za info, tylko zastanawiam się skąd taka rozbieżność. Na pewno by Nas nie oszukała to nie w jej stylu.

LRF może obudzcie go po południu, żeby miał trochę aktywności i jakaś różnice miedzy dniem a nocą.

Spytaj może tak dyskretnie ile sztuk kupiła, że chcieliście tylko jedna.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nosicie maluchy w chustach? Moja mala 5 tyg dzis od 2 dni chce spac tylko na rekach...

marcianka86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin ja w pierwszych dniach też głodu nie czułam, mąż mi wciskał jedzenie. Teraz już jem lepiej

Aisak a pamiętasz ile ml?

Marcianka ja się zbieram do chusty. Już z kilkoma osobami rozmawiałam, mam kontakt, chyba wiem jaką kupić, tylko muszę się zebrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Bisacz daj mi proszę znać za ile ten znajomy kupi.

Kamcia cierpliwości na szczepieniu!

Dam znać ale jakoś dopiero w weekend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nie śpi, leży na środku podłogi na macie i gada do zabawek, kota chce zaczepiać, a kotka taka mało towarzyska ;) ja ogarniam obiad korzystając że Malutki grzeczny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Muszę się wygadać.
    Ej wściekłam się niesamowicie:/ z rodziną to dobrze jednak na zdjęciach tylko:/
    Dziewczyny ile placiłyście za Sab Simplex?

Już dawno prosiliśmy męża siostrę(mieszka w Niemczech), żeby się zorientowała i w razie czego kupiła nam. No i kupiła i zadzwoniła, że wysłała i oddać jej kasę na konto. Ale nie mogła zadzwonić czy za tą cenę chcemy?. Wyszło 140zł plus przesyłka 5 euro! Gdybym wiedziała, że to taki koszt to bym nie brała w życiu tym bardziej, że Mała już całkiem dobrze z brzuszkiem. W cholerę wydatków mamy, a ona nie pomyślała, że to drogo. Wystarczyłby jeden telefon:/ ostatnio grabią sobie u mnie, rozumiem, że tam się inaczej zarabia i bezdzietna para, ale odrobina wyczucia by się przydała.

Ostatnio usłyszałam jak proponują mężowi, żeby wziął sobie parę dni wolnego i przyjechał do nich. I za cholerę nie mogli zrozumieć, że mąż nie chce mnie i Małej zostawiać. Żeby nie było, że o męża się martwią to chodziło o to by im w czymś pomógł.
    Że co?! Ja kupowałam koleżance i płaciłam 8 euro.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi sie znaleść chwile na zmiane suwaczka potrzebowałam odpaic kompa :-)
    No i przyszła waga dla maluszka ide ja rozpakować poki leży sobie spokojnie.

kamciaelcia, bisacz, Sabina lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogarnelam pranie, dom, wstawilam obiad dla ekipy zrobie im filet z koperkiem w sosie smietanowym a sobie gotowany filet, teraz jem rosol maly spi i zarazpolozna ma przyjechac bo dzwonila :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet naczynia pozmywałam, bo Bąbel taki grzeczny ;) póki co nie śpi od godzinki, nie pozwalam mu tyle spać, bo w nocy da do wiwatu ;D

mogę ze stu procentową pewnością powiedzieć, że te kiepskie dni to był skok rozwojowy, uff... jeszcze TYLKO kilka przed nami. Serce się za to raduję jak widzę nowe umiejętności u niego ;) gdyby się jeszcze własną śliną nie zabił byłoby cudownie, bo czasem przyprawia mnie niemal o zawał serca, haha ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po
    Mały waży 4980 (wpisali 4890)
    Recepta na vigantol jest (lekarka zadowolona że proszę )
    Przepuklina w ogóle się nie martwimy -słowa pediatry -wiele dzieci ją ma
    Ba szczepieniu ok. Smialismy się więcej placze rano przy wstawaniu! !zwłaszcza dziś ;) oby dobrze je teraz przeszedł. Soda kupiona a czopki są w zapasie
    Za 6 tyg kolejne :)

I zapisałam się na krzywa cukrowa

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    Przyszła pieluszka do szerokiego pieluchowania ale raczej dopiero na noc założymy -niech Piotruś się z racji szczepienia leni na kanapie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczepieniu była mama z chłopcem -spał na rękach ale obstawiałam ze ma conajmniej 4 miesiące czy 6 to nie wiem - nie widziałam jak siedzi
    A on miał 2 miesiące :) Urodził się jako wczesniak 3400 i 62 !!!!!!!!a teraz waży 6.5 kg. Naprawdę wyglądał na pół roku o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 14:49

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepienie mieliśmy mieć 10 października, ale ze względu na katar chcę poczekać dłużej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki wcześniak? o matulu! ciekawe ile mój waży - zobaczymy w czwartek przy okazji szczepienia na pneumo ;) mój się trochę ponad godzinę pobawił przy dźwiękach piosenek ludowych (;D) i teraz śpi, chyba z 5 razy mu śpiewałam "hej sokoły" i dzwoniłam grzechotką ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Edytowalam
    On ma 2 miesiące a wygląda na 6
    I nie gruby -długi i kudlaty! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2594 2595 2596 2597 2598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ