WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy Chrzest już mamy zaplanowany na listopad
lokal zarezerwowany, tort zamówiony i zaproszenia już wysłane
Pamiętacie nasze zawirowania z wózkiem? Jak się okazało dostaliśmy pałąk gratis jak obiecywali i dzisiaj dotarła folia przeciwdeszczowa za symboliczne 2 złmożna? można.. a już straciłam nadzieję na ten sklep
i w kieszeni zostało mi 400 zł
chociaż nie kupiłabym wtedy oryginalnej folii na wózek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:05
bisacz, kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzis pobudka o 9 pozniej niespanie i dwa karmienia do 11 a jak padlismy to oboje pospalismy do teraz.
Maly wisi na cycu a ja czytam o waszych zachciankach i jedzeniu.
U mnie poki co dramat jem znikome ilosci bardzo malo i co 4 a nawet 5 godzin. Jak zjem 4 posilki to mals w ciagu doby.
Ale powoli zaczynam czuć glod bo od porodu nie znam tego uczucia.
A i dzis chrypie tyle sie naspoewalam w nocy kolysanek ze glos trace. -
Magdziulla wrote:Aisak dzięki za info, tylko zastanawiam się skąd taka rozbieżność. Na pewno by Nas nie oszukała to nie w jej stylu.
LRF może obudzcie go po południu, żeby miał trochę aktywności i jakaś różnice miedzy dniem a nocą.
Spytaj może tak dyskretnie ile sztuk kupiła, że chcieliście tylko jedna. -
nick nieaktualnyAjrin ja w pierwszych dniach też głodu nie czułam, mąż mi wciskał jedzenie. Teraz już jem lepiej
Aisak a pamiętasz ile ml?
Marcianka ja się zbieram do chusty. Już z kilkoma osobami rozmawiałam, mam kontakt, chyba wiem jaką kupić, tylko muszę się zebrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Muszę się wygadać.
Ej wściekłam się niesamowicie:/ z rodziną to dobrze jednak na zdjęciach tylko:/
Dziewczyny ile placiłyście za Sab Simplex?
Już dawno prosiliśmy męża siostrę(mieszka w Niemczech), żeby się zorientowała i w razie czego kupiła nam. No i kupiła i zadzwoniła, że wysłała i oddać jej kasę na konto. Ale nie mogła zadzwonić czy za tą cenę chcemy?. Wyszło 140zł plus przesyłka 5 euro! Gdybym wiedziała, że to taki koszt to bym nie brała w życiu tym bardziej, że Mała już całkiem dobrze z brzuszkiem. W cholerę wydatków mamy, a ona nie pomyślała, że to drogo. Wystarczyłby jeden telefon:/ ostatnio grabią sobie u mnie, rozumiem, że tam się inaczej zarabia i bezdzietna para, ale odrobina wyczucia by się przydała.
Ostatnio usłyszałam jak proponują mężowi, żeby wziął sobie parę dni wolnego i przyjechał do nich. I za cholerę nie mogli zrozumieć, że mąż nie chce mnie i Małej zostawiać. Żeby nie było, że o męża się martwią to chodziło o to by im w czymś pomógł. -
Udało mi sie znaleść chwile na zmiane suwaczka potrzebowałam odpaic kompa
No i przyszła waga dla maluszka ide ja rozpakować poki leży sobie spokojnie.kamciaelcia, bisacz, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nawet naczynia pozmywałam, bo Bąbel taki grzeczny
póki co nie śpi od godzinki, nie pozwalam mu tyle spać, bo w nocy da do wiwatu
mogę ze stu procentową pewnością powiedzieć, że te kiepskie dni to był skok rozwojowy, uff... jeszcze TYLKO kilka przed nami. Serce się za to raduję jak widzę nowe umiejętności u niegogdyby się jeszcze własną śliną nie zabił byłoby cudownie, bo czasem przyprawia mnie niemal o zawał serca, haha
-
My już po
Mały waży 4980 (wpisali 4890)
Recepta na vigantol jest (lekarka zadowolona że proszę )
Przepuklina w ogóle się nie martwimy -słowa pediatry -wiele dzieci ją ma
Ba szczepieniu ok. Smialismy się więcej placze rano przy wstawaniu! !zwłaszcza dziśoby dobrze je teraz przeszedł. Soda kupiona a czopki są w zapasie
Za 6 tyg kolejne
I zapisałam się na krzywa cukrowa -
Na szczepieniu była mama z chłopcem -spał na rękach ale obstawiałam ze ma conajmniej 4 miesiące czy 6 to nie wiem - nie widziałam jak siedzi
A on miał 2 miesiąceUrodził się jako wczesniak 3400 i 62 !!!!!!!!a teraz waży 6.5 kg. Naprawdę wyglądał na pół roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 14:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaki wcześniak? o matulu! ciekawe ile mój waży - zobaczymy w czwartek przy okazji szczepienia na pneumo
mój się trochę ponad godzinę pobawił przy dźwiękach piosenek ludowych (
) i teraz śpi, chyba z 5 razy mu śpiewałam "hej sokoły" i dzwoniłam grzechotką