X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie na slodycze checi nie mam, ogolem ranem slodyczy nigdy nie bylam, moga stac i sie patrzec na mnie i nie ruszy to mojego apetytu ;)

• AISAK Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas za te kropelki 47zl z przywiezienie. Teraz jedzie znajoma do Niemiec i tyle chce.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Chrzest już mamy zaplanowany na listopad :) lokal zarezerwowany, tort zamówiony i zaproszenia już wysłane :D

Pamiętacie nasze zawirowania z wózkiem? Jak się okazało dostaliśmy pałąk gratis jak obiecywali i dzisiaj dotarła folia przeciwdeszczowa za symboliczne 2 zł :) można? można.. a już straciłam nadzieję na ten sklep :D i w kieszeni zostało mi 400 zł :D chociaż nie kupiłabym wtedy oryginalnej folii na wózek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:05

bisacz, kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak dzięki za info, tylko zastanawiam się skąd taka rozbieżność. Na pewno by Nas nie oszukała to nie w jej stylu.

LRF może obudzcie go po południu, żeby miał trochę aktywności i jakaś różnice miedzy dniem a nocą.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis pobudka o 9 pozniej niespanie i dwa karmienia do 11 a jak padlismy to oboje pospalismy do teraz.
    Maly wisi na cycu a ja czytam o waszych zachciankach i jedzeniu.
    U mnie poki co dramat jem znikome ilosci bardzo malo i co 4 a nawet 5 godzin. Jak zjem 4 posilki to mals w ciagu doby.
    Ale powoli zaczynam czuć glod bo od porodu nie znam tego uczucia.
    A i dzis chrypie tyle sie naspoewalam w nocy kolysanek ze glos trace.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AISAK Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Aisak dzięki za info, tylko zastanawiam się skąd taka rozbieżność. Na pewno by Nas nie oszukała to nie w jej stylu.

LRF może obudzcie go po południu, żeby miał trochę aktywności i jakaś różnice miedzy dniem a nocą.

Spytaj może tak dyskretnie ile sztuk kupiła, że chcieliście tylko jedna.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nosicie maluchy w chustach? Moja mala 5 tyg dzis od 2 dni chce spac tylko na rekach...

marcianka86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin ja w pierwszych dniach też głodu nie czułam, mąż mi wciskał jedzenie. Teraz już jem lepiej

Aisak a pamiętasz ile ml?

Marcianka ja się zbieram do chusty. Już z kilkoma osobami rozmawiałam, mam kontakt, chyba wiem jaką kupić, tylko muszę się zebrać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Bisacz daj mi proszę znać za ile ten znajomy kupi.

Kamcia cierpliwości na szczepieniu!

Dam znać ale jakoś dopiero w weekend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak nie śpi, leży na środku podłogi na macie i gada do zabawek, kota chce zaczepiać, a kotka taka mało towarzyska ;) ja ogarniam obiad korzystając że Malutki grzeczny ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Muszę się wygadać.
    Ej wściekłam się niesamowicie:/ z rodziną to dobrze jednak na zdjęciach tylko:/
    Dziewczyny ile placiłyście za Sab Simplex?

Już dawno prosiliśmy męża siostrę(mieszka w Niemczech), żeby się zorientowała i w razie czego kupiła nam. No i kupiła i zadzwoniła, że wysłała i oddać jej kasę na konto. Ale nie mogła zadzwonić czy za tą cenę chcemy?. Wyszło 140zł plus przesyłka 5 euro! Gdybym wiedziała, że to taki koszt to bym nie brała w życiu tym bardziej, że Mała już całkiem dobrze z brzuszkiem. W cholerę wydatków mamy, a ona nie pomyślała, że to drogo. Wystarczyłby jeden telefon:/ ostatnio grabią sobie u mnie, rozumiem, że tam się inaczej zarabia i bezdzietna para, ale odrobina wyczucia by się przydała.

Ostatnio usłyszałam jak proponują mężowi, żeby wziął sobie parę dni wolnego i przyjechał do nich. I za cholerę nie mogli zrozumieć, że mąż nie chce mnie i Małej zostawiać. Żeby nie było, że o męża się martwią to chodziło o to by im w czymś pomógł.
    Że co?! Ja kupowałam koleżance i płaciłam 8 euro.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi sie znaleść chwile na zmiane suwaczka potrzebowałam odpaic kompa :-)
    No i przyszła waga dla maluszka ide ja rozpakować poki leży sobie spokojnie.

kamciaelcia, bisacz, Sabina lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogarnelam pranie, dom, wstawilam obiad dla ekipy zrobie im filet z koperkiem w sosie smietanowym a sobie gotowany filet, teraz jem rosol maly spi i zarazpolozna ma przyjechac bo dzwonila :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet naczynia pozmywałam, bo Bąbel taki grzeczny ;) póki co nie śpi od godzinki, nie pozwalam mu tyle spać, bo w nocy da do wiwatu ;D

mogę ze stu procentową pewnością powiedzieć, że te kiepskie dni to był skok rozwojowy, uff... jeszcze TYLKO kilka przed nami. Serce się za to raduję jak widzę nowe umiejętności u niego ;) gdyby się jeszcze własną śliną nie zabił byłoby cudownie, bo czasem przyprawia mnie niemal o zawał serca, haha ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po
    Mały waży 4980 (wpisali 4890)
    Recepta na vigantol jest (lekarka zadowolona że proszę )
    Przepuklina w ogóle się nie martwimy -słowa pediatry -wiele dzieci ją ma
    Ba szczepieniu ok. Smialismy się więcej placze rano przy wstawaniu! !zwłaszcza dziś ;) oby dobrze je teraz przeszedł. Soda kupiona a czopki są w zapasie
    Za 6 tyg kolejne :)

I zapisałam się na krzywa cukrowa

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha
    Przyszła pieluszka do szerokiego pieluchowania ale raczej dopiero na noc założymy -niech Piotruś się z racji szczepienia leni na kanapie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczepieniu była mama z chłopcem -spał na rękach ale obstawiałam ze ma conajmniej 4 miesiące czy 6 to nie wiem - nie widziałam jak siedzi
    A on miał 2 miesiące :) Urodził się jako wczesniak 3400 i 62 !!!!!!!!a teraz waży 6.5 kg. Naprawdę wyglądał na pół roku o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 14:49

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepienie mieliśmy mieć 10 października, ale ze względu na katar chcę poczekać dłużej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki wcześniak? o matulu! ciekawe ile mój waży - zobaczymy w czwartek przy okazji szczepienia na pneumo ;) mój się trochę ponad godzinę pobawił przy dźwiękach piosenek ludowych (;D) i teraz śpi, chyba z 5 razy mu śpiewałam "hej sokoły" i dzwoniłam grzechotką ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    Edytowalam
    On ma 2 miesiące a wygląda na 6
    I nie gruby -długi i kudlaty! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2594 2595 2596 2597 2598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ