WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka04
bylas moze po te pampki w carefourze?? Bo ciekawa jestem po ile sztuk maja te niby mega boxy i czy sa male rozmiary w sensie te 2-5 kg , bo nie,chcee kupowac tych 3-6 kg wydaje mi sie ze beda za duze jeszcze na niego , one sa duzo wieksze od tych 1 ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ terminami do neurologa to porażka chyba wszędzie, z córką jak musieliśmy iść do neurologa to terminy były prywatnie dopiero za pół roku.. a do byle jakiego neurologa też nie chcieliśmy iść. Na szczęście okazało się że w OWI przyjmuje neurolog która jest w Szczecinie najlepszym neurologiem dla dzieci a że do ośrodka były przyjmowane tylko wcześniaki oraz dzieci niepełnosprawne, to zwykły Kowalski nie mogł więc czas oczekiwania też był krótszy. Ale tak czy siak, czas oczekiwania na lekarzy na nfz ale nawet też prywatnie jest tragiczny..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siedze u fryzjera z farbą na głowie i jakos dziko sie czuje hehei oczywiście napisałam do męża smsa jak sobie radzą i jeszcze nie odpisał i jyz mam wizję ze mały płacze w nieboglosy....
chyba musze sobie darować takie dluzsze wyjścia jeszcze bo cala nerwowa tu siedzę
Mysza chyba musze poczytać o tym karpiu... -
nick nieaktualnymartta wrote:Dziewczyny siedze u fryzjera z farbą na głowie i jakos dziko sie czuje hehei oczywiście napisałam do męża smsa jak sobie radzą i jeszcze nie odpisał i jyz mam wizję ze mały płacze w nieboglosy....
chyba musze sobie darować takie dluzsze wyjścia jeszcze bo cala nerwowa tu siedzę
Mysza chyba musze poczytać o tym karpiu...i tylko na podcięciu końcówek, ale powiedziałam fryzjerce że ma ciąć tyle ile uważa za potrzebne, bo zdaję sobie sprawę, że włos po porodzie jest zniszczony, wróciłam do domu z krótkimi
przykładam Małemu chłodniejsze okłady z pieluszek, póki co chyba daje to radę, zaraz będę sprawdzać temperaturę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście głupia zalogowalam sie na kamerke domowa i slysze ze naly płacze ale maz go nosi, potem go przewijal zagadujac czule, ehh. Ale wracam juz do domu!
Foksik ja tez mocno.podcielam wlosy, potrzebowaly tego i z blondynki prawie jestem szatynka, zmiany w zyciu i na głowie.Little Red Fox lubi tę wiadomość