WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:No i mój Szymek będzie miał szczepionki za darmo tylko ze 5w1,
Ulf mogłabyś mi powiedzieć jak to wy macie ?
Mi w sumie w szpitalu nic nie powiedzieli co robić chyba muszę sama się za to zabrać i go zapisać do jakiejsc poradni.
ja musiałam, a właściwie mąż zapisać Małego do poradni jak jeszcze byliśmy w szpitalu, bo inaczej nie dostaliśmy książeczki zdrowia przy wypisie. -
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Inżynierka- co dalej cc?
Angela zadzwoń po prostu. Im się tak z automatu wpisuje u mnie też tak było. Ale jak już była kwota to na 100%. Ja dzwoniłam i Pani powiedziała, że system tak automatycznie wpisuje zanim decyzja z kwotą jest podana i faktycznie u mnie jest ok. Lepiej się upewnić ale nie panikuj
Mam blisko więc się przeszłamI co, chcieli mi władować te 80%.. dobrze że jeszcze tego nie naliczyli. Pismo które mi wysłali też już nie aktualne.. burdel i tyle..
-
nick nieaktualnyzapytam z ciekawości,
w jakiej temperaturze kąpiecie dzieciątka, o ile to sprawdzacie?
bo nasz wczoraj znowu się darł przy wkładaniu, ale jak już leżał i był cały zamoczony pełen relakstylko mąż zarządził szybsze wyjście z wody, bo Młody puścił złoty strumień do wanienki
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:LRF zapomniałam o tobie ! No ale chodzicue do jakiejś poradni neonatologii czy coś ?bo chce Szymka zapisać żeby był pod opieką bo już widzę że do neurologa ciężko się dostać
do neonatologa na razie się nie wybieramy, bo pytałam już dwóch pediatrów i nic nie mówili, a u jednego byliśmy prywatnie i mówił nam jedynie o opiece u neurologa i ewentualnie okulisty
-
Skali89 wrote:No i mój Szymek będzie miał szczepionki za darmo tylko ze 5w1,
Ulf mogłabyś mi powiedzieć jak to wy macie ?
Mi w sumie w szpitalu nic nie powiedzieli co robić chyba muszę sama się za to zabrać i go zapisać do jakiejsc poradni.
I oni tez nic nie wiedza w tej poradni. Będę dzwonić i sie dowiadywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
39 zamierzone termometrem
powolutku wkładamy
A teraz nawet reczniczek grzeje się na kaloryferku
ja się staram powolutku wkładać a i tak się drze i łapkami macha
na dnie kładziemy też pieluszkękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Byliśmy wczoraj o neonatolog bo pediatrzy tak sugerowali. Ze to jednak specjalista oś małych dzieci. No i chcieliśmy skierowanie na usg brzucha. Bardzo nas uspokoiła. Tam gdzie pediatrzy widzieli problemy, ona wytłumaczyła.
A dzis udało sie załapać ma wizytę do neurologa. Wiec zobaczymy. Chce skierowanie na usg głowy i zielone światło na szczepienie. Plus niech powie co to za drżenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA z jakiego tytulu musicie chodzic do neurologa? Dlatego ze wczesniaki csy jak ? Bo nie wiem czy ja z moim dzieckiem tez musze isc profilaktycznie czy jak ?
Wiem, wiem glupie pytanie... ale pierwszej ciazy tak nie przezywalam i nie kialam tyle mądrych mamusmkolo siebie ktore sa skarbnica wiedzy nt niemowlakow