WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy. Pani neurolog bardzo Kosia pochwaliła. Wszystko jest ok! Drżenie tez normalne. Mamy kontrole za 1,5 miesiąca. Plus usg głowy i wtedy da wpis ze zielone światło na szczepienie.
My mamy tydzień lekarski bo jeszcze jutro ortopeda po skierowanie na usg i w sobotę usg brzucha.
Kosio u lekarza grzeczny. Ma wadze w domu pierwszy raz nie płakał. W lozeczku przeleżał sam z 15 minut w spokoju.
Ktoś mi podmienił dziecko
Albo szykuje niespodziankę na wieczór i noc
Ale tak sie cieszę, ze jest ok ze nocka niestraszna. Jehehe.
Little Red Fox, kamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was kochane mam pytanie czy miałyście lub macie silne bóle głowy?! I co na to bierzecie i ile ?! Pytam bo wczoraj miałam taki migrenowy ból,jestem w 3 miesiącu ciąży,wiem że paracetamol niby jest bezpieczny ale co ile mogę go brać? Wczoraj zażyłam 3 tabletki bo ból był nie do wytrzymania,boje się o moje maleństwo,pewnie gdybym pojechała na pogotowie to dali by mi to samo
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Widzialam zdjęcie z Zakopanego to też śnieg jest. A pojechalambym tam na ciastko do jagoda koktajl bar.
Agatia ja na laktaze man delicol a ty masz coś na receptę ?
niedaleko nas. Ok 20 cm śniegu miejscami jest i drogi nieprzejezdne wyżej w górachkamciaelcia, alinka lubią tę wiadomość
-
Witam sie dopiero was nadrobilam bo.dzis intensywny dzien.
Inzynierka tule tule tule mocno. Wie, ze ni masz ochoty nawet nas czytac i ciezko co kolwiek powoedziec pocieszajacego. Niestety kurde takie realia szpitala. Mierz cisnienie codziennie plus niech zrobia Ci usg i ilość wod plus przeplywy. To troche ciebie uspokoi a jesli cos by bylo nie w normie to ich pogoni. Przykro mi, ze musisz przez to przechodzić.
Ktos podmienil mi syna serio vs wczoraj to ja mam dwubiegunowe dziecko. On dzis caly dzien spal ciezko go wybudzic na cyca.
Bylosmy u pediatry mlody ma bardzo twarde sutki przez moje hormony mam robic oklady z sody i wody.
Do.tego kropelki do oczu dostal. Z waga przybral ale.rewelacji nie ma, wazy dalej mniej niz jak sie urodził. Ale dziś z mlekiem u mnie lepiej moze dlatego ze nie wisial caly dzien na cycach to i one pelniejsze.
A i dzis zalatwilismy obraczki i ja kupilam sobie kolczyki na ślub
Madziuuuula, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam Was, ale ściska mnie w duszy, że Wasze bobaski wiszą Wam przy cycku, czy robia brzydkie kupy i krzyczą w nieboglosy. Ja mam moje 4 kilowe szczęście jeszcze pod sercem. Jak jutro nie pójdzie to będzie źle, bo w weekend nic że mną nie zrobią. Na razie jest dobrze, chociaż miewam chwilę zwątpienia. Całuję Was :*
-
nick nieaktualnyinźynierka, tulę
jeszcze trochę, a i Ty będziesz tuliła Bobasa, narzekała na kupy i nieprzespane noce
póki co zbieraj doświadczenie, ja żałuję że nie mogłam czytać tych rzeczy, o które teraz Ty jesteś mądrzejsza, czułam się jak dziecko we mgle kiedy coś niepokojącego się działo... choć wiem, że to niełatwe dla Ciebie, dzielna jesteś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw końcu (chyba) utuliłam do snu Małego. Nadal ma lekko podwyższoną temperaturę, ale leżeliśmy razem pod kocem to może moje ciepło zadziałało na termometr? Ehh...martwię się, oby w nocy nic się nie działo, ja zaraz idę również spać
K... kichłam sobie i Fifi się przebudził, powiercił i uff... chyba śpi dalej.
jak zając pod miedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiecie od czego moze byc wysypka na pleckach i lekko pupie? Na pleckach to bardziej u gory, drobna, czerwona.
Zobaczylam po kapieli i tak mysle, czy moze to byc reqkcja np. uczuleniowa? Wczoraj jadlam wafelki o smaku orzechowym, a wiem, ze to moze uczulac.
Ewentualnie potowki? Wczoraj bylismy na spacerze i cieplo go ubralam, ale sprawdzalam kark i byl po prostu cieply, sama juz nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Zabko a suszarka? Mój właśnie przy niej usnął
Mi juz kręgosłup odmawia posłuszeństwa od tego ciagłego noszenia go na rękach
Możecie mi powiedzieć jakie dawkowanie sab Simplex zalecili Wam pediatrzy? Ja na razie daje 3x10 kropel. Nie wiem czy to nie za mało bo młody jednym ciągiem śpi tylko max 30 min. Łapy juz mi opadają bo ja nic nie zdążę zrobicDopóki moja mama nie przyjedzie to ja w piżamie chodzę...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia