WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny...może któraś z Was miała podobny przypadek albo przynajmniej mnie wesprzecie bo ja już nie daje rady...ani psychicznie ani fizycznie...
Młody strasznie ulewa. U mnie w przychodni to bagatelizują bo przecież dzieci ulewaja. Ale aż tak? Zwazyli go, stwierdzili że 140g w tydz jest ok. I pewnie myślą że matka wariatka dramatyzuje... Do tego Młody ciągle by wisiał przy cycku a ja już sama nie wiem czy on rzeczywiście się nie najada czy go nie przekarmiam czasem. Do tego dochodzą problemy z brzuszkiem, gdzie ja naprawdę bardzo uważam na go co jem, aż do przesady. Skończy się pewnie tak że przejdę na mm bo psychicznie już nie daje rady....albo będę jadła suchy chleb i pila wode, ale gdzie wtedy wartości odżywcze w mleku? Już mi brakuje pomysłów i siły...ktoś coś?
Do tego Młody w dzień praktycznie nie śpi i nie potrafi się sobą zająć więc non stop go noszę, bo nawet jak usnie i odkładam go do łóżeczka to po 3 minutach jest płacz.
Noce przesypia wzorowo-potrafi spać 4 godz, czasem więcej. -
nick nieaktualnyBroszka, jak ja byłam w szpitalu pediatrycznym z Małym to córeczka "współlokatorki" też okrutnie ulewała i ona dawała jej nutricton do każdego karmienia, ale ja się boję cokolwiek dawać bez konsultacji z lekarzem
i się obudził, a myślałam że zdołam kawę wypić i obiad skończyć, widać miał inne plany
chociaż tyle dobrze, że tort zamówiłamBroszka lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Ja wam powiem szczerze ze mnie te chusty przerazaja
jakos nie wyobrazsm sobie dzidcka w to pakowac
moj wlasnie spi w chuscie, a ja siedze przy kompie.
tez sie bałam, ale jakos idzie.
no i rece wolne, zjesc mozna czy pranie rozwiesic.
tez kladlam na brzuszek z kikutem i klamra. mlody nie zasypia zdecydowanie
ps. mamy tez kupione marsupi. nosidlo niby zero plus. dziecko ladnie zabkowo siedzi, plecy zaokraglone, ale ja mam problm zeby go tam wsadzic.
i dwa: z chusty moge sprobowac go odlozyc do lozeczka. w marsupi sa takie RZRZRZRZRZEPY, ze rozpisanie obudziloby kazdego
nosidlo glownie dla M. bo on nie ogarnia chusty, tylko sie wkurzal przy probach. a nosic nie lubi bo nie ma rak wolnych.
a ze nawet chustodoradczynie az tak nie odrzucaja marsupi (i close caboo - ja to wolalam, ale M sie uparl) to niech ma. z limitem czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:35
Sabina lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ulfe a jaką masz chustę? Miałaś instruktaż z chustowania?
youtube plus kolezanka, ktora umie, ale nie jest doradca.
a chuste mam w spadku - natibaby -
ze smyka dostalam kod 50% znizki. bo zglosilam im wtedy jak bylo promo, ze nie mogla zaplacic.
teraz jest info na stronie glownej ze prosza o kontakt. -
nick nieaktualnySarcia mój pediatra kazał kłaść synka jak miał tydzień.
Powiedział że kikut mu w niczym nie przeszkadza!
I sam przewrócił małego.
Aż oczy zrobiłam bo za czasów córki nie wolno było.
A tu masz....... postępy hihi
Kamcia udanego spacerku:-)
U mnie też słonko wyszło,pranie powiesił, zjadłam zupke w sekundę i czekam aż się obudzi królewicz nakarmie i też idziemy na spacer.
Inżynierka jak wody odeszły to już z górki -
nick nieaktualnyBroszka moja też ulewa. Ostatnio rzygla tak ze poleciało jej nosem
Z moich sposobów to przynajmniej 2 godziny przerwy między jedzeniem, llicząc od rozpoczęcia czyli jak zaczęła jeść o 10 to później najwcześniej o 12. A najlepiej odczekać 2,5 - 3 godz.
I po karmieniu ja moja trzymam w pionie co najmniej 15 minut nawet jak jej się odbije już na początku. Żeby się lepiej ułożyło. Czasem słyszę jak gazy idą jeszcze po 15 minutach to trzymam dłużej
Sarcia ja swoją też na brzuszku kladlam od razu. Najczęściej ćwiczymy po kąpieli to wtedy ja masuje przy okazji plecki oliwkaBroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ulf, to miłe z ich strony, ja nawet na stronę wejść nie mogłam
moze tez Ci dadza kod?
http://www.smyk.com/awaria-strony