WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka, przperaszam, przez pomyłkę polubiłam
na spokojnie dacie sobie czas, ja też nie raz żałuję że tak szybko się poddałam, a z drugiej strony gdzieś w głowie mi siedzi że chcemy dla naszych dzieci najlepiej i to nasza matczyna intuicja nie pozwoli nam ich skrzywdzićżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo zazdroszczę pięknie wsm dzieciaki spia, ale fakt ze sa sporo wieksze moj smerf ma 16 dni juz
w nocy dzis poszalal od 3 do 4.45 nie spal i cudowal ale trzeba czekac az te karmienia mu sie unormuja chociaz rano sobie odespie ile moge, no i odlladam smerfa do lozeczka i wyruszam na podboj lodowki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy wasze dzieci tez płaczą na brzuszku?
Kurde. Jak najwiecej kłaść na brzuszku. A on nie bardzo lubi.
Tzn pojękuje bardziej i pokrzykuje niż płacze ale jednak smutno ki patrzeć -
kamciaelcia wrote:ulfenstein
a czemu tylko ręcznie bioderka? oni w ten sposób 2 rzeczy sprawdzaja, ale usg najlepsze...
a co do nocnego tuczenia dzieciątekprzeciez ja to znam z doświadczenia
mała nie chciała mleka w dzien w ogóle, rosła na długość ale wagowo minimum (choć na poczatku pięknie), nocne mleczko było nadrabianiem dnia
stąd nie narzekam na wstawanie w nocy
I usg powiedział po 6 tygodniu.
Wiec idziemy w przyszła środę.
Ps. I jeśli będzie a1 albo b1 To kontrola po skończonych 3 miesiącach. A jeśli coś wyżej to od razu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:47
-
Inżynierka, trzymamy!
Dołączaj do nas, w większości nie wysłanych, czasem smutnych, częściej radosnych mamusiek
Edit: nie wysłanychjak widać
Oczywiście 'nie wyspanych'Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:48
-
nick nieaktualnyInżynierka dzis urodzisz
Antek dzis kończy miesiąc i tez wywolywalismy go 7.09
Trzymam kciuki
Foxik smutno sie robi jak piszesz ze malutki tak cierpi po szczepieniu.... Martwię sie jak bedzie u nas....
Mały sie budzi całkiem sporo razy, ale martwo mnie jego odparzenie bo krostki popękały obwodach krewke -
Ulfenstein wrote:Bo to prywatnie. I osobno jest ortopeda który bada ręcznie, a osobno daje skierowanie na usg.
I usg powiedział po 6 tygodniu.
Wiec idziemy w przyszła środę.
Ps. I jeśli będzie a1 albo b1 To kontrola po skończonych 3 miesiącach. A jeśli coś wyżej to od razu.
dziwny zwyczaj
ja i na NFZ mam ręczne badanie+usg i na prywatnej wizycie a skierowanie daje pediatra
a na brzuszku zawsze placz więc mały mało ćwiczy
a okazji do ćwiczeń mamy mniej, bo do tego musimy ściągać pieluchę, dużo fatygi by ją znów załzyć, bo Piotruś po 30 sekundach zacznie płakać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Czy wasze dzieci tez płaczą na brzuszku?
Kurde. Jak najwiecej kłaść na brzuszku. A on nie bardzo lubi.
Tzn pojękuje bardziej i pokrzykuje niż płacze ale jednak smutno ki patrzeć