WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny !
No wlasnie Zabka z cora wlasnie pamietam se tez zabraniali klasc na brzuchu dopoki kikut nie odpanie i nie bedzie troche większa, ale jesli teraz mozna to bede musiala mojefo zaczac klasc na brzuszku moze to pkmoze uporac sie z tymi bolami brzuszka
Ale ten kikut naprawde dlugo mu trzyma juz mnie to wkurzac zaczyna... chociaz widze ze powoli zaczyna odpadac ale jakos bardzo powoli, corce po 8 dniach odpadl ale wtedy jescze kazali mi fioletem smarowaca teraz szkoda ze od poczatku tych gazikow nie stosowalam tylko tym octeniseptem psikalam bez sens
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:sprobuj napisac.
moze tez Ci dadza kod?
http://www.smyk.com/awaria-strony
jak już przyszedł mój czas Młody się akurat rozpłakał, brałam na ręce, a jak już usiadłam przed laptopa okazywało się że mój czas minął. Mój mąż strasznie się śmiał z tej wirtualnej kolejki do sklepu online -
nick nieaktualny
-
Inzynierka bosko
to juz dzis bedziesz tulic wlasne dzieciatko
Super ze poszly wody sjurcze albo oxy a jak nie to musza zrobić cesarke bez wod nie moga zwlekać.
Jupii jupii ostatnia mamusia nam sie rozpakowywuje. -
Broszka u mnoe podobnie mlody non stop na cycu bo matka myslala ze glody i ryczy. A tak naprawde problem z brzuszkiem i gazami dostaje krople docoflor i powoem Ci jest o niebo lepiej. A tez ulewal bo jadl non stop z cycow teraz ma dluzsze przerwy.
-
Agatia to chyba Sabina pisała że zakupiła chustę
ja stwierdziłam że poczekam i na wiosnę kupimy nosidło.
Dzięki dziewczyny za rady. Młody jest odbijany po każdym karmieniu. Niestety nie po każdym jest spokojny i wtedy gorzej z ulewaniem. Ale on po prostu na odbijaniu się rozbudza i wtedy dalej szuka cyca. Mimo że przy cycy usnął i był rozbudzany podczas jedzenia. Smoczek nie pomaga bo zazwyczaj go wypluwa. I takie błędne koło nam się robi. Ja obecnie jem 3 produkty, obserwuje przez weekend a jak nadal będzie źle to jadę prywatnie do pediatry, innego pomysłu nie mam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zaraz jedziemy do Kołobrzegu
Hihi nie zapomnij zapasów do zamrażarki zabrać haha
Wiesz.....śledzie itd.
No i nie pogniewam się jak wyślesz gołębiem Halibuta do ciotki żabki hihi
Oooooo slinotok mi się włączyłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:24
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBroszka.
A może ten dicoflor na niego nie działa???? Tzn za słabo????
1. Możesz go przetrzymac czasowo z cycem ale wiem jakie to trudne bo mój tez widzi cyce a jak już zacznie płakać to nie ma ze Joli muszę wyciągać bo aż się zapowietrza i ręce wcina.
2. Trzymaj do odbicia, spacerując po mieszkaniu.
3.Dokarmiac mm. Wtedy będzie mniej chciał cyca.
Choć mój potrafi po butli po 10min wołać cyca bo chyba pić się chce.
Dzisiaj dałam mu wody przegotowanej ciepłej pi butli bo czkawki dostał wypił 10ml.
A do pediatry innego ja bym się wybrała zawsze to inny pogląd na sprawę.
Mam nadzieję że Ci poradzi i doradzi.
Ciężko tak na kp bo nic innego nie można.
Na brzuszek przed karmieniem podaje się dziecku do picia ciepła przygotowana wodę.
Tak wyczytałam gdzieś ostatnio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:55
-
Zabka moj tez rece wcina ostatnio calego palca skubaniec wsadzil i ciumkal. A jak zabralam jaki ryk. Ancymon spi chwilowo. Ale dzis dziecko ma dylemat pol dnia spac czy jeść i konczy sie na tym ze zasypia na cycu jak odkladam to sie budzi i ryk. Pozniej znowu zasypia i znowu odkladam ryk i tak w kolo macieju
-
Cóż. Mój dzis ma tak samo. Już dwa razy wracaliśmy na poduszkę do karmienia z łóżeczka.
Łóżeczko parzy i tyle. Muszę skołować jakiś fotel rozkładany z podnóżkiem i może masazeremi wtedy mogę tu siedzieć i leżeć z cyckami na wierzchu
Cewnik podłączyć, dokarmianie przez M, ewentualnie kroplówka. I tak 5 miesięcy. Lolbisacz, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój właśnie obalil jednego cyca, przebralam bo siku parzy w dupie drzemka więc ja za kocyk i pusie gotowa do drzemke nawet córka się położyła a ten w ryk głodny
wisimy na drugim cycu i się denerwuje bo nic nie leci???? Żadnych bakow czy boli brzuszka brak więc nie wiem o co mu chodzi z tymi cycami.
Mleko leci bo cały brudny.
Drzemka.
Idę może się uda mi zdrzemnac. -
Broszka wrote:AJrin mój też dostaje dicoflor.
Może on za często je, bo w nocy nie ma tego problemu, ale co mam zrobić jak godz po jedzeniu się pręży, szuka cyca a skoczkiem gardzi? A do tego dochodzi płacz. Zła matka ze mnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już dziś wymiękam
nie dość, że nas męczy nadal po szczepieniu, to chyba kolki się włączyły - niezłe combo.
a mąż zamiast przyjechać zaraz po pracy to coś jeszcze pojechał ogarniać, nosz k...
Ulf, myślę że cewnik i kroplówka z papu to dobry pomysł, bo siedzisko z podnóżkiem już mam -
Zazdro!
Mnie na kanapie boli coraz więcej ciałamimo poduszrk, podnóżka.
Jak karmie lewym to boli kręgosłup (jakoś nie mogę sie ułożyć).
A ogólnie to szyja i dupai czasem drętwieje noga.
Ciekawe jakie mi morfo wyjdzie
Jutro idę.
-
nick nieaktualny
-
pestka wrote:Broszko jak się za czesto karmi to mogą być problemy z brzuszkiem. Nam dziś położna mówiła, że starać się nie częściej jak co 1,5h zeby mleko w brzuszku się strawiło.
Staram się za często nie karmić. Teraz mieliśmy ponad 3 godz przerwy bo usnął na spacerze i jest to samo-ulal przy odbiciu i potem jeszcze z 7 razy jak go nosiłam. Po czasie ulewa na żółto.