WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Inzynierka chyba to już ten moment i lada chwila utulisz malca.
Ja dzis znowu sie poplakalam na wspomnienie jak mi maluszka do buzi przystawili a ten zaczął warge mi ssać i caluski takie fajne sprzedawał
Kurde rok temu mielismy najtragiczniejszy dzien ever rok później mamy 10 dniowego maluszka
Który wlasnie wisi mi na cycu i baki sadzi
Jakie ty fajne masz wspomnienia z synkiem.
Musiało to super wyglądać a położne pewnie nie dowierzaly hihi.
Nie smutaj sie.
Ważne że jest cud na twoim cycu i teraz on jest najważniejszy.
Tamte wspomnienie będzie na zawsze w twoim sercu. -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Sabina tez mam chustę tej firmy ale niestety straszna niemota ze mnie
jak nie znajdę kogoś do nauki wiązania to 260 zł pójdzie do kosza
Jotic a karmisz piersią? Jeśli tak to Twoje przeciwciała plus homeopatia dadzą rade!
Broszka jak przybiera to raczej nie ma powodu do niepokoju ale pediatrę warto odwiedzić. Z tego co mi wiadomo żółtawy pokarm to nic dziwnego.
Jeszcze tyle chciałam napisać ale dzieć mi sie obudził
http://clauwi.pl
Lub akademianoszenia.ok ?
Mi koleżanka pokazała że są takie strony, bo też nikogo nie mogłam znaleźć. Wstępnie jestem już umówione że doradca do mnie przyjedzie , jak tylko chusta przyjdzie to do niej napiszęAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy właśnie wykapalismy małego, nakarmiony mm i śpi z termoforem na brzuszku.
Tak mi szkoda się go zrobiło....
Przed kąpielą tak się darl patrzę na brzuszek a on pełny na full pomasowalam, maz go na rękę położył masowal plecki potem kilka baczkow puścił beknal (po cycu) i zrobił po chwili big kupę.
Po kąpieli zesikal mi się na ręcznik
Ale wybaczam mu.
kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli Nasz wrzesień trwał od 30 lipca do 7 października!
Brawo dziewczyny!
To teraz zostają tylko cycku, butelki, kupy i noszenie na rękach.
Same radości i trochę trosk. No i trochę czasem wnerwa na cały światagatia, stardust87, Madziuuuula, bbeczka91, inzynierka, Angela89, kamciaelcia, bisacz, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInzynierko gratulacje dla Was
Zamknelas nasz wrzesień
To niesamowite, wydaje się ze chwilę temu zobaczyłam dwie kreski na teście, zakladalysmy nasz wątek, a to już. Jesteśmy mamamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:57
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violett dziękuję za rady. Pozostałym również. Ja już dzisiaj odpadam, z bezsilności...czuję się zła matka bo nie umiem pomoc swojemu dziecku i nie wiem co mu jest...
I podziwiam te z Was które siedzą całe dnie same z dziećmi, albo nie mają wsparcia męża, naprawdę podziwiam. Ja bym osiwiała albo zwariowala... -
nick nieaktualny
-
Anulka, ani nie kuś tym szampanem, ja przed chwilę mężowi grzane piwo robiłam, bo przemarzł i miałam taką ochotę się napić, że ślinotoku dostałam.
Inżynierka, gratulacje
Broszka, nie myśl o sobie w kategoriach złej matki. Nie ma matki, która potrafi rozszyfrować każdy płacz, grymas na twarzy, zachowanie swojego dziecka. Najważniejsze, że maluszek przybiera na wadze, a na ulewanie na pewno znajdziecie jakiś sposób:)
Nasza mała pszczółka wykąpana, śpi jak aniołekDziś zaczęła preferować noszenie w pionie, dźwiga głowę i rozgląda się dookoła. No i wyciągnęłam książeczki kontrastowe, faktycznie jest nimi zainteresowana, potrafi kilka minut zająć się sobą
Dziś odłożyłam na kupkę "do schowania" kolejne ciuszki, najgorsze jest to, że niektórych nie miała ani razu założonych, pozostałe max 2 razy. No nic, będzie dla siostrybisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór, no to teraz juz każda rozpakowana więc gratuluję kazdej pomyślnego rozpakowania i ciesze sie że mamy to za sobą teraz zostaja nam tematy kup, mlek,ulewan,spania itp.
Ja juz w łóżku dzieci śpią.
Jutro Kuba idzie na swoja pierwszą imprezęparapetowka kuzyna.
A w następnym tygodniu wyrabiamy dowód dla Kuby,ciekawe jak wyjdzie zdjecie z córka trochę walczyć musieliśmy aby oczy otworzylaMadziuuuula lubi tę wiadomość
-
Po co już dowód? JAkies wojaże sie szykują?
I Ps. Jak sie robi zdjęcia takim małym dzieciom?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:31