WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela opowiadaj jak się załatwia taka formalnośc bo ja też rozważam opcje dowodu dla juniora.
Tymczasem zmiana warty w łóżku:-)
Mąż się szykuje na nockę a ja z małym wskoczulismy na jego miejsce.
Junior śpi więc liczę na drzemke choćby 2h.....
Dobranoc
I do zobaczenia na karmieniukamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde mierzylam remperature malemu i pokazuje niby 37,4 hmm...dziwne...bo nigdzie z nim na dwor nie wychodzilam, przeciagow ani nic w domu nie ma nikogo chorego...kurde martwie sie czy tomozliwe czy ten termometr na podczerwien jest spieprzony..
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Kurde mierzylam remperature malemu i pokazuje niby 37,4 hmm...dziwne...bo nigdzie z nim na dwor nie wychodzilam, przeciagow ani nic w domu nie ma nikogo chorego...kurde martwie sie czy tomozliwe czy ten termometr na podczerwien jest spieprzony..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam tez skacze temp. Ale poki oscyluje w bezpiecznych granicach to uznajemy ze jest ok.
Raz mieliśmy wyższa. I wtedy skakał w okolicy 38,0. Raz pokazał 38,3, raz 37,9, znów 38,2.
Wtedy podaliśmy ten paracetamol w zakraplaczu. -
nick nieaktualny
-
No to 1 nocne karmienie ale sie dobrze spalo.
Mam ciagle schize jak sie budze ze przygniotlam maluszka. No paranoja ze mna mlody nigdy z nami nie spi chyba ze w ciagu dnia jak M nie ma ja z nim przysne w bezpiecznej odleglosci tzn on na miejscu M ja na swoim. A w nocy zawsze budze sie z przerażeniem. Dzis lokiec M wzielam za dziecko i odskoczylam jak poparzona -
Super Kamcia wypoczywajcie
Skali89, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie wszystkie rozpakowane normalnie jakies podsumowanie trzeba by zrobic
Pierwszy maluch LRF
Ostatni Inzynierka
Najwiekszy maluch Behemottka
No to teraz wszystkie mamy te same tematy oczywiście jedne bardziej zaawansowane drugie mniej ale wszystkie kupki będziemy już mialy w głowieSkali89, alinka, kamciaelcia, Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
My po karmieniu ale mało zjadł z piersi fe od razu śpi dałam mu mm bo po kąpieli zjadł tylko 70 i więcej rady nie dało oczywiście jak do jedzenia to śpi odłożyłam go to się wierci ale może ustnie
Kupiłam dziś kolejna butelkę mambaby jutro będę testować niby zachowuje odruch ssania ma płaski szorstki smoczek. I jest antykolkowa.
Dziś pierwsza noc w śpiworki co prawda za dużym sto razy no ale śpi
-
nick nieaktualnyUlfe my mamy blisko do Niemiec i robimy tam zakupy często. Po drugie nic dowód nie kosztuje w przeciwieństwie do paszportu. A jak sie robi zdjecie? Siadasz z kawalerem druga osoba zacheca aby patrzal w punkty czyli na osobę i robia fote a później cie wymazuja tak bylo u nas. Martyna miala 3 miesiące a 6 miesięcy miala jak pojechaliśmy 1600 km w jedną strone do Francji
Zabko w urzędzie miasta tam gdzie sama wniosek skladasz o dowód. Dowód jest bezpłatny nie trzeba dwojga rodziców jeżeli sa małżeństwem. Dowód jest wazny 5 lat.
My mamy pierwsze karmienieżabka04 lubi tę wiadomość