WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:Sabinko i co na ten trądzik powiedziała żeby robić????
-
nick nieaktualnymarcianka1 wrote:Jal dziewczyny u Was z waga spada?
Zresztą ja miałam duże zapasy sprzed ciąży, mam co spalac. Ale położna powiedziała że za mało jem (w sensie za mało posiłków ) i mam się poprawić. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ale teraz widzę Żabko że nie ma tych dużych opakowań, w sumie ostatnim razem też kilka dni czekałam aż się pojawią w ofercie
Przeglądam.
No właśnie ostatnio nawet jakąś wyprzedaż była a teraz żadna atrakcją.
Choć ja w sklepie place za puszkę 800g aż 48zł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA po drugie miałam to samo z córką tyle że karmilam mieszanie do 6mcy potem przeszłam na mm bo kp zaniklo.
Przy córce miałam dietę dla kp.
A teraz przy synku jem wszystko nawet czekoladę i też biegają jest dobrze.
A może moje cyce faktycznie jakieś felerne? -
nick nieaktualnyAgatia Ty bijesz rekordy jeśli chodzi o aktywność dziecka w dzień. Co z nią robisz? Serio. Moja jest aktywna kilka godzin, większość to zaspokajania potrzeb fizjologicznych plus płacz, a i tak brakuje pomysłów, bo ona coraz mniej śpi. Co Ty robisz? Jeju jeszcze sama, to już w ogóle kosmos swoją drogą.
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Przeglądam.
No właśnie ostatnio nawet jakąś wyprzedaż była a teraz żadna atrakcją.
Choć ja w sklepie place za puszkę 800g aż 48zł
mnie się płakać chce, wygarnęłam mężowi że cały dzień w domu siedzę i nie mam nawet z kim porozmawiać i chciałabym z nim więcej czasu spędzać, a nie że wróci i zamknie się u siebie w pokoju, to gdzieś mi wyszedł przed chwilą
a niby mówiłam, że przecież wieczorne karmienie jest jego, że chciałabym mieć wtedy te 20 minut na wzięcie prysznicu czy zjedzenie kolacji...żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie mleko odciągnięte, mm na w razie w jest! Pije wino z mezem i "świętujemy" rocznice
Tak, jest nudno. Ja na bbf, on ogłada TVNturbo ale jest chill.
Malutki zasnal godzinę wcześniej wiec pewnie noc bedzie cudowna
Wiecie.... Jestem zakochana w tym moim Synku... Teraz zrozumiałam miłość bezwarunkowa. Podobna do miłości do rodziców, a jednak inna... Silniejsza (ale nie mocniejsza)Skali89, żabka04, kamciaelcia, martta, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja składałam 500 plus ale jeszcze nie mam decyzji
mój dziś przeszedł sam siebie, karmiłam go godzinę piersią ale przysypiał po tym czasie odstawiałam go położyłam do łóżeczka nie spał wytrzymał godzinę po czym dałam mu butelkę dobrze ze miałam odciągnięte i zjadł 110 i padł. Mała mendka teraz tatuś wrócił to spi smacznie. Nie wiem jak on jadł pewnie nie jadł.
Broszka musze sobie tą aplikacje zinstalowac bo mi się tak dni mylą karmienia itp ze tylko rano wiem o któej wstał w nocy a teraz jak sobie próbuje przypomniec to nie wiem jak dzis noc wyglądała o której jadł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabko
Ja tez głupieje z kp.
Małego dzis karmiłam - miałam pokarm, nawet sporo... A on tak krzyczał na mnie, ze poszłam zrobic mm. Wypił i zasnal...
Moze za bardzo do butli go przyzwyczaiłam (?)
No w każdym razie tez lekko nie mam.
Gorzej jak po mm płacze...
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja ma mleko Nan Pro 1 jeżeli któraś byłaby zainteresowana to mogę odsprzedać ja nie wykorzystam. Lub odbiór osobisty Kraków. 400 g, kupiłam przed porodem paczkę 800 na prmocji ale mój nie toleruje tego mlelka, wiec 380 g wyrzuciłam bo mineło 3 tyg od otwarcia ale 400 g mam nie otwierane. to jst nan pro optipro dha/