WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela
Emilka tez się ogarnęłai nawet brzuszek polubila
a była ciężki typ. Odpuscili (rehabilitant w poradni psych. - pedagogicznej ) jak juz chodziła wzdłuż mebli. W 3 miesiące z płaskiej pozycji na wznak (urok leczenia bioderek ) do takiego czlapania z nózki do nózki
-
nick nieaktualnyu nas też deszczowo, Mały zasnął, dziś tak nie szaleje ze snem, jeśli wierzyć Tacie to się obudził ok 11. a teraz zasnął ok pół godziny temu
ja się próbuję zmotywować do prasowania, bo się zrobiła pokaźna górka, a nie lubię niewyprasowanej tetry
edit. Mały chyba ma inne plany na po południe
agatia, jak ćwiczycie?
ja nie wiem, czy na własną rękę robić jakieś proste ćwiczenia czy najlepiej się wstrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 14:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxiu ćwiczymy na piłce rozluźnianie, na przewijaku turlanie, noszenie na kołyskę. Ja mam kartkę z ćwiczeniami B, sama bym ich nie robiła w ciemno. Ale skondultowalam telefonicznie, co mogę z nich robić, a za tydzień zobaczę, co mi pani dołoży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia
To szybko dostalas ale moze dlatego ze nie kp ? Bo ja corke 4,5 miesiaca kp i jak zaczelam dawac mm i pokarm stracilam to dostalam okres wczesniej nie mialam
P.s nie to zebym za tym tesknila bo wcalena szczesciempl cc tez dlugo nie krwawilam teraz tylko taka zolto biala wydzielina i nic wiecej
Byla u nas polozna wszystko spoko , maly ma krostki na pupie to zapisala Tormentiol a na krostki na buzce i sucha skore krem nizoral delikatnie smarowac zobaczymy jaki efekt bedzie pojade kupicno i kazala mi zrobic morfologie bo mowi ze jestem blada i mam podsinione oczy
coz zatem jutro rano pojade zrobic
Maly spi to idesie obdoic bo za godzine do tesciow na chwile jade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiu ćwiczymy na piłce rozluźnianie, na przewijaku turlanie, noszenie na kołyskę. Ja mam kartkę z ćwiczeniami B, sama bym ich nie robiła w ciemno. Ale skondultowalam telefonicznie, co mogę z nich robić, a za tydzień zobaczę, co mi pani dołoży.
ojaaa... ja on się uśmiecha i śmieje z tą pieluszką na brzuszu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny