WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis mialam.ochote wyskoczyc z okna. Kuba zrobił mi taka kupe, i mial super humor bardzo mnie to uciesZyło ale niestety po kolejnym karmieniu zaczął tak wyc że glowa mala.. mialan ochotę wyskoczyć z okna. Mąż przyjechał z pracy i kazał dzwonić do tego lekarza. Umowilam nas z prof. Pojechaliśmy z kupa no i on od razu powiedział ze sa bakterie w układzie pokarmowym. No i teraz mieliśmy do wyboru czy robimy posiew i czekamy X dni na wyniki czy działamy lekiem. Wybraliśmy lek. No ale poinformował mnie ze ta bakteria moze byc ode mnie. Więc musialam bym sie ja przebadac, zrobic posiew pokarmu itp. Może byc tak że to moze byc ze szpitala bakteria. Lekarz zrobil mu usg brzucha nawet ciemaczka. I powiedzial że juz jutro powinna byc poprawa. Ogólnie jako ze jest to faceta porządny nie obrazil mojej lekarki rodZinnej ale stwierdził ze widzac kupe powinna wysłać nas na posiew kalu (sama jej to sugerowałam) a nie moczu. Tak wiec kupiliśmy mm i czekamy. Mogła bym zrobić posiew pokarmu no ale jak wiecie bakterie mnie lubia. Boje sie ze po leczeniu znow cos zalapie...kamciaelcia wrote:Angela
A co się stało? ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli bardzo charakterystyczny i nietypowy. ..a z typem bakterii to pytałam bo tak szybko trafił z podejrzeniem i myślałam że konkretne bakterie tak się pokazują. A głupia nie skojarzyłam o robieniu posiewu. ..
Przykro mi
Ale ważne żeby Kubuś był jeszcze większym smieszkiem! ! -
nick nieaktualnyJeżeli poprawy nie będzie to do poniedziałku mi mleko nie wyschnie wiec dalej bym kp ale czy kp czy mm chce aby sie nie meczylkamciaelcia wrote:Czyli bardzo charakterystyczny i nietypowy. ..a z typem bakterii to pytałam bo tak szybko trafił z podejrzeniem i myślałam że konkretne bakterie tak się pokazują. A głupia nie skojarzyłam o robieniu posiewu. ..
Przykro mi
Ale ważne żeby Kubuś był jeszcze większym smieszkiem! ! -
nick nieaktualnyW opisie napisal ze to zakażenie niestety nie da rady po samej ocenie kupy stwierdzic jaka to bakteriakamciaelcia wrote:Czyli bardzo charakterystyczny i nietypowy. ..a z typem bakterii to pytałam bo tak szybko trafił z podejrzeniem i myślałam że konkretne bakterie tak się pokazują. A głupia nie skojarzyłam o robieniu posiewu. ..
Przykro mi
Ale ważne żeby Kubuś był jeszcze większym smieszkiem! !

[

a kupki były zielone czy cos jeszcze ci sie w nich nie podobało? Najważniejsze zeby młodemu ulżyć. Trzymam kciuki zeby było dobrze!