WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ulfe
no sluszne spostrzezenie ze Twoj mąż naiwny wieksze dziecko to dopiero problemy a zwlaszcza w wieku przedszkolnym tak jak moja corkajak to mowia male dziecko maly problem duze dziecko duzy problem
Chociaż teraz bywa zazdrosny, ze Kosio niby na niego patrzy, ale jak tylko pojawię sie w zasięgu wzroku albo coś powiem to już filuje na mnie.
A jak przychodzi do 'spędzania czasu z tata' to go kładzie koło siebie i siedzi w komórce -
nick nieaktualnya ja mojego nie bronie bo nie zasłużyl na to haha
dziala mi na nerwy na maksa ale coz sama sie z takim zwiazalam to czyja wina ze teraz narzekam? coz na poczatku chyba taki nie byl malzenstwo go zmienilo poczul sie pewniej itd...
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Kamila Twoj mąż to dinozaur
(p.s ostatni egzemplarz wyrwalas ktory pomaga i sie opiekuje dzieckiem i dba o zone)
Chyba nie ostatni bo mój też się mną opiekuje i pomagaNawet sprawnie mu to idzie
sarcia123, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyokej poddaje sie to ammy kilka dinozaurów na tym swiecie
moj moze kiedys zmadrzeje haha chyba sama w to nie wierze
ogolem to ja na niego nie moge narzekac na kazdy temat tylko najbardziej mi chopdzi o to ze to jest typ ze jak mu sie nie powie to on niczego nie widzi i nie dostrzega, a jak sie wkuzre i mu nagadam to mi powie ze wystarczylo powiedziec...no wlasnie i tu jest problem bo wystarczylo zauwazyc:)
Fakt ja tez mam troche ciezki charakter swieta nie jestemkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Nie twierdze ze wszyscy tacy są
Cieszę sie ze nie
Bo może jest nadzieja na zmianę i tych betonów, jakim jest mój
Ale mama mi dzis powiedziała, ze co prawda spałam tacie na brzuchu i prał tetry, ale jak sie miał mną (czy bratem) zajmować to kładł dziecko na kanapie i czytał gazetę
Brzmi znajomo? Hahahsarcia123, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Nie twierdze ze wszyscy tacy są
Cieszę sie ze nie
Bo może jest nadzieja na zmianę i tych betonów, jakim jest mój
Ale mama mi dzis powiedziała, ze co prawda spałam tacie na brzuchu i prał tetry, ale jak sie miał mną (czy bratem) zajmować to kładł dziecko na kanapie i czytał gazetę
Brzmi znajomo? Hahahsarcia123, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały dalej nie śpi, wiedziałam, że tak będzie
im bardziej zmęczony tym gorzej z zasypianiem
teraz pałeczkę przejął tata z bratem ciekawe jak to się skończy
Angela debridat mam podawać 3 x 2,5ml
Mój mąż też dinozaur, wszyscy mówią, że Leoś to jego klon więc jest po uszy zakochany w małym i jak ten tylko zapłacze to od razu leci, kupiłby mu wszystko dobrze, że ma żonę realistkę -
nick nieaktualnybisacz wrote:Mały dalej nie śpi, wiedziałam, że tak będzie
im bardziej zmęczony tym gorzej z zasypianiem
teraz pałeczkę przejął tata z bratem ciekawe jak to się skończy
Angela debridat mam podawać 3 x 2,5ml
Mój mąż też dinozaur, wszyscy mówią, że Leoś to jego klon więc jest po uszy zakochany w małym i jak ten tylko zapłacze to od razu leci, kupiłby mu wszystko dobrze, że ma żonę realistkę
Tak samo my dawaliśmy, tylko że u nas to nie były jednak kolki więc nam pomógł na krótko.. Po 3 dniach już będziecie widzieć poprawę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny