WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto może i my odstawimy dicoflor? Bo nawet nie powiązałam sobie tego razem, a dostawał zawsze do wieczornego karmienia po 5 kropelek i nic się nie działo. Kolki nam się zaczynają zwykle po południu ok 16/17 i trwają do wieczornego karmienia ok 20 jest już spokój.
Wróciłam z zakupów, mam lovelę z promocji
Małego wytuliłam, nakarmiłam, teraz leżymy i się lenimy.
Piję kawę i pędzimy na spacer, bo się słońce nieśmiało przebija
Znowu zła na kota jestem, tym razem mąż siki znalazłam na blacie kuchennym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRany a u mamy tylko jedno podejscie dp lapania moczu, bo mąż we wtorek go roboty. A ktoś musi to labo dowieźć. Mam nadzieję ze damy radę.
Ja już odgoraczkowalam. Ale wieczorem i w nocy znowu było 39 stopni, a końcu nad ranem zaczęła spadać. Zmęczona jestem i strasznie słaba. Ale jest lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela
w takim razie mam nadzieję że szybko pozbieracie się i rozprawicie z paskudą
Wy łapiecie siusiu u Maleństw, ja będę musiała złapać kotce.
Rozmawiałam z weterynarz i kazała nam przywieźć próbkę moczu, żeby sprawdzić czy to nie zapalenie pęcherza na tle stresu związanego z urodzeniem Fifiego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Angela bez gorączki? To dobrze że to wylapaliscie. Mam nadzieję ze szybko zaleczycie i to będzie koniec e coli.
-
Witam sie mialam rano nalot teściów koniecznie chcielo dowiesc cos do jedzenia bo jestem sama
Moj spi poki co jestesmy drugi dzien bez kropli i wit D zobacze jak bedzie dzis.
Agatia osz ty zapaleni oskrzeli widze, ze u Ciebie szybko to idzie jak u mnie. Duzo zdrowia a Liw przy cycu sie nie zarazi.
Ja walcze z kaszlem ale najgorsze w nocy jest to uczucie polkniecia piorka w tchawicy i moim kaszlem wybidzam młodego podczas karmienia i zasypiania
Angela przykro ale wazne ze jwst diagnoza i antybiotyk odpowoedni. 3mam kciuki aby szybko przeszlo.
Martta to oby w weekend piers zlagodniala.
Do mnie dzis przyjada 3 kolezanki z jedzeniem zobaczyc młodegomartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Ważne ze wylapane i leczone. No musi w końcu być dobrze. ..możliwe ze nadal ty masz bakterie?
Na pewno jej już nie miałam przy porodzie, bo miałam posiewy już czyste. W poniedziałek idziemy prywatnie do lekarza na kontrole on powie kiedy ponownie można zrobić posiew Kubie aby zobaczyć czy leczenie zaskutkowało. Wtedy ide do rodzinnej po skierowanie i wezmę też dla siebie aby się sprawdzić. Jeżeli ja bede czysta to będzie wiadomo że to nie ode mnie. -
nick nieaktualnyWiecie jaka to ulga? I jaka radość widzieć swoje szcześliwe dziecko? Kuba jest uśmiechnietym dzieciaczkiem ale uśmiechał się rzadko więcej płakał a dziś od rana nas obdarowuje uśmiechami. Widać ulgę. Kupy są już coraz bardziej żółte trochę wodniste ale to dopiero 2 dzień antybiotyku.
kamciaelcia, Sabina, żabka04, martta, Anulka01, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny