WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia, straszny pech ale jestem szcześliwa że wiemy co mu jest. Całkiem możliwe że ominął nas szpital. Teraz proszę o kciuki aby antybiotyk w 100% sobie z tą bakterią poradził bo doskonale wiem że ciężko ją wytępić..
Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela super ze widac juz poprawe
Moj tez dzos mi usmiechy pierwsze xhyba swiadome sprzedał.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63f4ffe05ac1.jpgAngela89, kamciaelcia, żabka04, martta, bisacz, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
Moj maly tez ma na czole jakies dziwne kropki ktore sa okropnie suche, czerwone na maksa i sie łuszcza i wygladaja okropniekupilam mu Latopic w aptece i smaruje i powiem ci ze widac efekty pierwsze , ale nie wiem czy twoj maly ma takie same objawy jak moj? Ale krem skuteczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
a myslalam ze tez buzke bo moj ma buzke i pod szyja taie kropki czerwone wlasnie i sucha skorebede smarowac bo widze ze schodzi. A mialam mowic ze Myszka zamiast Tormentoolu polecila mi bezpieczna dla melego py masc pieciornikowa i faktycznie tez jest skuteczna na te odparzenia na pupce
-
nick nieaktualnyMy tez bylismy na spacerze maly caly czas spal po drodzw zaliczylismy male zakupy i apteke
Zaraz mam zamiar posprzatac i upiec ciasto na wuzetketylko czekam az maz 9rzyjdzie bo poszedl jakies badziewia montowac w samochodzie w srodku bo znow nakupowal bo ma
y teraz nie spi wiec nix nie zrobiw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:My byliśmy na spacerze, teraz się obiadkujemy
Dziewczyny mam problem, ostatnio co Małego zapakuję w gondole i wyjdziemy jest płacz
nie mam pomysłu o co może chodzić?? Poradźcie cośnie wiem co innego mogło by mu przeszkadzać
-
nick nieaktualnyzaraz jak go położę do wózka
przecież nie zrezygnuję ze spacerów. Może chociaż dostaniemy zielone światło na chusty i tak będzie chciał chodzić na spacery? Albo z czasem się przekona? Już szukałam w internecie różnych sposobów, może coś zadziała. Czasem na śpiocha daje radę