WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet mnie nie straszcie, mam nadzieję że to chwilowy kryzys z gondolką
Małego okąpałam sama, bo nie mogłam się doczekać na męża, ale wrócił na karmienie
postanowiłam dziś wszystko wcześniej zorganizować, bo widziałam, że Mały na rezerwie jedzie, hihi
utulałam i odłożyłam do łóżeczka, przed chwilą się przebudził i mam nadzieję, że będzie spał dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie rosolol na jutro wlasnie sie gotuje, wuzetka w lodowce sie chlodzi
a na jutro zrobie zrazy w sosie ale w wersji light czyli ze schabuno i ziemniaki i mizeria obowiazkowo a dla corki marchewki karmelizowane na malse z bulka tarta
takie Menu mam na weekend
-
Piotruś śpi od godziny a ja mózg odchamiam na mam talent
z wielką ulgą wietrze mieszkanie. Dziś rozmrazamy całe mięso wieprzowe jakie znaleźliśmy w zamrażarce, jutro zmielimy i zrobimy kiełbasę w sloikach
Zazdroszczę wam chęci do gotowania i jedzenia. Jak mnie w ciąży od mięsa odrzuciło tak nadal mięsowstręt trzyma. Pierogi! !ach pierogi! ! Zrobiłam dziś kapustę zasmazana (wg przepisu mojej babci która zmarła rok temu )ale co dalej to nie ma pomysłu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia moj mały tez dzis dał popalić...
Nawet nie wiem o co mu chodzilo... Podejrzewam skok rozwojowy nr 2...
Ale razem z nim dzis płakałam.... Nie przywyklam do płaczu z nieznanego powodu...
Az sie krztusił biedny ...
A nad ranem tez dał koncert bo było minza gorąco... Przez to pieluchowania miał body, a na to pajacawiec ze za duzo ale sam pajac nie utrzymywał pieluch...
Dzis spi w samym body na długi rękaw plus ciepłe skarpetybez spodenek
Padam dzis na twarz...
A ja mam ochotę na kiełbaskę z ogniskaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Nie odzywałam się kilka dni, ale ja naprawdę nie wiem jak Wy znajdujecie na wszystko czas. Albo ja jestem nieporadna albo moje dziecko tak absorbujące.
Angela mam nadzieję, że szybko rozprawicie się z bakterią, współczuję przeżyć.
Agatia zdrowia!
Ulfe my też dziś zaczęliśmy oglądać odcinek specjalny Sherlocka...no cóż zrobimy odcinki z odcinka:)
U mnie źle. Pisałam ostatnio, że miałam coś jakby okres. Zaczęło się w 5 tyg, kilka dni potrwało i przeszło, potem taki żółty śluz. A dziś ponad tydzień od końca tego czegoś znowu krew, ale teraz taka świeża,,czerwona jak z rany:/ co się ze mną dzieje?. Byłam w poniedziałek u gin to mówił, że wszystko się pięknie obkurczyło.
Chyba pójdę na usg, bo to raczej nie jest normalne?agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela nie daj się chociaż Ty!!!
Moja dalej nie śpipierwszy raz mam kryzys
Ksosiu Liwia nie płacze dzisiaj, pod tym względem nie narzekam. Po prostu nie śpi, leży, oczy jak 5 zł, gada, śmieje się. Wezmę na ręce ululam, kładę do łóżeczka... oczy jak 5 złJuż ją ze 100 razy odniosłam do łóżka i nic...
Nie ma gorączki, kataru, więc to raczej nie infekcja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny