WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little moja sąsiadka tak miala-corka nie chciała jeździć w gondoli, więc na spacery chodzą teraz w foteliku samochodowym. Nie wiem co prawda ile miala jak przestało jej się to podobać. I fakt że spacer max 0,5 h -do końca ulicy i z powrotem;) a Mała urodzona w lutym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymojemu wystarczyło puścić "Kolorowy Wiatr", położyć termofor na brzuszku, otulić pieluszką i już drzemie
a za trochę ponad godzinę kąpiel, butla i oby spanie do rana z przerwą na mleczko. Pozytywny dzień, Mały coraz mniej płacze, dziś się dużo uśmiechał. Mam wrażenie że raz próbował się zaśmiać, ale na razie ciężko się niektóre dźwięki wydobywają z małej buzi. No i próbuje łapać przedmioty, dziś przez godzinę bawiliśmy się w budowanie i burzenie wieży z pluszowych klocków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moje chlopaki,spia corka artystka maluje faebami i oglada bajke amja wstawilam wode na rosol zaraz go wstawi naa jutromna obiadek dodatkowo zrobie zrazy ale ro juz jutro dzis mi sie nie chce siedzie i zawijac no i dokoncze wuzetke jak tylko ciasto sie schlodzi to zabieram sie zamubijanie smierany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinko
i masz odpowiedźu nas też po mamusi
otwieram okna a tata tylko by je zamykał
mały dwa razy przez 2 miesiące tak ryczal... matko! jak on ryczal (jedne jedyne takie ryki dwa)i tylko dlatego ze sie zgrzał
na spacerze marudzi wierci sie, bo bytnio ubrany, rozpinam go wtedy , odkrywam...ale kiedyś dojde do domu z rozebranym dzieckiem -
My bedziemy próbować oglądać film! Z dzieckiem na brzuchu taty.
Póki młody miał na sobie magicznego bodziaka (take it easy and drink your milk) to cały dzień bezproblemowego karmienia. A teraz w nocnym pajacyku cyrki.
Ech. Siła sugestii.
Tata go usypia i będziemy karmić na śpiocha.
Dzisiaj młody od 8:30 do 15 miał dwie 20 minutowe drzemki. Dopiepr od 15 spał 2h.
Niezle. Sie pozmieniało. No i uśmiechy coraz częstsze.
I pięknie wodzi wzrokiem
Jutro jedziemy do dziadków. Za tydzień chyba do pradziadków
A może zamiast filmu pójdę spać?
-
Ps. Mama mi mówiła ze ja byłam dzieckiem 'wózek parzy'. Ze ryczalam non stop. Póki nie usiadłam i nie zaczęłam jeździć w spacerówce. Rodzice rozbierali wózek na części żeby zobaczyć czy coś mnie nie uwiera. Mama musiała szybko sie nauczyć olewać spojrzenia na ulicy.
Czytała książkę na ławce. A po godzinie wracała do domu.
Bo kazali godzinne spacery robić -
nick nieaktualnyagatia wrote:Dzieciaki wykąpane, Młody śpi, a Liwia... dziewczyny ona nie śpi 12h. Nie sorry pospała 15 min. Matko moje drugie dziecię też wcale nie śpi w dzień. Masakra
Miałam nadzieję, że zaśnie po kąpieli, ale gdzie tam gada sama ze sobą.
A ja zdycham, a na spanie się nie zanosi. -
nick nieaktualny