WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela pewnie tak, ale jestem tak zasmarkana i ledwo oddycham, że nie za bardzo chcę ją nosić. Poza tym widzę, że Liwia tak jak brat spaniu w dzień mówi zdecydowane nie
ty zamiast mleka to jakiegoś energetyka masz w piersiach
-
Mój mąż wyznał dzisiaj że marzy o wyjeździe w góry. ..
Być może jesteśmy nudni i kochamy prostacko szklarska Porębe. Człowiek tak się rozmarzyl. ..my nawet ten sam domek wczasowy wybieralismy (ze względu na kotakot był z nami tez w górach ) ale trza chyba wiosenna niespodziankę dla męża szykować. ..on myśli konkretnie o jednej trasie. ..sam nie wie czy dałby rade z nosidelkiem. ..
Cholera
wy planujecie wczasy za granicą. ..a my tak proście marzymy. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy po karmieniu nr 1
Mały nie chciał zasnąć, ale został skutecznie spacyfikowany
Więc i ja układałam głowę na poduszce, ciekawe o której się obudzi ponownie.
Kamcia, my chcemy w przyszłym roku Karpacz zaliczyć
Ogólnie rodzinę na Dolnym Śląsku odwiedzić
i Wrocław, bo jak tam mieszkałam prawie 3 lata mam sentyment -
U nas też karmienie nocne, od czasu zapalenia piersi mąż kurcze jest tak cudownie pomocny, karmi małego i się nim zajmuje, jak nie trzesie gorączka to każe spać i ogarnia małego. Szkoda że weekend się kończy i ta pomoc też, bo 6 -15 jest w pracy. Trochę mnie poniedziałek przeraża bo ten cycek chory, ściąganie pokarmu częściej teraz, mały i jeszcze na 10 jadę znim na usg bioderek. No ale trzeba dać radę. Jeszcze dzisiaj dobrze że jest niedziela ☺
Starcia ale mi smaka narobiła, ulfie my ostatnio zaczynamy jakieś filmy ale rzadko kiedy kończymy hehe
Agata s ten prenalen krople i tabletki do ssania też to dobre są, ja w ciąży brałam, polecam. No i niezmiennie woda morska do nosa bardzo pomaga - trzymaj się mamuśka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 15:04
-
Kamcia my wogole nie marzymy o wakacjach
u nas z Marcem ruszamy z remontem i nie ma mowy aby starczyło na wakacje. Na caly remont nam zbraknie ale bedziemy kombinowac po slubie ile nam zbraknie buhaha
Nie mowiac ze mamy male 3 drzwiowe 10 letnie auto ktore sie sypie i trzeba zminic...
Agatia masz nakaz poproszenia jutro mamy o rosol i pomoc z dzieciakami chociaz na 2 godziny. Do tego spedz caly dzien w łóżku i niech dzieciaki tez maja pizamowy lozkowy dzień. Kobieto musisz odpoczac i sie wylezec bo masz zapaleni oskrzeli i tylko tak nabierzesz sił.
A mi sie wieczor udal maly sporo spal i dopiero po 19 mial napad kolki. Udalo nam sie po 2 godzinach jakos go opanować ale zaczyna coraz mocnij wrzeszczec krzyk wzbiera zdecydowanie na sile.
Ulf fajnie ze sie udalo cos obejrzeć my tez czasem jak młody szybciej zasnie chcociaz on najwcześniej to 21 ale czesciej 22-23 pada wiec wtedy w weekend jak spi cos ogladamy.
Padl o 22 i dopiero wstal o 3 na karmienie i póki co śpi dalej wiec i ja powoli ide w kime.
-
kamciaelcia wrote:Lrf
Będąc w Szklarskiej Karpacz tez odwiedzamy no świątynie
Ale ogólnie właśnie wolimy szklarska -jest mniejsza, przyjaźniejsza
ostatnio zamki zwiedziliśmy -czocha czy nawet książ(to było chyba 70 km )
Uwielbiamy
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ajrin
W przeciwieństwie do was -my juz po remoncie
I tez mamy auto 3-drzwiowe (z kotem się miescimy)ale o wiele starsze haha ale nie napisze ile ma latek -ze wstydu. Choć ta nasza stara hondzinka nie jednego młodszego Europejczyka pobije stąd nie spieszy nam się jej zmieniać
jeszcze się miescimy
-
Bo to zapewne civic wiec zacne autko
Nasz sie zaczyna sypac a niestety te europejczyki to zal kasy ladowac do tego disel wiec jak cos to zawsze wiecej i drozej kosztuje. A idzie zima wiec bedzie tylko gorzej.
A przy okazji nasza kicia ma na imie Civica wlasnie po aucie mojego M niestety sprzedane potrzebowalismy kasy na slub/remont a bylo sportowe i tez 3 drzwiowe. -
Nadrobilam ale pobieranie.
Agatka zdrówka ! Angela współczuję ale przynajmniej wiesz co jest.
U nas niewiadomo z czego te oczy e szpitalu dała skierowanie do okulisty ale w Krakowie jest dramat w poniedziałek będę i nronstologa to może ona coś poradzi bo np jak byliśmy poza domem to mi znikło potem się nasililo.
Do tego ma drugą dziurkę nad odbytem, ja ją widziałam ale żaden lekarz ani słowem Sur nie odezwał. Musimy to sprawdzić usg tak nam powiedziala ta lekarka swoją drogą bardzo fajna młoda widać że się jej chce. A i jeszcze niby syndrom zachodzącego słońca ale jak usg mózgu ok to jest ok a u nas były już 3 i każde ok.
Byliśmy w gościach na parapetowce, najpierw z szymkiem a potem sami bo babcia do nas przyjechała i mały zostal z babcią.
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
A i jeszcze dziś dzwoni teściowa ze była u córki, szwagierka ma 7 tyg synka. 3600 waga teraz z 5,5 wazy i tekst: wasz też już się tak śmieje ? Nie masz się nie śmieje ...wkurza mnie porównywanie Szymek robi postępy i myślę że lada moment będzie się śmiał widzę różnice jak robi się taki pogodny na buzi
I jak byliśmy na ip to doktor położyła go na brzuszku a tydzień nie leżał bo neurolog zakazala i tak ładnie dzwignal głowę ze aż mi łezka się zakręcila
-
nick nieaktualnyMy karmienie nr 3.
Ze względu na zmiany pory kapania i jedzenia.
Jakoś tak wyszło.
Ogólnie mały wczoraj więcej czasu spał w dzień.
Wczoraj był dzień ok.
Bez histerii i dużo kup normalne.
Nie podawałem żadnych lekarstw nawet Wit d aleeeee co zauważyłam jego zachowanie jest z głodu.
Już kiedyś pisałam.
Wczoraj go przycisnelam z butelka.
Jak zje cała 90-120 to jest ok jak zje mniej to chce za chwilę cycka i tak po godzinie się drze bo jest głodny a z cycek mu nie leci a ja nie mogę dać mu po 1h mm ( a wypił np. 50-90).
Pytanie do mam co karmią mm.
Czy wasze dzieci dogaduja porcje z butli mm?
Jeśli tak to w jakim czasie?
Ile to mm może stać?
A ja się zatrulam.
Ciastka z marmolada albo bagietki czosnkowa z biedry mi zaszkodziło.
Zygalam jak kot o 1-3:-(
Dreszcze:-(
Myślałam że to jelitowka bo brzuch bolał ale nie nie.
Już mi lepiej tylko żołądek boli i spać mi się chce:-(