WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina 3mam kciuki
Ja też miałam przyjaciółkę od zerówki, podstawówka gimnazjum liceum studia razem mieszkalysmy wyprowadzila się do Warszawy i kontakt się urwał owszem czasem napiszę ale ona ma inne życie ja inne mam kilka dobrych koleżanek a na codzień oparcie mam w mamie i kuzynce ale o sprawach z mężem z nimi nie gadam. Bo na codzień przyjaciolka jest mążi to chyba podstawą naszego związku on też jakoś kumpli nie ma, żeby gdzieś wychodzić czy coś jak idziemy to razem. W sumie nawet za bardzo nie ma z kim. Jednego kumpla ma w Rzeszowie więc na co dzień ciężko.
-
nick nieaktualnySabinko to faktycznie trochę fart, że ten mocz Karolka złapałaś i zbadałaś. Dobrze, że wiadomo co na rzeczy, wyleczycie się i będzie już dobrze.
Agatia modlę się, żeby po tym mleku nie było gorzej bo będę miała do siebie pretensje o tę zmianę. Po nutra, debridacie i ss było w miarę, tylko ta krew w kupce. Alergolog powiedział, że powinno być lepiej inaczej młody byłby pierwszym przypadkiem, który źle reaguje stwierdził, że jeśli po pepti nie było poprawy to trzeba było od razu wejść w neocate. Cena faktycznie powala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco za humory ma to dziecko, raz się chichra, a 5 minut marudzi...
i znowu nas męczą gazy w brzuszku, bo bączki idą z problemem, dałam mu już espumisan, poczekam czy coś zadziała, boję się tych rurek, a jak podawałam krople do każdego karmienia miałam wrażenie że brzuszek bolał bardziej.
jeżu kolczasty, czy z końcem trzeciego miesiąca się to skończy??
zaczynam w to wątpić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wkurzona jestem na ta pogode, rozpadal sie deszcz i musialam przelozyc wyjscie do kosmetyczki bo samochod od srody mam w serwisie na biezacych naprawach i wymianie oleju a na piesze wedrowki w deszczu z maluszkiem to sie mie dam. Dobrze ze babeczka w poniedzialek miala wolne miejsce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytanko za 100 pkt !
Kiedy po cc sie depilowalyscie i kapalyscie w wannie ?
Bo mi polozna odradzila depilacje w okresie pologu, ale chyba juz po 5.5 tygodnia po porodzie moge sie doprowadzic do porzadku i wykapac w cieplej wodzie ?? -
nick nieaktualnySabina dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.
Bisacz dobrze ze jest jeszcze inne mm.
Życzę żeby posmakowalo małemu i obyło się bez problemów. Żebyście trafili w 10.
Ja już myślałam że nie dojdę do apteki bo histeryczka dawni szopek nie robiła i akurat dziś zrobiła.
Ale wyszłam w końcu mam te rurki będziemy robić jaj wrócimy.
Dziś chce jechać do galerii po spodnie bo mam w co się ubrać. Spodnie ciążowe z tyłka lecą
Zobaczymy po południu jak to wszystko ogarnę.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety moja mala miala te badanie z blaszkami kilka razy. Później jakbyla starsza udawalo sie bez. Niestety nie jest to przyjemne badanie dla widoku dla mamy ale lekarz mówił ze dziecka to nie boli. Ale warto zrobic zwłaszcza dla wczesniaka, u nas szybko wychwycili leniwe oko i dostalismy okularki i szybko sie.ich pozbylismy. No ale my chodziliśmy na.okulistyke do szpitala.