WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Sara alantan plus ponoć tez dobry. U nas sprawdza sie sudocrem. No i odstaw chusteczki mokre i woda przemywaj. Ja jeszcze mam wodę micelarna z tołpy i nią tez przemywam podrażniona pupkę.
U nas młody ma jakiś czujnik ruchu i wysokości: siadasz - ryczy, odkładasz - budzi się. No i co tu zrobic?
Anulka może pomoże Twoja koszula nocna dla zapachu i jakaś huśtawka? Ja mam ostatnio hit na usypianie w dzień. Jak tylko podaje mu ten smoczek specjalny do inhalacji i odpalę maszynę od razu się uspokaja i zasypia. -
Karmionko nr 1
Haneczka tez próbowałam. Raz zasnął w huśtawce przy wibracjach ale niestety to nie jest najlepsza pozycja do spaniaLeżaczek jeszcze czasami mu przypasuje ale to i tak max 15 min. Taki typ
Coraz ładniej w nocy śpią te nasze szczęściaUlfenstein lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja dzisiaj pierwszy raz wieczorem nie zasnela podczas jedzenia przy cycu,mimo iż zjadła dwa. Ale odłożyłam ja do łóżeczka dałam smoczek i zasnela sama po 30 minutach leżenia.
Myślałam ze długo pospi a spała 3,5h do 24 i teraz znowu o 4 pobudka. Ja się położyłam spać o 23 więc jestem nieprzytomnaO 24 to nie wiedziałam co się dzieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Dziś badania kontrolne. Trzymajcie kciuki &&&
Sarcia ja używam bephantenu. Córka najlepiej reagowala na sudocrem a Młody na to. U nas noc spoko, ale dzień! Jezusie. Młody zdrowieje i robi się głodny. Matko jedyna, myślałam że mi wczoraj wyssie cyce razem z całym środkiem. Wiem, że dzień dwa i się dostosuja do lakomczucha, ale wczoraj już nie wiedziałam jak go karmić.
I pochwalę sięwczoraj kupiłam synowi prezent na gwiazdkę
haneczka, Anulka01, Broszka, żabka04, alinka, martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
Co mu kupiłaś?
U nas nocka tradycyjna.
Szukam kocyka albo śpiworka do fotelika. Tak żeby można było opatulony dziecko na czas przeniesienia do auta a potem , po nagrzaniu sie w środku żeby łatwo można było odkryć albo odpiąć.
Ktoś cos? -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Co mu kupiłaś?
U nas nocka tradycyjna.
Szukam kocyka albo śpiworka do fotelika. Tak żeby można było opatulony dziecko na czas przeniesienia do auta a potem , po nagrzaniu sie w środku żeby łatwo można było odkryć albo odpiąć.
Ktoś cos?
I mam taki spiworek. Ze smyka. Kupilismybw zeszłym roku po prenatalnych. I jeszcze mam niebieski, od koleżanki
I od niej dostaliśmy też ocieplacz. W sowybędzie idealny na zimę
żeby tylko zima była
haneczka, martta, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
Ulf my mamy spiworek.do fotelika fakt ze poki co sluzy jako spiworek do wozka.
Nie wiem czy flan latwo prseniesc zadziala bo w tym spiworku raczej nie przeniesiesz. Tzn ten typ co my mamy to ma.w srodku dziurki na przelozenie pasow aby mlodego w seodku zapiac spiworka. No i nie wyciagnie sie mlodego w spiworku po odpieciu bo najpierw trzeba odpiac pasy i je przeciagnac pod spiacym dzieckiem. A nie ryzykowala bym zapinania dziecka pasami na spiworku.
Ale.latwosc wkladania i odpinania juz zamocowanego spiworka jest super i tu polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 06:57
-
nick nieaktualny
-
Ulfik ja bym kupiła taki gruby kocyk z dziurami na pasy żeby był na spodzie i na czas przejścia do auta zawijasz bąbla a w aucie odkrywasz. Są takie z kapturem. Tez czegos potrzebuje podobnego bo kombinezon misiowy robi sie za mały i za cienki.
-
Dzień dobry:)
Moje dziecię miało w nocy 1,5h aktywności ale za to po porannym karmieniu usnął bez problemu:) a więc kawka już wypita:)
Sabinko kciuki!
Właśnie...prezenty gwiazdkowe...racja trzeba już zacząć myśleć bo później nie będzie na to czasu:PSabina lubi tę wiadomość