WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:My od jutra mamy dawać żelazo. Actiferol chyba sie nazywa. W saszetkach do rozpuszczenia w pokarmie.
Wiec dzis na próbę młody dostał butle. Nic nie wypiłpluł smoczkiem. Próbowaliśmy z dwiema butelkami
Już mam stresa jak ja mu to żelazo podam
Może coś z zamrożonym mlekiem nie tak? Bo zachowywał sie jakby po pierwsze nie umiał zassąć, a po drugie jakby mu nie pasowało. Mleko sprzed 10dni.
Będziemy sie bujać w podawanie łyżeczka lub strzykawka 40ml płynu.
Ja mam oczywiście myśli ze coś z tym mlekiem nie tak (a nie z butla czy metoda podawania)
Ale ewidentne nam nie szło podanie, a jemu zassanie. -
nick nieaktualnyMój Mały już śpi.
Zawsze go zaczynam ok 19 szykować do spania, myć, wyciszać, karmić, tulić.
Nie ogarnął zmiany czasu, więc dziś wszystko się wcześniej odbyło.
edit. coś czuję że i ja zaraz padnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas mlody z tata poplywal w wannie zrobil dystans calej wanny
normalnie rekord olimpijski chyba po mamusi
I oczywiscie zaczelo sie narudzenie M na chwile odlozyl do kołyski i co mlody spi!!!
Zaczynam sie martwic bo dzos tylko zjadl 5 razy na niego to nic bo nawet nie wisial na cycku tylko possal max 10 min. Bedzie ciezka nocka albo maly padniety po wczorej. -
Na szczęście druga próba poszła lepiej. Chyba wtedy nie był głodny, a cyca zawsze trochę pociumkac można.
Wiec jestem znów pełna nadziei, ze sie z żelazem uda.
Jak ja sie cieszę ze jest to forum. -
nick nieaktualnyMam neta w tel!!!!!!
Mój usnal o 20 tego czasu a marudzi był.....
I była dziś big mega kupa po nowym mm znalazła się na plecach.
Nie szkodzi umylamWażne że była!
Mały dzisiaj pogadal że mną potem mężemposmial się bardzo aktywny był dzisiaj.
A mąż przeszczesliwy że dziecko wreszcie nie płacze.
Kładę się spać jutro mamy szczepienie.
Do usłyszenia na zlocie nocnym:-)
Kamcia co do auta wstawić gaz i będzie taniej.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara alantan plus ponoć tez dobry. U nas sprawdza sie sudocrem. No i odstaw chusteczki mokre i woda przemywaj. Ja jeszcze mam wodę micelarna z tołpy i nią tez przemywam podrażniona pupkę.
U nas młody ma jakiś czujnik ruchu i wysokości: siadasz - ryczy, odkładasz - budzi się. No i co tu zrobic?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Karmienie nr1 i harce od godziny
Ale soal 5 godzin. Teraz bujam go w kolysce. Znowu mamy problem z zasikanymi pajacami mhmm albo zle zapinam albo 2 robia sie male? -
sarcia123 wrote:dziewczyny pytanie mam, co poskutkuje na mocne odparzenie/zaczerwienienie pupy a w srodku takie krostki ma jakby zdarta skora to wyglada. lekarka dala Pimafucort smaRUJE OD SRODY I ZADNYCH REZULTATOW
maczka ziemniaczana tez nic nie daje/ czym to wyleczyc?? pomocy!
Sara takie pęcherzyki jakby skóra schodziła? Nas uratował triderm maść którą miałam jeszcze z 1. synka. od lekarza. Pomogło b. Szybko. Używałam miejscowo na te pęcherzyki a na całą pupę grubo sudocrem. -
Ulfenstein wrote:Niestety czytam ze tylko doświadczony personel medyczny powinien karmić strzykawka bo bardzo łatwo o zachłyśnięcie.
Cóż. Będziemy walczyć z butla. A jak nie to łyżeczka. Tez można. Tez ludzie stosują.