WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mój diamentowy nie jest bo to histeryk nie tylko uśmiechami nas obdarowuje
Ale złoty jest. Chodzę wyspana a lubię spać więc może jęczeć w dzień
nasz nerwus jakich mało, potrafi krzyknąć z gardła
ale jest bardziej złoty jak Emilka bo ta jeszcze do spania ryczała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mlody spi po raz 2 dzis ttm razem zasnął we wlasnym łóżeczku z M nie dowierzamy!!!
Byl marudny cycem pogardzil i sie przytulil do niego i zasypial to matka go transportowala do lozecxka otworzył oczy jak to i zamknął pogodzony z sennoscia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my bylismy na spacerze,po drodze weszlismy uzupelnic zapaasy kos,etykow do rosmana i bylam kupic smietanki do:ciasta w markecie po drodze i juteo nie mam zamiaru isc do zadnego sklepu bo:podejrzewam ze bedzie szal no:bo wtorek wolny, to znajac ludzi wyniosa pol marketu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nasze dziecko spi po raz 3 normalnie spi dzis jak nigdy? Ciekawe jaka bedzie nic z tego jego spania w dzień
-
nick nieaktualny
-
My od jutra mamy dawać żelazo. Actiferol chyba sie nazywa. W saszetkach do rozpuszczenia w pokarmie.
Wiec dzis na próbę młody dostał butle. Nic nie wypiłpluł smoczkiem. Próbowaliśmy z dwiema butelkami
Już mam stresa jak ja mu to żelazo podam
Może coś z zamrożonym mlekiem nie tak? Bo zachowywał sie jakby po pierwsze nie umiał zassąć, a po drugie jakby mu nie pasowało. Mleko sprzed 10dni.
Będziemy sie bujać w podawanie łyżeczka lub strzykawka 40ml płynu.
Ja mam oczywiście myśli ze coś z tym mlekiem nie tak (a nie z butla czy metoda podawania)
Ale ewidentne nam nie szło podanie, a jemu zassanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 16:51
-
nick nieaktualnydziewczyny pytanie mam, co poskutkuje na mocne odparzenie/zaczerwienienie pupy a w srodku takie krostki ma jakby zdarta skora to wyglada. lekarka dala Pimafucort smaRUJE OD SRODY I ZADNYCH REZULTATOW
maczka ziemniaczana tez nic nie daje/ czym to wyleczyc?? pomocy!
-
Ulf a może tak ze strzykawki jakiejś wypije?tak jak rotawirusy podają ? Mój pięknie to pił, mimo, że butelki tez mię zna zbytnio. Pielęgniarka go oszukał. Kazała mi go przystawić i jak się okleil zaczęła rota podawać i pił dalej.może tak dasz rade podać żelazo?
-
Niestety czytam ze tylko doświadczony personel medyczny powinien karmić strzykawka bo bardzo łatwo o zachłyśnięcie.
Cóż. Będziemy walczyć z butla. A jak nie to łyżeczka. Tez można. Tez ludzie stosują.