WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy po pierwszym karmieniu, zostało ok 30 ml - ciekawe czy dopije
póki co chyba nowa miejscówka mu nie przeszkadza, grunt że Matka blisko, dziadkowie wytulą
moja Mama też jest za odciąganiem napletka,
uff... wreszcie ktoś mi pokazał jak to robić, bo się sama bałamAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:my po pierwszym karmieniu, zostało ok 30 ml - ciekawe czy dopije
póki co chyba nowa miejscówka mu nie przeszkadza, grunt że Matka blisko, dziadkowie wytulą
moja Mama też jest za odciąganiem napletka,
uff... wreszcie ktoś mi pokazał jak to robić, bo się sama bałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My sie karmimy maly spal ponad 6 godzin w czym bz jedzenia wytrzymal ponad 7 godzin.
Wczoraj mielismy walke ze snem nie spal caly dzien a i wieczorem bal sie zasnac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Jak zwykle wbijam od parady. Mimo wszystko jakoś lepiej przeczytać, że nie tylko moje dziecko nie śpi w dzień. Ech gdyby przy tym była w nocy łaskawsza.
W dzień ładuje baterie, 10 minut i to najlepiej na rękach. Dlatego zamówiłam chustę kółkową na początek. Mam nadzieję, że wykrzyknę - Alleluja!
Moja Fruzia wywinęła nam numer. Obudziła się 4.30 i koniec spania, do tej pory próbuję ją uśpić, teraz wrzuciłam do łóżeczka i włączyłam karuzelę. A ona co? Zamiast zasypiać cieszy się do zabawek na karuzeli:)
Oj mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk.
No ale od Was się dowiedziałam, że to tak jakby 5.30 dla niej:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomimo że niespalam pół nocy ta nocka była najlepsza.
Mały zjadł butle 120ml bez prezenia, krzykow itp.
Pogadaliśmy godzinę,posmial się
Chwilę na rękach polulalam i usnal.
Chyba trafiliśmy z mm bo od rana mam szczęśliwe dziecko:-)Ulfenstein, martta, Sabina lubią tę wiadomość