WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas moj faceci, wykapany sobie spi a ja robie niby porzadki w garderobie bo juz taki bajzel jakiego swiat nie widział.
Z newsow dzis rano pogodzilismy sie z mezem a z hitow wiecsoru godine temu sid pozarlismy znow ma maksa bo nie chcial pomagac w sprzataniu tylko siedzial i gral jak mnie nerwy wziely przyszłam z kartonem od psa powyrywalam wszystkie kable wzielam rwklamowke i wszystkie gry, pady,sensowry ruchu spakowalam i powiedziałam ze sprzedam za 200 zl na allegeo i wysylke dam gratis zeby sie pkByc tdgl zjadacza moich nerwow.
Efekt ; dom juz prawie blyszczy, nawet maz sloiki zmkuchni do, spizani powynosil i powoesil krzyzyk ktory 3 mieziac spacerowal po szafkach. No i jest zgodaot piorunujacy efekt
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas wczoraj starszak wrócił ze żłoba z gorączką 38,5 i katarem lejącym, a dzisiaj już od 13 nie ma temperatury. Cóż to takiego? Daję syropek z cebuli na miodzie, wit c w kropelkach, sól morską i rhinogerminę (bariera biologiczna) do nosa. No i nurofen plus pedicetamol na zmianę w gorączce, ale już przeszła. Ciekawe czemu tak szybko. I co to za wirusisko wstrętne.
-
nick nieaktualnyNo najwidoczniej musialam przy tej akcji miec mine psychola bo wystarszyl sie mie na zarty ze sprzedam konsole za bezcen hahaha a ja mu powiedzialam ze mnoe nie obchodzi ile ona kosztowala bo mnie nerwy kosztuja znacznie wiecej. Takze w trymiga wzial sie za robots, nawet chcial jechac po zalupy ktorych w poludnie zapomnialam kupic haha
-
Moje dziecko boi sie zasypiac
serio juz 3 dzien widze te same objawy zmeczony marudny a jak tylko zasnie wrzask jak by ktos go obdzieral ze skóry
Tak caly dzien walczyl dzis dopiero na spacerze na ponad godzine zasnął.
Kamcia mazda 5 super ja bardzo bym chciala wlasnie ze wzgledu na drzwi. Obijetnie gdzie zaparkujesz czy blisko czy daleko od auta latwo otwierasz i dzieciaka ogarniesz. Ale moj M to van nie jak juz to kombi.
Moj padl ale wydaje dziwne odglosy strasznie charczy a do tej pory w lozeczku to mu sie nie zdazalo ttlko w lezaczku albo jak mial glowe wyzej na moim reku. Oby sie nie rozchorow bidaczek. -
Ajrin
No te cholerne drzwii ja mam wrażenie ze minivan ma większy bagażnik niż kombi. ..
A najśmieszniejsze jest to ze podróżując wspólnie to ja jestem kierowca! !!więc mi auto musi leżeć 100 % mąż jak to facet -umie. ..a parkowanie? O matuluparkuje tam gdzie ja dam rade a nie gdzie da się zaparkować
czasem na końcu parkingu
Mazda 5 ma te drzwi -
My rozmawialiśmy z Kostkiem. Wytłumaczyliśmy mu na czym polega zmiana czasu.
Powiedział, ze rozumie, ale nie może zagwarantować ze sie dostosuje.
W końcu królewicz
kamciaelcia, alinka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
U mnie od 2 dni chodzi odkurzacz przez pół dnia. Inaczej nie śpi! Jeżu co to sie dzieje??? Mam dziecko nieśpiące w dzień! Zabko nie jestes sama
Tylko mój nie ma kolek.
Idę spac, Kubę zostawiłam z M i odkurzaczem
Spokojnej nocki zycze.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
jest kupon na Allegro. 10 zł za zakupy za 50. W aplikacji mobilnej.
W zakładce 'kupony' trzeba wpisać 'kupon'
Ważny tylko do jutra do północy.kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Piotruś zajada spóźniona butle
nadal nie wiem czy to karmienie nr 1 czy 0
minęło 6h od poprzedniego jedzonka
Ciekawe za ile kolejne
Edit
No tak. ..w ogóle nie jestem w stanie przewidzieć następnej pobudki w związku ze zmianą czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 00:20