WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas wczoraj cos przed 19h zaczal Maluch plakac ze zmeczenia, myslalam, ze to efekt tylko krotkich drzemek w dzien, szybko kapiel, karmienie i przewijanie - na przewijaku zasnal i bylam zdziwiona, bo zawsze sie niestety przey zmianie pieluchy rozbudza.
Byalm w szoku jeszcze z godzine, dopoki sobie ie uswiadomilismy, ze kurcze przeciez dzieci nie ogarniaja zmany czasu:)
Oj glupi rodzice:P
-
nick nieaktualnyMy Kubie kupujemy stojak gimnastyczny 3w1 Chicco będzie
http://www.chiccopolska.pl/produkty/8003670886969.zestaw-gimnastyczny-delux.zabawki.maty-edukacyjne-i-centra-aktywnosci.html będzie miał na dłużej, mamy problem co kupić bo dużo zabawek ma Martyna.
Martynie kupiliśmy już kuchnie minitefal i jeszcze planujemy kupić jej zestaw małego lekarza fishee price
I jeszcze myśleć musimy bo teściowie i moi dziadkowie karzą im coś kupić bo oni się nie znają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:08
-
nick nieaktualnyMy na nogach od ok 7.
Mały dziś kiepsko spał od ok 2.
Męczył go brzuszek i bolesne bąki, bo od soboty kupy nie było, dziś strzelił porządną.
Z rana zdążył Babcię obsikać i chichrać się przy tym jak maleńki wariat
Teraz nie myśli nawet żeby pójść spać, mimo że przed chwilą oczka się kleiły i drzemał na rękach, jutro wracamy do domu. Trochę smutno mi że zostaniemy znowu sami, ale wszyscy i tak do pracy wracają w środę
Musimy sobie ogarnąć jakieś towarzystwo z Młodym, teraz po 3 mcu musi być tylko lepiej, prawda? -
Przenieść dziecko w foteliku opatulone w kocyk/śpiworek. A w nagrzanym aucie odpatulic.
Czyli w foteliku jest kocyk, przez dziurki wychodzą pasy, zapinam dziecko i nakrywam kocykiem.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6577939104
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6541035110
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6555991770
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:54
haneczka lubi tę wiadomość
-
Ja chyba tez jak Agatia szczepienia kupie
Napewno dostanie od dziadkow prezenty a my juz miejsca w domu nie mamyMoze jakis ciuszek kupie jak bedzie potrzebny.
Ja mam problem bo totalnie nie wiem co kupic M -
nick nieaktualnyMoja cora jest fanka konikow pony i chce jakis Zamek Canterlot z tej bajki to jej kipie, a mlodemu nic nie kupie bo on i tak nie rozumie nic z tego jedynie na biezaco to co bd potrzeba.
Szczeniaczrk uczniaczek jest fajny moja cora dostala go na vhrzciny a zsczelavsie nim interedowac moze rok temu ? Ale na fluzsza mete to mozna zglupiec z psem spewJacym alfabet haha
p.s dzis druga proba tym razem wyjazdu do kosmetyczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 10:20
-
Hej dziewczyny,
noc lepsza chodź się budzil co 1,5-2 h i teraz chyba odsypia !
Widzę, że temat prezentów na gwiazdkę. Napewno dla starszaka albo my albo dziadkowie kupią hulajnogęa dla Kacperka pewnie jakiś ciuszek bądź kosmetyki
dla moich rodziców pewnie na coś się złożymy a dla teściów to zawsze jak co roku problem. Teraz mam problem z mężem bo zaraz urodziny ma i kompletnie nie wiem co dla Niego kupića pod koniec listopada Moja Mama ma urodziny ale składamy się na nowe garnki tefala
-
My wprowadziliśmy taki zwyczaj, że dla chrześniaków kupujemy na wielkanoc
bo szczerze mówiąc podliczyć ten grudzień to i tak sporo wydatków.... my pewnie dla rodziców kupimy jakieś lepsze perfumy w sephora. Dla dzieciaków pewnie po coś słodkim. M chrześniak ma urodziny 21 grudnia więc mu i tak trzeba coś kupić. Myślę aby w tym miesiacu już coś zacząć kupować. Aby grudzień był miesiącem lżejszym.
-
esmi
u nas jakoś w ostatnich latach mój M. na urodziny dostawał coś z elektroniki np.młotowiertarkę, wkrętarkę (raczej juz wszystko ma) a ostatnio wielki zestaw kluczy...zazwyczaj sam wymyśla co by chciał
jednak w tym roku ja będe złośliwabo zapomniał o moich imieninach w lipcu
-
nick nieaktualny
-
My raczej dla Kacpra też nie kupujemy, Kuby pierwsze święta to jak miał pół roku to nawet nie wiedział o co chodzi. Wychodzimy z założenia , że inni kupia dla Niego. Najlepsze w tym, że przez kilka miesięcy nie będe musiała kupowac słodyczy bo zawsze Kuba dostaje torbę słodyczy
i tak tego nie zjada my z M wyjadamy hehe