WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój nadrabia jedzenie. No choć jadł to przez chrobd nie przybieral. No to teraz wisi na cycu ciągle. Dobrze ze rośnie.
Dla mnie karmienie to nie problem, choć jestem na diecie. Przykro ze większość produktów nie dla mnie. No i jestem bardzo głodna. Ale.dam radę. Ja bym chciała karmić co najmniej rok. Ale jak skaza się potwierdzi, to martwię się o moje kości. Bez wapnia w pokarmie będzie ze mną krucho -
nick nieaktualnyMoje dziecko wydaje z siebie dzwieki jak jakis dinozaur w okresie godowym
i ro w, dpatku przez sen ! Zaraz hrabiego musze przewijac i ubierac vo jade do okulisty i tesciowa go chwile popilnuje
a pozniej kade na zakupy spozywcze k kupic meble do salonu juuupiiii
Do zobaczonka pozniej ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabko, mój uwielbia te smyranie po dupci, mnie aż ciarki przechodzą, bo nawet w telefonie wibracji nie mogę mieć włączonych
oooo... w końcu usnął, chwilo trwaj! Mały miał pobudkę ok 4, później pospał do ok 7.30 i do chwili obecnej spał może ok pół godziny, więc póki co kawa i pełen luz, nawet zmywać garów nie zamierzam, swoją drogą chyba popieprzyłam ten rosół dwa razy, uff dobrze że chociaż zupa nie była za słona... -
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Condo magicznych 6 miesiecy to jwst tak ze minimum 6 WHO zaleca ale najlepiej 2lata.
-
Sabina wrote:Mój nadrabia jedzenie. No choć jadł to przez chrobd nie przybieral. No to teraz wisi na cycu ciągle. Dobrze ze rośnie.
Dla mnie karmienie to nie problem, choć jestem na diecie. Przykro ze większość produktów nie dla mnie. No i jestem bardzo głodna. Ale.dam radę. Ja bym chciała karmić co najmniej rok. Ale jak skaza się potwierdzi, to martwię się o moje kości. Bez wapnia w pokarmie będzie ze mną kruchomarcianka86 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój chyba zaliczy krótką drzemkę przed pójściem spać
bo coś za bardzo mi odpływa, bawimy się, ćwiczymy paluszki u rączki a on jedno oko przymyka, zaraz następne... a teraz już oba otwiera i nie wie jak walczyć
na podłodze by spał, a na kanapie pełne ożywienie, łobuz jeden -
AJrin wrote:Ulf onco chodzi z odwodzeniem glowki bo nie zrozumialam? Ze za mocno ze zle?
A jak sie go dobrze położy na brzuszku to trzyma głowę odchylona ze hej.
Jak już puści to wtedy podnosi tak jak ma na swój wiek podnosić.
Mamy 16.11 kontrole u neurologa tak czy siak. Wiec o te glowke tez dopytam. Chociaż nóżkami już przestał machać (teraz kopie ale to jak czytałam jest kolejny etapa raczki mu latają jak jest zdenerwowany. Tak to ładnie nimi rusza i łączy na brzuszku i ma głównie otwarte dłonie.
Wiec wszystko idzie ku dobremu
Jeszcze czekamy na więcej uśmiechów
Martta, podziwiam za walkę z laktatorem. Dla mnie to jest dopiero jazda. Nie dość ze butelka to jeszcze odciąganie.
No ale jak u był u nas problem wkrótce to tez tak będę walczyć.
-
sarcia123 wrote:Moje dziecko wydaje z siebie dzwieki jak jakis dinozaur w okresie godowym
i ro w, dpatku przez sen ! Zaraz hrabiego musze przewijac i ubierac vo jade do okulisty i tesciowa go chwile popilnuje
a pozniej kade na zakupy spozywcze k kupic meble do salonu juuupiiii
Do zobaczonka pozniej !
Kostek przez takie dźwięki został wyeksmitowany z naszej sypialnisarcia123 lubi tę wiadomość
-
Madziuuuula wrote:Wlasnie chodzi o to, ze zalecenie WHO jest zle interpretowane. Bo WHO zaleca wylaczne karmienie piersia przez 6 miesiecy ( a nie minimum 6 miesiecy ), potem wprowadzenie pokarmow stalych i dalsze krmianie piersia do nawet 2 lat. ( kiedys bylo do roku chyba )
Ale przez to karmienie tylko cycem przez właśnie pół roku, jest to jakaś jakaś magiczna granica. -
nick nieaktualnymój jak tak gada wolę wziąć do siebie do łóżka, potulimy się, pogadamy o 4. nad ranem, razem gwiazdki pooglądamy i idziemy razem spać
mój jednak nie poszedł spać, więc pewnie zaraz zrobię butlę i położę go wcześniej. Mój musi coś zjeść przed snem. Kiedyś go umyłam i przebrałam w piżamkę, położyłam, bo od ostatniego mleczka minęła tylko godzina i był zdezorientowany jak nigdy. Jednak co rytuały to rytuałynawet jakby miał zjeść tylko 30 ml
-
nick nieaktualny