WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie też już padł
ale leży obok na kanapie, ciekawe o której się obudzi na butlę.
miałam okrutny dylemat czy mu pozwolić spać
czy obudzić przebrać w piżamkę, nakarmić i położyć spać,
ale pomyślałam że raz mogę mu zrobić luz i pozwolić leżeć obok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Antoś jakoś nie chce spać od kilku godzin, ciumkał trochę cyca, przysypiał i zaraz się budził no ale zaraz kąpiel więc mam nadzieję że później pójdzie spać. Ale za to dzisiaj sporo się uśmiechał, chyba najwięcej jak do tej pory.
Jeżeli chodzi o chrzestnych to planujemy mojego brata i siostrę męża, jeszcze ich nie prosiliśmy ale na pewno się zgodzą, a chrzest planujemy na wiosnę.
-
Ulf Szymek ma Dokładnie tak samo, nos go w kolyske tak zalecila nam neurolog czyli jego plecy do twojej klatki główką między cyckami i nogi lekko do góry, czyli wyginasz go w drugą stronę takie ć robisz. Twój tułów blokuje mu głowę. Ja przestałam karmić na lezaco tylko na ręce go karmię wtedy nie odcina głowy i mogę mu włożyć cycka.
Co do kp to sory ale ja czekam na dzień w którym skończę chce mu dac wszystko co mogę ale to mnie przerasta ta ciągła walka on nie przepada je tak jak u ulf u mnie min to 3 miesiące i to będzie sukces po 4 m zamierzam mu rozszerzać dietę oczywiście jak będę mieć mleko to będę go karmić ale dla mnie magia kp znikła po porodzie a miała być taka cudownaUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Angela kciuki żeby Kubę już nie bolało. Żeby antybiotyk pomogl. Tak.mi Was żal
Ja już sama nie wiem czy to go boli przez te bakterie czy przez antybiotyk. Mi Was też żal bo w szpitalu jesteście. Ale postanowiłam że jeżeli teraz antybiotyk nie zadziała to chce skierowanie do szpitala nie pozwole mu się dalej męczyć i faszerować na oślep. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mjie kp to tez zaden 8 cud swiata, a rez naturalna kolej rzeczy teraz po miesiaciu takie mam do tegl podejscie , mam pokarm to go karmie jak za duzo to sciagam i podaje i wierze ze dla niego to najlepsze co moge mu dac. I ciesze sie jak sie budzimi moga go wziac i przytulic i glaskac jak sobie je bo w koncu taki malutenki i slodziutenki bedzie tylko raz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zróbmy eksperyment, Mały nie chce spać, ja nie mam sił żeby go nosić i kołysać aż zaśnie. Odłożyłam do łóżeczka, hipcio gra, póki co leży grzecznie, zobaczymy co się będzie działo...
, trzymam kciuki aby u Was też tak się stało
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U mnie tak zasypia na codzień - nie zamierzam kołysać 6 kg klocka
, trzymam kciuki aby u Was też tak się stało
gorzej że się baterie wyczerpują w hipciu
jednak to nie będzie takie proste, nie chce spać sam,
na dodatek czkawkę dostał....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:25
-
nick nieaktualnySkasowalo mi posta, grrrr
Wiem ze badanie ogólne moczu jest ok. Jutro koło 10 będzie wiadomo czy posiew rośnie, ale myślę że będzie dobrze. Czekam tego piątku jak zbawienia.
Angela wiadomo, że szpital to ostatecznosc i nikt się tam nie pcha, jak nie musi, życzę żeby Was ta wątpliwa przyjemność omijala szerokim łukiem