WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nadal czekam na drzemkę. Drzemka w samochodzie się nie liczy
póki co zrobiłam sobie kawy, Mama mówi że Malutki wdał się we mnie. Jak mnie położyła i ustawiła zabawki dookoła to potrafiłam długo się sama sobą zająć. Filipowi też nie przeszkadza jeśli np przez kilkanaście minut prasuję i tylko do niego zagaduję. Ostatnio chciałam się przyłączyć do zabawy to była histeria, odeszłam na kilka kroków i znowu się cieszył do zabawek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf przed podaniem antybiotyku miałam szczęśliwe dziecko. Tylko z kiepskim wynikiem moczu teraz Kuba nie chce jeść płacze przy każdym podaniu butli, zrobił mi już 4 (właśnie strzelił kolejną) kupy(w tym jedną brzydką, kolor ok ale sluz jest) a robi tylko raz dziennie. Ciągle płacze nawet na rękach. Czuje że coś jest nie tak. Mąz marudzi - boi się nie dziwie się ale mam dosyć nie chce go leczyć na oślep i faszerować go
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina super wieści
Angela ja też bym jechała do szpitala.
Mój mało je . mm tylko 50ml.
I widzę kolejny etap rozwoju.
Dziś mały zakminił że ma piąstkę z paluszkami i pchamy do buzi
i ma osłabioną rączkę po szczepieniu ;-(
Nie można podnieść bo się drze.
ale zzgina ją do połowy, rusza paluszkami
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, chyba antybiotyk mu nie spasował i źle na niego działa
jedź, bo się ewidentnie Kubuś męczy, trzymam kciuki żeby się w końcu poprawiło!
Mój po szczepieniu robi się powolutku niespokojny, tzn sen ma lekki co chwila się budzi z piskiem i śpi dalej. Wczoraj kupki nie było i dziś póki co też nie, aż się boję co on strzeli i kiedy! -
nick nieaktualny
-
Napiszebjeszcze tu wszystko dobrze u laryngologa mamy kontrolę za pół roku.
Agata pytalas może o to usg ? Ja mam skierowanie a nie wiem gdzie zrobić bo nigdzie nie robią i szlak mnie trafi pół miasta jechałam bo oczywiście nie można się dodzwonić a okazało sie ze nie zrobią bo nie mają umowy
-
Żabka,
To M jest za butla. Ja mam hopla na punkcie kp
Jedynie nie rozumie ze karmienie na zadanie dotyczy zadania dziecka albo matki
My byliśmy na 2h spacerze. W pracy byłam
Młody przespał całość! Dawno tak nie było.