WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela ja tez miałam podobna sytuacje. Alarm załączył mi sie 2 razy jednej nocy. Ja mam łóżeczko przy łożku i widzę ze młody sie nie rusza. Dość gwałtownie dotknęłam główki i mały sie wystraszył i zaczął sie drzeć. Wiec tez mi sie wydaje ze to były fałszywe alarmy.
Sabinka trzymam kciuki za wyniki!
A ja znowu mam mniej pokarmu ale młody ostatnio leniwy przy karmieniu, pewnie dlatego.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ulfe a nie możesz laktatorem zdjąć w nocy?
Wiem jaki to ból....
Esmi jesli kp to jestem zdziwiona ze juz masz @! :o
Jak zjadł to praktycznie przeszło. Niestety kolejne 3,5h snu i ból wrócił.
Już jestem mądrzejsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy ze szczepienia.
Bąbel waży 5.200 g i ma 58 cm, główka i brzuszek po 38,5 cm
Lekarka kazała powoli wprowadzać inne pokarmy niż mleczko,
otwarcie jej powiedziałam, że chcę czekać do 6 miesiąca co tylko wywołało u niej grymas zażenowania postawą wyrodnej matki -
nick nieaktualnyesmi wrote:Karmie mieszanie
no nic trudno i tak by tego nie ominela
Wiemy ze musimy iwazac chodz troche sie boje stosunku. Pamietam ze po starszaku czulam sie jak dziewica hehe
nie wiem czy tylko ja tak mam, ale PO czuję się okrutnie, macica boli przeokropnie.
kiepsko -
nick nieaktualnyEsmi buuuuuuuuu szybko
ulf tulę, nie fajne uczucie. Mój nie lubi odbić wygina sie, pręży i stuka głowa w ramie . Jestem chora jak mamy bekać.
A na męża strzel focha bo masz racje ty . ciekawe o onby zrobił jakby cycki mu rozsadzało?
szybko bez pewnie rozmowy przeszedł by na butle.
Angela współczuje tego lęku, strach.
Zycze ostatiej takiej nocki i mam nadzieje ze to ostatni fałszywy alarm.
A pochwal sie jak wyciszyłas laktacje.
Plissssss
Ja dzisiaj pospalam .
Mały usnał ok 21 i go wybudzałam o 4 na cyca:-)
Za to córka maraton o 4 zrobiła do pokoju i musiałam przeniesc wszystkichdo drugiego pokoju bo tam wieksze łóżko.
od rana spi mi na rekach:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A ja dalej okresu nie mam i według usg trochę go nie bede miec.
Wynik posiewu jałowy! Karol zdrowy, w końcu. Jeszcze wieczorną dawką antybiotyku i pojedziemy do domukamciaelcia, alinka, bisacz, Angela89, Anulka01, żabka04, Broszka, martta, bbeczka91, marta258, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
Jak fura sie sprawuje testowalas ?
Nie widziałam nawet z bliska
Najpóźniej jutro przetestujez okna widziałam -sliczniutka. Podobno mamy juz ten nowszy model
zobaczymy czy dla mnie się nadaje bo ja nie wsiadam jako pasażer
sarcia123, żabka04 lubią tę wiadomość