WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Broszka a poprawie ci humor jak powiem ze mój uwielbia przewijak i za każdym razem jak go zabieram na ręce to wrzeszczy jakby chciał powiedzieć zostaw mnie tam!!!
Angela moze być ze to na antybiotyk tak reaguje. A nie mozesz dryndnąc do pediatry? Bo moze dawkowanie będzie można zmienić? Kurde oby przeszło.
Moje dziecko właśnie tak kichnelo ze musze iść sie wytrzeć
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym dniem jest coś nie tak.
Mąż miał sajgon w pracy. Więc pijemy oboje melise.
A moje karmienie ostatnio to dramat. Dziecko się wije, szarpie cyca, wypluwa po czym się drze że go nie ma. I tak sobie płaczemy oboje a ja coraz częściej myślę o butli i mm bo to żadna przyjemność ani dla mnie ani dla dziecka. Może przynajmniej zacznie lepiej przybierać...
No! To limit narzekania chyba wyczerpany na cały miesiąc! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj widze ze coraz wiecej z nas walczy
no moj tez szarpie cyca poki co mam deugiego wiec daje dwa ale co bedzie potem jak mleka mniej a on bedzie chcial.wiecej...
No nic bedziemy walczyc u nas sa plesniawki i zwalam to poki co na to ze moze go boli mocne ssanie...
Smarujemy gencjana bida wyglada okropnie cale fioletowe ustka i nawet broda dostala bo pcha sobie raczki.
Kamcia gratki fajnego autka.
Mlody spi chyba i ja wykorzystam ten fakt i ide spać.
Za tydzien mamy wielki dzień nasz slub i mlodego chrzciny. A pozniej zamykam sie w domu na kilka dni i nikogo nie chce widziećbedziemy odsypiac
-
Broszka wrote:Z tym dniem jest coś nie tak.
Mąż miał sajgon w pracy. Więc pijemy oboje melise.
A moje karmienie ostatnio to dramat. Dziecko się wije, szarpie cyca, wypluwa po czym się drze że go nie ma. I tak sobie płaczemy oboje a ja coraz częściej myślę o butli i mm bo to żadna przyjemność ani dla mnie ani dla dziecka. Może przynajmniej zacznie lepiej przybierać...
No! To limit narzekania chyba wyczerpany na cały miesiąc!
Dlatego my często karmimy na śpiocha
I tez niestety myśli o butli są coraz częstsze. Mam w tej kwestii na szczęście wsparcie M. I mamy.