X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam to Sabina, ja uwielbiam wszelkie programy kulinarne ale ostatnio nawet master chef junior złe na mnie działa...

Sabina lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jak oglądam kulinarne programy to chociażbym była po 3 daniowym obiedzie zaraz robię się głodna i chcę koniecznie to co oni;)

mysza0406, Malutka92 lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tost po francusku na śniadanie :). Nie ma letko. Idę robić.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka wrote:
    Znam to Sabina, ja uwielbiam wszelkie programy kulinarne ale ostatnio nawet master chef junior złe na mnie działa...

jak oglądam Master Chef junior to niedowierzam. :P Mój ma 5 lat prawie i nie umie cukru do kubka wsypać tak, żeby nie narozwalać. ;P

Skali89, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla : no to ja jestem w tej samej grupie:) Dużo mi nie trzeba i mi się ssanie włącza tak, że wsunęłabym wszystko co mi w ręce wpadnie...Szkoda, że programy z fitnessem tak mnie nie inspirują :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego ;)
    My dziś na śniadanie mieliśmy jajka sadzone na szynce a do tego świeża bułeczka i pomidorki koktajlowe ;)
    A teraz jak co dzień po południu już mnie mieli w żołądku :/
    Ale pospalam po obiadku... Dziadek postanowił zabrać dzieci do siebie, żebyśmy mogli odpocząć :) i odpoczelismy ;) najpierw sen, potem przyjemności - tatuś chciał pokazać jak kocha mamusie :):):)
    A teraz pojechał już po dziewczynki i po dżemik truskawkowy, bo przyjemności ciąg dalszy... Naleśniczki ;):)
    Miłego popołudnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:19

Behemottka, Macioszczyczka, bisacz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dali mi dziś podwyżkę w pracy haha ;-) mimo, że wiedzą o ciąży ;-) chyba chcą mnie zatrzymać do końca :-P

Behemottka, mysza0406, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, żabka04, Macioszczyczka, Bratek, bisacz, Malutka92, _izunia_, Angela89, Pysiaczek89, Sabina, mmargol, maluutka90 lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    ja mam dzisiaj lenia giganta :P nic mi się nie chce :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3e9ddded0e.jpg

Ktoras chetna :) ?

Anulka01, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;-) witam się w II trymestrze, nie mam w ogóle czasu tu zaglądać ... taka zapracowana jestem... a ogólnie zamieszania sporo u mnie...

Pamiętacie sprawę z tym dodatnim antygenem Hbs, poszłam prywatnie do hepatologa to za wizytę po pierwsze płaciło się przy rejestracji (już wiem dlaczego - po bym po prostu nie zapłaciła) i kobieta mi powiedziała, że ona mi nie pomoże i mam sobie gdzie indziej szukać pomocy.

Na wtorek jestem zapisana do poradni chorob zakaznych do hepatologa, który się już miał takie przypadki ... zobaczymy co tam mi powiedzą, ale najlepszy numer był jak dzwonkiem do drzwi nagle zadzwoniła kobieta z sanepidu, do którego szpital zgłosił, że mam wzw b. Po rozmowie z tą kobietą wyszło, że szpital po pierwsze za szybko zareagował, a po drugie, że często się spotykała z fałszywymi wynikami w ciąży. Ale tyle zamieszania wokół tego, że powoli mnie to przeraża... ale kobiety która stwierdziła, że ona mi nie pomoże to już nic nie pobije...

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad3e9ddded0e.jpg

Ktoras chetna :) ?

JAAAA!

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia_M wrote:
    Hej dziewczyny ;-) witam się w II trymestrze, nie mam w ogóle czasu tu zaglądać ... taka zapracowana jestem... a ogólnie zamieszania sporo u mnie...

Pamiętacie sprawę z tym dodatnim antygenem Hbs, poszłam prywatnie do hepatologa to za wizytę po pierwsze płaciło się przy rejestracji (już wiem dlaczego - po bym po prostu nie zapłaciła) i kobieta mi powiedziała, że ona mi nie pomoże i mam sobie gdzie indziej szukać pomocy.

Na wtorek jestem zapisana do poradni chorob zakaznych do hepatologa, który się już miał takie przypadki ... zobaczymy co tam mi powiedzą, ale najlepszy numer był jak dzwonkiem do drzwi nagle zadzwoniła kobieta z sanepidu, do którego szpital zgłosił, że mam wzw b. Po rozmowie z tą kobietą wyszło, że szpital po pierwsze za szybko zareagował, a po drugie, że często się spotykała z fałszywymi wynikami w ciąży. Ale tyle zamieszania wokół tego, że powoli mnie to przeraża... ale kobiety która stwierdziła, że ona mi nie pomoże to już nic nie pobije...
    No wiesz co, to juz sa jaja! No jestem porażona zajebistą panią hepatolog...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    JAAAA!
    Zapraszam . :)
    Ja dzis od rana ruszam buzia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia a tej hepatolog nie można do jakiejś Izby Lekarskiej podać, czy coś?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam! Dobre było!

U mnie dzisiaj słońce swieci, deszczyk pada. Teraz jest 15 stopni, ale jak wyszło słoneczko to moze sie trochę nagrzeje.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Hej kochane :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)

U mnie się plany poprzesuwały i jestem zła jak osa! Mój ginekolog wymyślił sobie urlop i pani rejestratorka łaskawie dzwoni i informuje mnie, że wizytę z 11 przesunie mi na 20... Jak dostałam nerwów tak skończyło się na tym, że jadę 8 :D Bo kto mi kuźwa wypisze dupka (o ile po badaniach zdecyduje, że mam go dalej brać), kto mi wypisze L4?! Aaaa i w ogóle do tyłka, bo prenatalne mam u innego ginka i miałam wizytę jedną po drugiej umówioną, a tak pójdę przed prenatalnym i będę się "prześwietlać" jak wariatka... :/ Chyba, że zrobię aferę i jeszcze prenatalne uda mi się we wtorek machnąć ale o to już będę jutro batalię toczyć telefonicznie :|

W ogóle nie lubię Was... Macie takie ładne brzuszki i jesteście takie szczupłe... A ja? Słoń morski!

Skali i Claudiuszek te warsztaty 16 to dalej aktualne z Waszej strony?

jak tylko będę do ogarnięcia to jak najbardziej aktualne ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Tost po francusku na śniadanie :). Nie ma letko. Idę robić.
    Czyli nasz swojski chleb w jajku :)

Ja będę robić grzanki z pasta czosnkowa, bo moj coś prycha (czosnek wyciśnięty, starty żółty ser i jogurt naturalny)

Ostatnio tu którejś pisałam, ze nie ma co sie przed wizyta zamartwiać, bo to nic nie zmieni. Madra byłam :/ a teraz sama zaczynam rozmyślać przed jutrem.
    Ech.
    Juz sie nie moge doczekać! :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Aaaa, bo mój grał co chwila w jakieś czołgi i w League of Legends;P
    mój co noc w battlefield...powiedział, że jak będzie syn to pierwszym prezentem będzie psp... ratunku ;-)

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Witam
    ja mam dzisiaj lenia giganta :P nic mi się nie chce :/

Ja mam w takim razie giga giganta... Nawet nie zdjęłam piżamy... ;/

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Mniam! Dobre było!

U mnie dzisiaj słońce swieci, deszczyk pada. Teraz jest 15 stopni, ale jak wyszło słoneczko to moze sie trochę nagrzeje.

Możemy się zamienić ;)

Behemottka lubi tę wiadomość

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ