WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauka wrote:Znam to Sabina, ja uwielbiam wszelkie programy kulinarne ale ostatnio nawet master chef junior złe na mnie działa...
jak oglądam Master Chef junior to niedowierzam.Mój ma 5 lat prawie i nie umie cukru do kubka wsypać tak, żeby nie narozwalać. ;P
Skali89, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla : no to ja jestem w tej samej grupie:) Dużo mi nie trzeba i mi się ssanie włącza tak, że wsunęłabym wszystko co mi w ręce wpadnie...Szkoda, że programy z fitnessem tak mnie nie inspirują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:16
-
nick nieaktualnySmacznego
My dziś na śniadanie mieliśmy jajka sadzone na szynce a do tego świeża bułeczka i pomidorki koktajlowe
A teraz jak co dzień po południu już mnie mieli w żołądku
Ale pospalam po obiadku... Dziadek postanowił zabrać dzieci do siebie, żebyśmy mogli odpocząći odpoczelismy
najpierw sen, potem przyjemności - tatuś chciał pokazać jak kocha mamusie
A teraz pojechał już po dziewczynki i po dżemik truskawkowy, bo przyjemności ciąg dalszy... Naleśniczki
Miłego popołudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:19
Behemottka, Macioszczyczka, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDali mi dziś podwyżkę w pracy haha
mimo, że wiedzą o ciąży
chyba chcą mnie zatrzymać do końca
Behemottka, mysza0406, A_n_k_a_80, AniaLewandowska, żabka04, Macioszczyczka, Bratek, bisacz, Malutka92, _izunia_, Angela89, Pysiaczek89, Sabina, mmargol, maluutka90 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
witam się w II trymestrze, nie mam w ogóle czasu tu zaglądać ... taka zapracowana jestem... a ogólnie zamieszania sporo u mnie...
Pamiętacie sprawę z tym dodatnim antygenem Hbs, poszłam prywatnie do hepatologa to za wizytę po pierwsze płaciło się przy rejestracji (już wiem dlaczego - po bym po prostu nie zapłaciła) i kobieta mi powiedziała, że ona mi nie pomoże i mam sobie gdzie indziej szukać pomocy.
Na wtorek jestem zapisana do poradni chorob zakaznych do hepatologa, który się już miał takie przypadki ... zobaczymy co tam mi powiedzą, ale najlepszy numer był jak dzwonkiem do drzwi nagle zadzwoniła kobieta z sanepidu, do którego szpital zgłosił, że mam wzw b. Po rozmowie z tą kobietą wyszło, że szpital po pierwsze za szybko zareagował, a po drugie, że często się spotykała z fałszywymi wynikami w ciąży. Ale tyle zamieszania wokół tego, że powoli mnie to przeraża... ale kobiety która stwierdziła, że ona mi nie pomoże to już nic nie pobije...
-
Lusia_M wrote:Hej dziewczyny
witam się w II trymestrze, nie mam w ogóle czasu tu zaglądać ... taka zapracowana jestem... a ogólnie zamieszania sporo u mnie...
Pamiętacie sprawę z tym dodatnim antygenem Hbs, poszłam prywatnie do hepatologa to za wizytę po pierwsze płaciło się przy rejestracji (już wiem dlaczego - po bym po prostu nie zapłaciła) i kobieta mi powiedziała, że ona mi nie pomoże i mam sobie gdzie indziej szukać pomocy.
Na wtorek jestem zapisana do poradni chorob zakaznych do hepatologa, który się już miał takie przypadki ... zobaczymy co tam mi powiedzą, ale najlepszy numer był jak dzwonkiem do drzwi nagle zadzwoniła kobieta z sanepidu, do którego szpital zgłosił, że mam wzw b. Po rozmowie z tą kobietą wyszło, że szpital po pierwsze za szybko zareagował, a po drugie, że często się spotykała z fałszywymi wynikami w ciąży. Ale tyle zamieszania wokół tego, że powoli mnie to przeraża... ale kobiety która stwierdziła, że ona mi nie pomoże to już nic nie pobije...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Żabcia_ wrote:Hej kochane
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
U mnie się plany poprzesuwały i jestem zła jak osa! Mój ginekolog wymyślił sobie urlop i pani rejestratorka łaskawie dzwoni i informuje mnie, że wizytę z 11 przesunie mi na 20... Jak dostałam nerwów tak skończyło się na tym, że jadę 8Bo kto mi kuźwa wypisze dupka (o ile po badaniach zdecyduje, że mam go dalej brać), kto mi wypisze L4?! Aaaa i w ogóle do tyłka, bo prenatalne mam u innego ginka i miałam wizytę jedną po drugiej umówioną, a tak pójdę przed prenatalnym i będę się "prześwietlać" jak wariatka...
Chyba, że zrobię aferę i jeszcze prenatalne uda mi się we wtorek machnąć ale o to już będę jutro batalię toczyć telefonicznie
W ogóle nie lubię Was... Macie takie ładne brzuszki i jesteście takie szczupłe... A ja? Słoń morski!
Skali i Claudiuszek te warsztaty 16 to dalej aktualne z Waszej strony?
jak tylko będę do ogarnięcia to jak najbardziej aktualne -
Behemottka wrote:Tost po francusku na śniadanie
. Nie ma letko. Idę robić.
Ja będę robić grzanki z pasta czosnkowa, bo moj coś prycha (czosnek wyciśnięty, starty żółty ser i jogurt naturalny)
Ostatnio tu którejś pisałam, ze nie ma co sie przed wizyta zamartwiać, bo to nic nie zmieni. Madra byłama teraz sama zaczynam rozmyślać przed jutrem.
Ech.
Juz sie nie moge doczekać! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny