WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:
Byłam u kumpeli zamówiliśmy kebaba dla mnie wyjątkowy bo obfity w ilości sosu czosnkowego. Hmmmmmm
Prawie pękłam lepiej mi za to mózg słuchajcie dzisiaj mi nie pracuje nie myśli nie mam siły nawet przeczytać co naskrobalyscie.
Chyba ta pogoda na mnie działa u mbie śnieg pada a wcześniej deszcz:-(
A ja tak chciałam słońce:-)
Okurde. Odważnie.
Ja jak czytam o tych kontrolach w kebabach, ze tylko kilka procent knajp przechodz, a takto syf i mogiła.
Ze juz lepszy mak. Bo nic odzwyczego, ale przynajmniej surowe kontrole.
Jeśli chodzi o surowe ryby to mój lekarz powiedział ze mam nie jesc, bo po co ryzykować. Śledzie i wędzone out. -
nick nieaktualny
-
malgorzalka wrote:dziewczyny,
tu macie nasza BLAIR -> http://bielskobiala.naszemiasto.pl/artykul/wosp-2016-w-bielsku-bialej-gra-mimo-deszczu-program,3619803,artgal,t,id,tm.html
Dziewczyna w kurtce w kratke z dlugimi wlosami
z kad to masz? Halina P ? -
nick nieaktualnywróciłam do domku, w związku, że mąż dziś późno wróci do domu, nie gotowałam obiadu, a zjadłam sobie na mieście - zjadłam ogromną porcję i stwierdzam, że nadal bym coś wszamała, a zawsze miałam z tym problem - żeby dojeść do końca aż boję się pomyśleć jak będę wyglądać pod koniec ciąży, jak tak będę wszystko w takich ilościach jeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:ja też używam oliwki i balsamu z rossmana- przeanalizowałam skład i naprawde jest bezpieczny. Oprócz tego powywalałam kosmetyki z retinolem i z tymi substancjami przenikającymi- wolę dmuchać na zimne. Cieżko znaleźć krem do twarzy z dobrym składem- jaki polecacie?
-
nick nieaktualnyTo jest przyklad tego, ze w necie jesli nie jestesmy ostrozne, da sie znalezc wszystko. Mam tez juz jej adres w Brennej, wiem co lubi robic, kim sa jej rodzice, kto jest jej przyjaciolka najlepsza, do jakiego kosciola chodzi...
Blair / Halina - jesli to czytasz, jesli wpadniesz na to, zeby jeszcze raz wywinac taki numer to pamietaj, ze wiemy gdzie Cie szukac. Pastor na pewno sie ucieszy jak dowie sie jakie rzeczy robisz w wolnym czasie.Bee85, Anulka01, Sabina, Strazaczka1990, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObiecuje, ze juz nie porusze tematu tej chorej dziewczyny
Ja mam sklonnosc do rozstepow i sie ich tak strasznie boje. Probowalam uzywac bio oil o ktoym ktos pisal, ale mi brudzil wszystko. Teraz zmienilam na cetaphil, ale obawiam sie, ze jesli mam sklonnosc do rozstepow to nic mi nie pomoze:/ -
nick nieaktualny
-
ja mam wizyte u endo 29.02, robiłam w między czasie tsh, ft3, ft4, i abtypo i wszystko w normie, za pierwszą wizytę z ug płaciłam 130 zł. sama wizyta chyba 100 zł. ja będę robić samo usg genetyczne a jak lekarz zaleci to dopiero testy pappa.
kurdę trochę mnie rwię/kłuje jajnik lub w prawym dolnym podbrzuszu, ale śluz ok martwię się, ,że przez ten bieg z rana coś jest nie tak, to taki promieniująco - kłujący ból. Mam nadzjeje że przejdzie
-
Cześć Dziewczyny,
dopiszcie także mnie na naszym nowym forum. Termin porodu mam wyznaczony na 11.09. Najbliższe USG (prenatalne) mamy zaplanowane na 1.03., kolejna wizyta u gina 17.03. a USG połówkowe mam 21.04. To plan na najbliższe miesiące
Póki co ciąża przebiega prawidłowo, wszystkie wyniki w normie, maluszek ma bijące serduszko. Praktycznie żadnych przykrych objawów, poza wilczym głodem nie mam Chyba jestem szczęściarąJustyna_89, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaszka wrote:Moja lekarka twierdzi, że żeby wynik był wiarygodny trzeba zrobić i Pappa i usg. Sama już nie wiem co robić
Zapytaj ją o pappa zintegrowany. Mi moja go poleciała i właśnie dziś zrobiłam. Pokazywała mi jak wygląda wynik i było napisanie
Zespół Downa
1:846
Zespół Edwardsa
1:1345
Zespół Patau
1:3626
Dokładnie jakie jest prawdopodobienstwo wystapienia... Zapamietalam tylko wynik Zespolu Downa i sie wystraszyłam. Mówie do niej, czy pacjentka widziala ten wynik, a lekarka mi powiedziala "w tym wypadku mama moze spac spokojnie".
Zobaczymy co mój pokaze. -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Okurde. Odważnie.
Ja jak czytam o tych kontrolach w kebabach, ze tylko kilka procent knajp przechodz, a takto syf i mogiła.
Ze juz lepszy mak. Bo nic odzwyczego, ale przynajmniej surowe kontrole.
Jeśli chodzi o surowe ryby to mój lekarz powiedział ze mam nie jesc, bo po co ryzykować. Śledzie i wędzone out.
to łosoś wędzony też nie? :o -
nick nieaktualny