WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja ten sok mieszam z pomarańczem, jabłkiem i marchewka. Czasem tez imbir dodam. No i świeży wyciskam, taki jest dużo smaczniejszymmargol wrote:Bratek, żebyś z czasem się nie zaklinowała z brzucholem w tym brodziku

Behemottka, podziwiam za sok buraczany. Próbowałam pić go dla zdrowia, a w zasadzie jabłkowo-buraczkowy taki 5-litrowy z kranikiem od kolegi producenta mój mąż kupił. I mówię, że tak tak będę piła, że żelazo z buraka lepiej się wchłania w towarzystwie wit. C. A tu psikus, bo tak mi to nie podchodziło, że mój biedaczek musiał sam pić, czasem mi szklankę pod nos podstawił, bo mu też on nie smakował hihi ale podołał
.
Tez miałam wizje biednego Bratka zablokowanego w brodziku... Uważaj bratku!

-
niestety nie ma 100% pewnościLusia_M wrote:Mi lekarz powiedział, że to wszystko zależy ode mnie czy chce czy nie. Bo już znał przypadki kobiet u których wszystko wyszło pozytywnie, a dziecko urodziło się chore i w drugą stronę, że dziecko miało być chore i urodziło się zdrowe. Więc jeśli wierze w te cyferki i prawdopodobieństwo to mogę iść, a jeśli nie do końca jestem przekonana w wiarygodność to zdecydowanie lepiej nie iść.
-
Ksosia wrote:Zapytaj ją o pappa zintegrowany. Mi moja go poleciała i właśnie dziś zrobiłam. Pokazywała mi jak wygląda wynik i było napisanie
Zespół Downa
1:846
Zespół Edwardsa
1:1345
Zespół Patau
1:3626
Dokładnie jakie jest prawdopodobienstwo wystapienia... Zapamietalam tylko wynik Zespolu Downa i sie wystraszyłam. Mówie do niej, czy pacjentka widziala ten wynik, a lekarka mi powiedziala "w tym wypadku mama moze spac spokojnie".
Zobaczymy co mój pokaze.
A ile kosztuje coś takiego i jak to wyglada? Czy duzo zalezy od wieku czy od jakichś innych aspektów
Tez prosiłam o dopisanie mnie do listy
14.09 TP i 19.02 wizyta 
-
nick nieaktualny
-
Ja jem, ale toxo mam już za sobą co ostatnie wyniki pokazały. Nawet nie wiedziałam, że przechodziłam.A_n_k_a_80 wrote:Witam dziewczyny
Mam pytanie, zjadłam polędwicę łodosiową surową i zastanawiam się czy to nie zaszkodzi maluchowi? Wy taką jecie czy raczej nie. Chodzi mi o toxoplasmozę
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj miałam tragiczny dzień. Zawroty głowy, było mi duszno, słabo i niedobrze. Dziś na szczęście o niebo lepiej, rano nawet posprzątałam w kuchni, ogarnęłam w domu.
Dziewczyny, ja odkąd jestem na L4 to mam totalny spadek mocy. Całymi dniami leżę i już to mnie męczy
Ja poproszę o dopisanie moich wizyt do listy: 23.02. wizyta, 04.02. prenatalne.
Piękny ten wózek Bebetto. Ja się napaliłam na Quinny Mood, ale nie podoba się mojemu mężowi i obawiam się, że może być zbyt ciasny. Zależy mi przede wszystkim, żeby był kompatybilny z fotelikiem z Maxi Cosi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaszka wrote:czym się różni zintergrowany pappa od zwykłego? ja mam mieć tego samego dnia badanie krwi + usg. Można się pogubić w tych wszytskich badaniach
Zintegrowany to wlasnie usg+krew na pappa. Niektorzy moga nie chciec pappa wiec robia tylko usg. Ja sie caly czas waham, ale mnie lekarz nastraszyl, ze jak juz raz poronilam to powinnam pappa zrobic
I ni wyobrazam sobie czekania na wyniki
((
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Fuck, a dziś zjadłam... Wczoraj specjalnie kupiłam, żeby jakąś rybę jeść...

mallgorzatka, skąd Ty się tego wszystkiego dowiedziałaś?!?!?!?!
Wszystko jest w sieci, dostepne, nieukryte. Naprawde trzeba uwazac jesli chce sie zachowac chociaz namiastki anonimowosci.

[