WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyggohaa, koniecznie daj znać! ja mam w poniedziałek i już bym po ścianach z nerwów chodziła, a jakby coś między nóżkami było już widać to chyba bym oszalała
oky-doky, ja ruszam tyłek do sklepu, jak wrócę wskoczę w dres i będę oglądać filmy, albo jakiś serial nowy sobie znajdę -
Little Red Fox wrote:Lusia, niestety w ciąży podobno zęby mocno się psują, mojej mamie nawet bardzo, ale ma problem z paradontozą i skutki ciągły się latami ja się staram dbać, ale ostatnio coraz częściej dziąsła mi krwawią przy myciu, przydałoby się pójść do dentysty ale skąd wziąć na wszystkich lekarzy pieniądze?
Ja mam super dentystkę, stara się ile tylko może podciągnąć pod NFZ, ale u mnie niestety obawia się, że też mam pierwsze objawy zaniku dziąseł i to ją martwi... a specjaliści od tego są drodzy i w ciąży to ciężko leczyć - pozostają na razie tylko odpowiednie pasy i płukanki
-
Gumcia wrote:Nikt mi nie chce pomóc więc chociaż dajcie znać czy na to wzdęcie mogę wziąć espumisan?
Ja piłam przy wzdęciach przez tydzień aktivie i o dziwo mi pomogło, teraz nadal mam, ale tylko wieczorami - niby espumisan brać można - ja jednak nie brałam
-
Lusia_M wrote:Ja piłam przy wzdęciach przez tydzień aktivie i o dziwo mi pomogło, teraz nadal mam, ale tylko wieczorami - niby espumisan brać można - ja jednak nie brałam
No ja activie pije juz od 8 dni, dziś dopiero mam taki pierwszy dzień że już nie mogę wysiedzieć w pracy -
Gumcia wrote:No ja activie pije juz od 8 dni, dziś dopiero mam taki pierwszy dzień że już nie mogę wysiedzieć w pracy
To musisz spróbować z espumisanem i lekkostrawną dietą oraz miętą... współczuje wiem co to znaczy bo mam to co któryś wieczór tak, ale w pracy od rana się dobrze czuje na szczęścieGumcia lubi tę wiadomość
-
Gumcia wrote:Dzięki Kaszka, bo chyba zaraz pekne, albo przekuje się igłą i odlecę jak balonik
Też mam ciągłe wzdęcia i espumisan mnie ratuje, postaraj się zwrócić uwagę po czym najbardziej Cię wzdyma. U mnie najgorsze są jabłka, wszystkie kapusty i brokuły od kiedy odstawiłam te produkty wzdęcia zdecydowanie mniej mnie męcząGumcia lubi tę wiadomość
-
Kaszka wrote:Też mam ciągłe wzdęcia i espumisan mnie ratuje, postaraj się zwrócić uwagę po czym najbardziej Cię wzdyma. U mnie najgorsze są jabłka, wszystkie kapusty i brokuły od kiedy odstawiłam te produkty wzdęcia zdecydowanie mniej mnie męczą
No to chyba mam winowajce - jabłka. Dziękuję jeszcze raz za radę -
Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że jsk się obawiam, że mi ta polędwica zaszkodziła to mam zrobić toxoplazma IgM, bo wcześniej nie miałam tej choroby i nie mam przeciwciał. Tym bardziej, że mąż mi powiedział, że ta wędlina może być z targowej budy .Sophia wrote:zaszkodzi albo nie zaszkodzi
nie stresuj się, produkty dostępne w sklepach są tak nafaszerowane utrwalaczami że nie ma znaczenia czy to polędwica czy parówki. Gorzej jak coś jest źle przechowywane to wtedy faktycznie mamy się czego obawiać.
Tym czasem jak już zjadłaś to się ciesz, że smakowało
-
nick nieaktualnyMy wstępnie myślimy o tym wózku http://www.sklep-tosia.eu/x-lander-x-cite_p2485
Quinny Moodd też nam się podobał, ale ma bardzo małą spacerówkę i beznadziejny daszek w niej. Jeszcze Stokke Xplory, ale tutaj w Wiedniu co druga osobą go ma )
Nie mogę się doczekać jak będziemy wszystko kupować dla maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyledwo nadążam czytać... ja dzisiaj założyłam do pracy spodnie ciążowe, bo rano mnie mdliło bardzo, a moje uciskają na brzuch więc było tylko gorzej.
I kurczę stoje przy drukarce i mi się kolega pyta czy w ciąży nie jestem czasami! Pracuje u mnie na piętrze 30 dziewczyn, 2 facetów i to facet pyta Już wyjścia nie miałam i się przyznałam. Od razu też powiedziałam koleżankom z pokoju, żeby się poszkodowane nie czuły. Ale teraz to już wieść się z prędkością światła rozniesie.
A teraz idę na drzemkę po pracy i pewnie wstanę i będzie kolejne 10 stron do nadrobieniamartta lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Okurde. Odważnie.
Ja jak czytam o tych kontrolach w kebabach, ze tylko kilka procent knajp przechodz, a takto syf i mogiła.
Ze juz lepszy mak. Bo nic odzwyczego, ale przynajmniej surowe kontrole.
Odzywczego? jak to fastfood, zalezy od dodatkow, sosow itp. Mieso i warzywa z papieru nie sa, takze cos tam jest, bardziej chodzi o warunki higieniczne i temp.
I wcale nie bronie tej zywnosci zeby nie bylo ;p