WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
7. Tu są moje obserwacje odnośnie zakupowego szaleństwa <nie patrzcie na cenę wózka - na niego mamy fundatora >
http://www.bobowozki.com.pl/wozki-zwrotne-4-kola/trzyfunkcyjne/p/bebetto-torino-s-line-3w1-ozek-gleboko-spacerowy-fotelik-maxi-cosi-pebble-torba-pielegnacyjna-gratis-3809.php
http://www.darland.pl/lozeczko-bukowe-wycinane-serca-wenge.html
a co też się pochwalę
łóżeczko piękne! ja na 99% na początek kupie kosz mojżesza a łóżeczko dopiero troszkę później jak maluch podrośnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:A ja mysle o lozeczku dostawnym co laczy sie z moim lozkiem i wystarczy ze przysune malenstwo do piersi a nie bede musiala wstawac
jakbym teraz kupowala to na pewno takie
moj nie chce spac w lozeczku niestety bo musi kogos czuc
ja mam z firmy klupś -
żabka04 wrote:A mówiłaś że ty w ciąży? Ze spadlo tak mocno???
Dziwne......
Tak mówiłam i twierdził, że obawia się że jak obniżymy dawkę to TSH znowu wzrośnie i na razie lepiej jak jest mniejsze. Mnie to dziwi, ale kto ma się znać jak nie lekarze, ale tak jak w każdej sprawie pewnie co lekarz to opinia, niby znać się powinien, bo to specjalista w endokrynologii i ginekologii - ciąży u niego nie prowadzę, po prostu trafiłam do niego pod koniec stycznia z tymi wynikami.
-
martta wrote:ja zobaczę co mi powie lekarka na usg, jak będzie miała jakieś wątpliwości to zrobię pappa zaraz po nim. Ale ogólnie nie chciałam go robić, jakoś te prawdopodobieństwa nie do końca do mnie przemawiają... ale jak trzeba będzie to zrobię
Mi lekarz powiedział, że to wszystko zależy ode mnie czy chce czy nie. Bo już znał przypadki kobiet u których wszystko wyszło pozytywnie, a dziecko urodziło się chore i w drugą stronę, że dziecko miało być chore i urodziło się zdrowe. Więc jeśli wierze w te cyferki i prawdopodobieństwo to mogę iść, a jeśli nie do końca jestem przekonana w wiarygodność to zdecydowanie lepiej nie iść.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja robie pappe tylko dlatego, ze będę miała za darmo. Na pewno bym nie zapłaciła za tylko statystykę. Po to się robi usg genetyczne, by wyłapać ewentualne nieprawidłowości, a gdyby te się znalazły, należałaby się dalsza diagnostyka. I jestem pewna, ze wtedy nikt by nie stawiał na pappe, ale raczej na to, co wiarygodniejsze: nifty/ harmony lub nawet amnio...