WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie skali żadnej kiecki ślubnej hihi.
Ksiądz powiedział że mam strój wybrać jaki chce nawet tak jak stałam czyli dżinsy haha.
Do cywilnego szłam w sukience koloru kolarowego
Szukam dla małego jakiegoś stroju na allegro ale jakoś nic mi się nie podoba.
Sa rampersa ala garnituru ale w zimę w rampersa i kombinezon???
Mały pokaszluje mi chyba córka mi go zapaliła -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Nie skali żadnej kiecki ślubnej hihi.
Ksiądz powiedział że mam strój wybrać jaki chce nawet tak jak stałam czyli dżinsy haha.
Do cywilnego szłam w sukience koloru kolarowego
Szukam dla małego jakiegoś stroju na allegro ale jakoś nic mi się nie podoba.
Sa rampersa ala garnituru ale w zimę w rampersa i kombinezon???
Mały pokaszluje mi chyba córka mi go zapaliłażabka04 lubi tę wiadomość
-
Zabka pogadaj najpier z ksiedzem bo z knajpa mysle ze wcale problemu nie bedzie. Moja kumpela co roku w knajpie spotykasie z rodzina bo u nich nikt gotowac nie lubi a i sluzycbpodaniem tez niechwtnie.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi już po spaniu, choć nie tykam go, może zdrzemnie się jeszcze
a ja dziś czuję się jak kupa, nie dość że głowa boli to jeszcze okres się przypałętał
edit. oczy się kleją, jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 10:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia u nas pediatra profilaktycznie zaleciła 5 kropli raz dziennie.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:obcinanie paznokci w trzech podejściach, jak Wy sobie z tym radzicie u dzieci?
Ja robię na spiocha i długo
Nożyczkami.
Co go dotknęła to ucieka i te paznokcia na raty i karty wychodzą
Coraz gorzej mi to idzie a pazury rosną jak na drożdżach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam chrzciny w tą niedzielę. Ubieram dresowane spodnie czarne z h&m i body białe z muszką też h&m, na to swetrek ala marynarka wygodny . Oczywiście biały pajac i mam nadzieję, że czapeczka biała z c&a dotrze do nas. Nie chciałam żadnych sztywnych rzeczy, bo potem nie jadę do domu tylko do lokalu.
Mam tylko nadzieję, że faktycznie to ubiorę, bo Mały uwielbia robic kupę w najmniej odpowiednim momencie, a potem lubi sikać po zdejmowaniu pieluchy, a ma już bardzo pojemny pęcherz i bywa przebierany kilka razy dziennie i kąpany zresztą też. Nie chciałam żadnej spiny z tymi ciuchami, bo i tak mam stres czy Mały nie będzie się domagal piersi w kościele, jest w tym bardzo uparty.
Fox ja czekam na odpowiedni moment, jak Mały miej ruchliwy, jak nie daję rady to rezygnuję i otem probuję. Dłonie często poprawiam z czasia karmienia, bo często karmię na leżaco i mam swobodny dostęp do dłoni, a Młody jest wtedy zrelaksowany i ie wyrywa ręki.