WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:LRF Czy obicie w krzesełku jest slizgie???
Czytałam że dziecko zjeżdża z krzesełka
Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem co myśleć....
po prostu oparcie się opuszcza i dziecko leży jak w bujaczkużabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sylwestra takiego to nigdy nie miałam jak bede miała w tym roku. Z dziećmi z tv a bardziej seansem filmowym i sushi
co roku wychodziłam, lub cos organizowałam. W tym roku już ludzie dzwonią i pytaja czy cos organizujemy, cwaniaki sami od siebie nic a na gotowe chca przyjsc. Pierdziele taka robote w tym roku odpoczywam.
AJrin, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego ja niegdy u siebie nie organizuje sylwestra u siebie, niemam zamoaeu plzniej przez tudzien doprowadzac dom do siebie, a po drugie jaki ja mam w tym interes zeby jeden dzien w roku nie odpocAc tylko stac przy garach i gosci obslugiwac ? Jak juz to wole gdzies whjsc na jakis bankiet impreze zorganizowana niz sama sie grzebac w tym
-
Skali osobiście znam dziecko ( córka koleżanki) przy ktorej jak była mała można było debila z siebie robić a ta leżała jak mumia bez uśmiechu
Dzis ma 3 latka i jest bardzo pogodną dziewdzynką
Sylwester w domku z dzieciarnią. Wszyscy wiedza ze mam małe dziecko i nigdzie nie idę wiec przedszkole otwieramZ reszta ja nie przepadam za sylwestrowymi balami, wolę domek ze znajomymi.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia to sprzedam Ci fajny patent na obiad robię ostatnio raz w tygodniu.
Pierś z kurczaka trochę tluczkiem potraktować posolić i popieprzyc położyć plaster ananasa z puszki przykryć żółtym serem.
Ziemia pokroić w talarki marchewkę w 1 centymetrowe plasterki i ja jeszcze daje batata. Kroje jak frytki.
Na jednej blasze warzywa które polewam oliwa i przyprawami np do ziemniaków albo jakaś własną kompozycja. Zawsze dodaje inna czasem papryka ostra pieprz sól rozmaryn. Czasem zioła prowensalskie.
Na drugiej blasze kurczak. Piekarnik na 180 i 40 do 50 min w piekarniku.
Naprawdę kurczak super soczysty a warzywa jak fryteczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:16
sarcia123, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Angela zdrówka wam życzę.
Skali Cierpliwosci Latwo mowic wiem Ze Sie Martwisz ale nadejdzie ten czas juz niebawem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny