WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakie jest prawdopodobieństwo że te ulewanie jest przez ząbki?
a może przez wiercenie się? dziś chciałam godzinę po karmieniu z nim poćwiczyć i jak robiliśmy te na brzuszek to mu się w tym samym momencie ulało, jakby od nacisku... ale niby godzina minęłaa on zwraca ok 2-3 łyżek ..
-
nick nieaktualnyu nas dotychczas nie było z tym problemu
i nie wiem ile mogę odczekać żeby go kłaść na brzuszek czy ćwiczyć rowerki itp
bo po 2 śniadanku nie ulał, teraz po obiedzie ulał, bo się chciał przytulić, ale zaczął się wyrywać i motać, bo go te dziąsła bolą i sam nie wie czego chce - przytulę - wrzask - odłożę - płacz że nie przytulam. Kurczę, kto zrozumie facetów. Mój się właśnie przebudził - znowu śpi po 20-30 minut podczas jednej drzemki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakiego miałam rano nerwa mazeowi się oberwalo bo taki bałagan garów pełno skarpety na środku dobrze że przez telefon bo by chyba dostał
Byliśmy na usg kręgosłupa lekarz powiedział że za wcześnie i powinien mieć rtg jak będzie miał 6 miesięcy bo wtedy będzie coś widać noże mieć podejrzenie rozszczrpu ale on nie stwierdzi teraz a nawet gdyby to ponoć mam się nie przejmować bo wielu ludzi tak ma a o tym nie wie.
Teraz idziemy do lekarza rehabilitanta na NFZ zobaczymy co powie i na kiedy termin wyznaczy.
-
nick nieaktualny