WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF a probowalas mu te dziaselka smarowac zelem znieczulajacym? Mojej Meli tez chyba ida zeby (sliny jest tyle, ze moglabym szklanka zbierac, wszystko bierze do buzi a raczki i paluszki najbardziej,jest markotna, nie chce spac, budzi sie z krzykiem). To dopiero poczatek, bo dziaselka jeszcze nawet nie sa rozpulchnione. pomaga taki zel dentinox. Juz po pierwszym uzyciu byla mega ulga. Zasnela od razu i spala spokojniej.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
razem z koleżanką założyłyśmy sklep z ubrankami i akcesoriami dla niemowląt
dajcie prosze lajka na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/
mamy teraz darmowa dostawe od 80zl i prezent od 100zl - zapraszamy do zakupow
www.babelu.pl -
Jak tak piszecie o tych zębach to aż sie boje. Nie znam tego problemu bo Kacper przeszedł bezproblemowo. Pamietam ze dentinoxem trochę smarowałam ale źle nie było. Kuba tez ślini sie jak buldog. Ostatnio nawet Kacprowi zeszyt zapluł bo akurat nad nim się pochylaliśmy
Ło matko jak nas zrypał!
Ponieważ obiad wylądował w śmieciach to miałam dewolaje z jadłodajni... no i teraz jest mi niedobrzemam nadzieje ze do jutra mi przejdzie
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia he he he mieli być w końcu razem szczepienia, więc jak Liwia może być w pn, a Ignaś we wtorek
Abtak serionto często tak mam, że sobie jakiś dzień ubzduram z datąprzy dwójce dzieci to ciężko zebrać myśli
No wlasnie, a ja ostatnio to juz totalny nieogar mam bo stale mysle czy wszytsko kupilam na swieta potrzebne produkty, sprWdzam po sto razy i juz planuje sobie robote na nastepny tydzien i to coagle zaprzata moje mysli co jeszcze musze zrobic.
a ubzduralo mi sie z wtorkiem juz wiem czemu bo moj maz we wtorek ma zdjecie gipsu u chirurga i stad mi sie to narailo -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
Może świadczyć to o niedoborze witaminy d. -
nick nieaktualnyMy karmienie nr 1.
Sarcia ojjjjj dała dała popalić i to najbardziej niż do tej pory.
Nawet niechce mi się o tym pisać. Za karę wyczyścilam jej szafkę że słodyczy wyszła cała pełna torba duża i schowałam.
Wiedziała o tym bo jej powiedziałam że tak zrobię jak nakarmie małego a ona w tym czasie usnęła.
Wstała przypominało się jej zajrzała do szafki i dalej jazda tym razem o słodycze.
Głowa mi pekala z nerwów i tego wrzaski wzięłam 3 ibuprom a teraz dalej boli:-(
Też słyszałam że niedobór Wit d to potliwość
Mója ręce mokre spocone często.
My będziemy w styczniu badać Wit d i żelazo na kontorle.
Idę spać. -
sarcia123 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
Wit D mieliśmy oznaczana i mamy tuż przy górnej grsnicy.
Niezły syf
W Warszawie ma być jutro tak brudne powietrze, ze zalecają żeby m.in.dzieci nie wychodzily z domu.
I za darmo zbiorkom. Trochę mnie ro rusza -
Ulf w Krakowie jest codziennie syfiaste powietrze i to masakryczny smog
Dziewczyny co miałam za dzień wczoraj . Odpowiadając na wasze pytania o rozszczep Szymek ma rozejscue na końcu pleców nad odbytem i lekarze zakecali to zbadać co to jest.
Co do reszty pani dr rehabilitant zwalila mój świat na kawałki podwazyla 90% tego co do tej pory robimy . Jeszcze raz kontrola u neurologa i okulista żeby sprawdzić czy Szymek widzi bo bardzo krótko skupia wzrok więc może tylko czuje i słyszy ? Do tego kłaść tylko na boczkaxh żeby tył głowy się poprawił a mi każdy ze niby na plecach to mówi że to jeszcze pogarsza ogólnie oprócz trakcji nie jest źle dużo rzeczy robi trzyma zabawkę tylko czy ja dobrze widzi ?
Kolejne zeskanowala mnie ze brałam eytyrox w ciąży kto po co skoro była norma ze wpływa na rozwój mózgu i chyba z 10 minut o tym gadala suma mamy to wszystko sprawdzić i za 4 tyg zdecyduje
A no i mamy krzywice syndrom piłeczki pingpongowej że potylica się wciska do środka ale to od niedoboru d jutro oznaczał poziom bo Szymek bierze 1600 j Wit d a dalej się poci także chyba ma słabą wchlanialnosc i to też trzeba wyprostować
Do tego Szymek chyba ma skok bo nie chce Jeść wczoraj kupiłam mleko Nan ha i zmieszalak 1do 2 ale słabi zjadł myślałam o bebiko ha ale ono ponoć jest mega słodkie więc może to nań się przyjmie
Dziś na 8 rehabilitacja prywatnie zobaczymy co powie na te rewelacje a jutro pediatra mam nadzieję że fajna babka bo zwariuje od tych lekarzy każdy gada co innego mam już serdecznie dość a jak on nie chce jeść to mnie trafia mamy go dużo nosić zabawiac
-
nick nieaktualnySkali
wspolczujr takiego dnia, co za wiescioby wszystkie okazaly sie nieprawdziwe ! Napewno Szymek widzi, a krrhoslup tez ma zdrowy. Wiem ze latwo sie mowi ale staraj sie nie martwic i nie stresowac. Wszystko bedzie dobrze ! Trzymamy mocno kciuiki za was
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:LRF a probowalas mu te dziaselka smarowac zelem znieczulajacym? Mojej Meli tez chyba ida zeby (sliny jest tyle, ze moglabym szklanka zbierac, wszystko bierze do buzi a raczki i paluszki najbardziej,jest markotna, nie chce spac, budzi sie z krzykiem). To dopiero poczatek, bo dziaselka jeszcze nawet nie sa rozpulchnione. pomaga taki zel dentinox. Juz po pierwszym uzyciu byla mega ulga. Zasnela od razu i spala spokojniej.
2 razy paracetamol podałam, bo było naprawdę kiepsko, u nas te zęby widać. W miejscu jedynek są dwa białe punkciki, więc idą chyba równocześnie
-
Little Red Fox wrote:smaruję
2 razy paracetamol podałam, bo było naprawdę kiepsko, u nas te zęby widać. W miejscu jedynek są dwa białe punkciki, więc idą chyba równocześnie
jeść- nie, bawić się- nie, spać- nie, jedynie na rekach u rodziców jest ok. Do tego katar (łącze go raczej z faktem wyżynania tych zębow). Gwiezdne Wojny przy takich chwilach (głównie wieczorami) to komedia romantyczna
ale jeden uśmiech załatwia wszystko i dodaje sił na dalszą walkę
-
Hejka,
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i Kacperek wazy 6kg i mierzy 64 cm. Waga jest.na 90 centylu a wzrost az na.97 centylu.
Skali najgorsze.jest to ze kazdy mowi co innego i to chyba najgrosze.
My musielismy zmienic plyn do kapieli bo wysuszal.skore i bwlsamowac
Fajnie podnosi glowe na.brzuszku
Dzisiaj czekam na 2 paczki
-
nick nieaktualnyja jestem ciekawa co tam się dzieje w paszczy mojego. Jak się obudzi będę zaglądać, bo po wczoraj już sama nie mam pomysłów jak sobie poradzić. Jak zawsze zasypiał sam w swoim łóżeczku to wczoraj leżał długo na moim brzuchu wtulony. A jak widzę jak cuduje ze smoczkiem w butelce to się cieszę że nie kp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny