Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie liczę ile on leży na brzuchu, a może powinnam jeden dzień zrobić i włączać stoper?? Mój nie potrafi się sam przekręcać, choć z brzucha kombinuje ale głowa za ciężka i go zawsze przeciąży z powrotem :)

ja do pepco muszę się wybrać po tetrę i jakieś piżamki bo wszystko się kurczy ostatnio :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choć z drugiej strony po świętach wszędzie będą dzikie wyprzedaże

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze ubranka tez sie jakoś szybko robią za małe :)
    Na szerokość jak w namiocie, a nogawki przykrótkie :)
    Ja młodego kładę na brzuch kilka razy dziennie po 5-10 minut.
    Ostatnio raz trzyma głowę do góry i sie rozgląda, a raz głowa w dole i 'plywa' jakby chciał sie poruszać :)
    Na plecach tez sie piętami odbija i sie przesuwa.
    I piszczy :)
    Zdarza mu sie tez w nocy, przez sen. My wyskakujemy z łóżka 'co mu jest?', a on rozwalony sobie śpi w najlepsze :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    po co mierzyc czas?bo ile jest dobrze?10 min? 2h?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie wiem, ile :(
    my na kontrole bioderek jeszcze raz niestety musimy iść

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym razem po karmieniu spokojnie leżeliśmy a i tak mu się ulało :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ostatnio je więcej, bo przestał wołać o mleczko w nocy. A kupki robi nawet nadprogramowe, teraz go zważyłam w ubranku i pampersie 6,300

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

haha odkad mam dzieci tomoje zakupy wlasnie takwygladaja xD albo hmm poszukam cos dla sienie na allehro..chwile pozniej.. wyszukiwand dzialy :"zabawki, moda dziecieca...itd haha ;D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, mam tak samo :) ostatnio mąż mnie wypuścił na zakupy - pyta co kupiłam? pokazuję mu bodziaki, pieluszki, książeczkę - pyta a dla siebie co kupiłaś? kebsa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

no to moja corka stale wyglada jak by z lozka wstala..rano warkoxze plete, kitki wiaze a po przedszkolu Nadia gdzie masz gumki i spinki ?? Mamo no nie wiem...yyy...ja naprawde o nich zapomnialam sa w przedszkolu! Rece opadaja srednio 2x w miesiacu musze kupowac zestawy gumek i spinek o.O

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

moj maz jak wracam z zakupow pyta co sobie kupilam a ja mowie ..yyy wiesz akurat w oko mi nic nie wpadlo hahah :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, on już je częściej :) a domaga się więcej

• Darusia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:45

agatia lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:45

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Igi we wtorek ma szczepienie, to az strach mam myslec ile on wazy o.O bo moje rece i plecy bolesnie to odczuwaja...a gdzie tu momemt nim on nauczy sie chodzic o.O za 3 miechy to moze siadac dopiero bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś jest chyba ten wieczór kiedy mam ochotę wyjść z domu i wrócić dopiero jak moje dziecko będzie dorosłe :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ząbki chyba, bo Mały jęczy aż jak mu masuje dziąsła, zasnąć nie mógł i dopiero poza łóżeczkiem zasnął :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dziś jest chyba ten wieczór kiedy mam ochotę wyjść z domu i wrócić dopiero jak moje dziecko będzie dorosłe :(

Mam to samo ale pod kątem córki:-(
    Łeb mi pęka.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

Dzieki! Spojrzalam w kalendarz ze to faktycznie jest poniedzialek. Jak mozna byc tak przymulonym jak ja i ubzdurac sobie ze to wtorek o.O dobrze ze chociaz ktos trzezwo mysli i mnie oswieci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

corka daje czadu ? Co znow Ci tam psoci ? Moja odpukac tfu, tfu od 3 dni zachowuje sie przyzwoicie, nawet czis w sklepie nie naciagala jak to zawsze ma w zwyczaju..

‹‹ 2965 2966 2967 2968 2969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ