WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziecko mi się dziś pierwszy raz przekręciło!
z brzuszka na plecka! Czaiłam się z aparatem żeby to nagrać bo cały dzień kombinował i akurat jak odebrałam telefon od męża to zrobił! I jaki zdziwiony teraz leży i nie ogarnia co się stało!żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF
Super! Gratulacje dla Filipa!! Moja za bardzo nie lubi być na brzuchu..co prawda głowę bardzo ładnie trzyma ale trochę wytrzyma na brzuszku i po paru minutach zaczyna się denerwować. ..
Ale za to zabawki z maty edukacyjnej są jej hitem! I łapie je już od ponad miesiąca. Uwielbia matę i taki pałąk z zabawkami. Z "przyjaciółmi z pałąka" to tak dyskutuje, że czasami sie zastanawiam ile tam dzieciaków leży..czasem nawet na nich krzyczy gehe)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
sarcia123 wrote:Zapomniałam dodac Igunio wazy 7,200 kg i mierzy 65 cm
No to ładnie chłopak rośniemy się ważyłyśmy ostatnio na szczepieniu 08.12 i było całe 5020 g!
następne szczepienie w styczniu, zobaczymy ile przybierze
-
nick nieaktualny
-
Kamicia to zdrowka dla Kota my na naszego wydalismy jakies extra wakacje na majorce conajmniej
Ale jak nie ratować jak człowiek traktuje jak członka rodziny.
Gratki dla dzielnyh pacjentów my też dziś zaliczyliśmy pediatre i gdby nie ryk mojego dziecka czekała bym jeszcze ponad godzine w przychodni jako dodatkowy pacjent. Ale że moje dziecko z głodu dostało ataku płaczu jedna pani i naprawde chwała jej za to, jak miała wejść ze swoim dzieckiem na głos powiedziała do jakis 6 pacjentów przedemna, że chyba nikt nie bedzie miał nic przeciwko jak ten maluszek wejdzie pierwszy!!! No w szoku byłam aż łzy miałam w oczachz dobroci serca.
A wiec osłuchowo u nas jest ok katar jest bo jest i mam postepowac jak robie czyli inhalacje, probiotyk, wit c zakraplanie i odciaganie plus masc majerankowa. Nie przepisala nic innego do zakrapalania do noska powiedziała dopoki nie goraczkuje albo nie pogorszy sie kaszel leczyc domowymi sposobami.
No i troche mojemu M nos przytarlam bo ostatnio zarzucil mi ze moze powinnam sie skonsultowac z jego znajoma co oni podawali a ja burknelam do niego wtedy ze po co skoro robie wszystko co mi wolno podawać. Na co on a skad wiesz i ze powinnam sie skonsultowac. Nic mu wtedy nie powiedzialam a wiem od was co i jak wiec jakas jego kolezanka nie budzi we mnie zaufania bardziej niz wy. Wam bardziej ufam hihi
A wczzoraj tez na niego mialam focha bo siedzielismy u jego rodzicow on mecz oglada ja wojuje z malcem ktory nie chce jeść a ten nawet dupy nie ruszy a mi rak brak.
Dostalam pozniej czekoladke na przeprosiny.
Wec Dariusia wspolczuje i mam nadzieje ze chłop sie ogarnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 16:58
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Moj maluch rosniemjak na drozdzach, a jest tylko piersia karmiony
w ofole jest duzy obw glowki ma 41 a klatki piersiowej 42 maly koksu xD
tylkp gorzej z moimi plecami...
Moja tak rosła przez pierwsze 5-6 tygodni (nawet położona się śmiała,że Zosia je śmietanę a nie mleko) , potem gdy się okazało że nie toleruje mleka krowiego więc matula musiała przejść na dietę całkowicie bezmleczną to zaczęła wolniej przybierać. ..chyba że to zbieg okoliczności i to nie od mojej diety. Ale cały czas jest na tym samym centylu więc pediatra nic nie mówi
No tak...współczuję Twoim plecom...jakiś dobry masaż się należy!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyMy niestety z kotem tez czesto do weta.. często ma problemy z ukladen moczowym. Jest na karmię weterynaryjnej wiec juz za sama nia placimy krocie. Teraz znow cos podsikowac zaczal ale na szczęście po zmianie zwirku na inny przeszło bo juz mialam wizję weta i wydania tam przed świętami bonusowej kasy.
-
nick nieaktualny
-
A mnie coś chyba bierze po tym dzisiejszym spacerku
Zmarzłam, ale młody ładnie spał, a ja słuchałam książki.
Boli mnie ucho i głowa.
Ech. Człowiek stary a głupi
Bo rajstopkow sie nie chciało założyć, bo dziecko marudzi.agatia lubi tę wiadomość
-
No mój kot nieweterynaryjny. Wiem co działo się w 2011
dziś dostała 3 zastrzyki. Ja cała. Weterynarz jedno wklucie pazura i krew
nie wiadomo co za infekcja. Dziwi go ze kot się nie drapie. ..w tamtym tyg byłam sama wiec musiałam do dziś zwlekać z wet. ..pchel nie ma, uszy czyste. ..bidulkajutro powtórka
Ja juz po korepetycjach
tata karmiIza83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF na pewno twojemu synkowi nic nie dolega. To bedzie skok, bo coz by innego? Mela ma dokladnie to samo. Ja spie po 3h na dobe od kilku dni, ksiezniczka cala na NIE. Jak mowei mojemu D., ze caly dzien marudzila,ze padam na twarz to ta takie mu slodkie usmiechy sprzedaje, mruczy do niego i guga, ze trudno mi uwierzyc. Dopiero jak widzi i slyszy wieczorem i w nocy co odprawia w lozeczku, przy cycku, w kapieli itd to potwierdza moje slowa.
Rece opadaja jaka ona grzeczna i kochana jak widzi tate wracajacego z pracydwa oblicza hihi
-
Ulfenstein wrote:A mnie coś chyba bierze po tym dzisiejszym spacerku
Zmarzłam, ale młody ładnie spał, a ja słuchałam książki.
Boli mnie ucho i głowa.
Ech. Człowiek stary a głupi
Bo rajstopkow sie nie chciało założyć, bo dziecko marudzi.
Ja też się zaprawiłam...wczoraj zdecydowałam się pójść pobiegać. .. i najwidoczniej to nie był dobry pomysł bo dzisiaj pęka mi głowa i zatokigrrr ! Oby się to nie rozkręciło jeszcze bardziej
-
nick nieaktualnyhmm szczerze powiedziawszy to ja sie sama zastanawiam co ja mam w tych piersiach
mowie caly czas ze hamburgery
a tak serio to jedyna tajemnica to taka, ze jem wszystko i smazone i pieczone i gotowane warzywa, owoce jogurty wszystko na co mam chęć i pewnie dlatego pokarm jest tresciwy stąd moj synciu tak rosnie;)agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość