WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie neguje odbijania, nie w tym rzecz oczywiście. U nas jest po prostu niepotrzebne.
A pomyślałam, że czasem może wręcz powodować chlusniecie, bo w oon u to takie jest jednka dość silne glosowoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 11:28
-
nick nieaktualnyu nas chyba skok
Mały od rana nie chce jeść, wyszłam na zakupy i musiałam szybciej wracać bo Mały okropnie płakał, zrobił paskudną kupę ale ostatnia była w sobotę więc może zależała się w jelitkach? Teraz się uśmiecha, guga, bawi się zabawkami i nagle płacz, dam buzi, pogłaskam znowu się śmieje. Kurde, co mu jest?
teraz zjadł ok 100 ml mleczka, ale przespał swoje nocne, a jak nie byłam od męża nie chciał, on od ok dwóch tygodni nie chce jeść od nikogo jak ode mnie, tak samo jak zostawiam go samego z kimś, nawet na krótko to jest ryk, jakby go ze skóry obdzierali -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u nas chyba skok
Mały od rana nie chce jeść, wyszłam na zakupy i musiałam szybciej wracać bo Mały okropnie płakał, zrobił paskudną kupę ale ostatnia była w sobotę więc może zależała się w jelitkach? Teraz się uśmiecha, guga, bawi się zabawkami i nagle płacz, dam buzi, pogłaskam znowu się śmieje. Kurde, co mu jest?
teraz zjadł ok 100 ml mleczka, ale przespał swoje nocne, a jak nie byłam od męża nie chciał, on od ok dwóch tygodni nie chce jeść od nikogo jak ode mnie, tak samo jak zostawiam go samego z kimś, nawet na krótko to jest ryk, jakby go ze skóry obdzierali
U nas skoku ciąg dalszy tez kiepsko z jedzeniem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox
Pamiętam że pisałaś że macie z Filipkiem bana na samolot...a czy mogę zapytać dlaczego? Pytam bo za 2 miesięce planujemy lot z Małą....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Little Red Fox
Pamiętam że pisałaś że macie z Filipkiem bana na samolot...a czy mogę zapytać dlaczego? Pytam bo za 2 miesięce planujemy lot z Małą....
mamy problem z przeprostami i musimy z Małym ćwiczyć, ale tego nam nie wolno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Little Red Fox
Pamiętam że pisałaś że macie z Filipkiem bana na samolot...a czy mogę zapytać dlaczego? Pytam bo za 2 miesięce planujemy lot z Małą.... -
nick nieaktualnyAgatia gryzlam wczoraj hahaha
Kamcia no właśnie się tego boję zalania mnieA to się właśnie rozkrecilo.
Oby do niedzieli poszło...
I jak tu iść kupić sobie jakieś lachy na te chrzciny?
A w głowie mi się kręci strasznie
Za to zero bólu:-)tfu tfu tfu
Miałam iść z dziećmi na dwór i do sklepu po ubranko dla lalki bo córka się uparla a wczoraj jej obiecalismy ale nie doszliśmy do sklepu bo takie tłumy ludzi więc pojezdzilismy działki oglądać budowlane.
A dziś na pewno pójdę z nią tylko junior nam usnal a zjadł 30ml mm więc nie ryzykuje poczekam aż wstanie zje butle i wyjdziemy, możemy obiad spokojnie zjeść.agatia lubi tę wiadomość
-
LRF
Ah! Taki samolot) o ja głupia
Angela
Też tak słyszałam ze dzieci mogą latać. .ale w styczniu będziemy na kolejnym szczepieniu to może lepiej się zapytam pediatry. ...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:My juz tez po szczepieniu Iguniu byl mega dzielny nawet nie plakal tylko pojeczal chwile. Nastepne jamy 30.01
My też.
Gratki Igus.
Muszę Ci powiedzieć że z ciebie kawał chłopa dużego
Mamuśka ma co dźwigać.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny