WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja znów zaliczyła nockę
od kiedy nie jem mleka i Młoda się nie męczy i od kiedy ją odbijamy po jedzeniu (pomysł mojego Wróżbity) Mała śpi minimum 7h (22-6) po czym wraca do łóżeczka i dosypia jeszcze do około 9
Raz nam pobiła rekord u moich rodziców 21-8 !! I to ja ją obudziłam o tej 8 bo zaczęłam panikować...już nie mówiąc o moich cyckach)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie uwierzycie, Igjnio jak usnalmo 23.30 tak tersz dopiero wstal , szok !!!
az siebwierzyc nie chce, gorzej z cycami ale maly wlasniemje a na drugiego laktator pojdzie w ruch.
Agatia
jak moja synowa sie miewa ? Buziaki dla LiwDariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Darusia, pisałaś że byłyście u pediatry i mowiw żeby się nie martwić tak? Że to może być refluks ale nie musi...?
To może głupie co napiszę, ale może warto pójść do gastrologa? Jak Zosia miała problemy z brzuszkiem to też rozważałam taką opcję.
Bo mimo wszystko wydaje mi się to nie do końca normalne, że Julcia tak chlusta... a może faktycznie to nic nie jest ale specjalista by Cię uspokoił i zapewnił ze jest ok...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry, a moze nie dobry.
My dalej w trakcie skoku. Obrazil sie na jedzenie ale nie na mleko jak sie dzis rano okazalo ale na butelek lovi. Z nuka pije pieknie. Szczęście bo w nocy sie budzil pięć tysiecy razy i nie chcial jeść. Wiec pewnie nie chcial jesc z lovi.
Oby tak bylo, dzis sie w nocy przekonamy.
No ale u nas jak nie urok to sraczka jutro ide do pracy i co? Łamie mnie w kosciach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po kawie i sniadanku.
Mlody jeszce dosypia ae juz sie wierci dziś noka lepsza jupii budzil sie tylko 3 razy. Ale po wczorajsych pobudkach co godzine jestem dalej padnieta.
Jeny zadroszcze wam ze wasze dzieciaki tyle potrafia przespac my w 3 tygodniu zycia raz mielismy nocke 7 godzin teraz max to 4.
Duzo zdrowka dla Liwki i Ignasia Angela dla Ciebie tez ślę troche zdrowia.
My jutro już jedziemy do teściów zostajemy na tydzień.
No i obudził sie ssaczek lece tulić maluszka.
-
nick nieaktualnya my zaraz na szczepienie jedziemy, mieliśmy być 16.12 ale nie mogliśmy wtedy, kazali niby we wtorek, zobaczymy czy pamiętają czy będą krzyczeć jak ostatnio na jedną Mamę, która przyszła kilka dni później. 29.12 niby kolejne szczepienie, wydaje mi się że ta przerwa jest za krótka, a może się pomyliły i miało być w styczniu??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny. Dziś pospałam aż 1,5h. Z wczorajszymi 3h normalnie idę na rekord w tym tygodniu. Mela daje mi nieźle popalić. Ech.... tak mi się skrycie marzy by tak sobie ją położyć i pospać np.5h w ciągu, jakie to by było piękne.
Nasza księżniczka stwierdziła w nocy, że jest wyspana, potem dolegał jej brzuszek i gazy, potem kupka, w międzyczasie zmoczony pampek i jedzenie i tak w kółko.
Chwilami miałam ochotę wyskoczyć przez okno, ale powtarzam sobie w kółko, to minie, to minie... bo musi co nie? -
nick nieaktualnyWróciliśmy, Filip był marudny ale była to jego pora drzemka, więc miał do tego prawo
Waży 5.960 g, mierzy 63 cm, obwód główki i brzuszka 40 cm
Pani doktór stwierdziła, że mały przyrost, bo mu zupek nie gotuje
wyrodna matko wstydź się!!!!
a tak na serio jest jakieś minimum jakie dziecko musi przybrać?