WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam jeszcze kilogram został do podwojenie masy urodzinowe ale mamy jutro dopiero 3 miesiące więc myślę że damy radę. I coś mi się wydaje że przez święta młody ładnie przytyje bo budzi się co godzinę i dostaje jeść
a zawsze po takich tygodniach waga sporo szła w górę. Ale to dowiem się jutro jak zwazymy młodego w domu.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Anulka moja przez mc przybrała 560g i pediatra mówi, że od 4 mc to spowalnia, bo inaczej dziecko miałoby masę słonia
Poza tym brakuje nam 100g do podwojenia masy urodzeniowej, więc książkowo -
nick nieaktualnyKurde, to moj nie dlugomto potroi swoja mase urodzeniowa bo podwoil to juz dawno
19.12 wazyl 7,200, to teraz pewnie kolo 7,5 do końca miesiąca dpbije kto wie. Wtakim razie ja mam slonia w domu haha :d
agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, chyba o czymś zapominasz. Niski poziom żelaza się nie poprawi na zieleninie, ja tu muszę zacząć od wołowych stejków
a tak na serio, póki co gromadzę przepisy
o słodki jeżu, jak ten mój Bąbel się turla od kilku dniNatka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
LRF nasza pelza juz z predkoscia swiatla po calym mieszkaniu. Z oka jej skuscic nie moge
ani sie nie obejrzysz a Fifi bedzie raczkowal
Amelka pelzac umie, ale leniuszek przewracac sie z brzuszka na plecki i odwrotnie cwiczyc nie chce -
Ciekawe jak moja gwiazda przybiera. Mialam w planach dzis podjechac do przychodni i ja zwazyc ale czekam na kuriera a tu ani widu ani slychu
na rekach niby czuje, ze jest ciut ciezsza ale pytanie ile w tym mojego zmeczenia noszeniem a ile realnego przyrostu. W kazdym razie dziewczyny trxymajcie kciuki, bo jesli nie dzis to jutro skocze ja zwazyc.
-
Ja mam wrażenie że moje dziecko po świętach słoniatkiem się stało. Ale pewnie dlatego że ja chora i wystarczy że się ruszę a znana potem jestem.
-
nick nieaktualnyAle fajnie! Forum wciąż tętni życiem!
Js dzis padam na pysk!
Antek jest bardzo marudny i byc moze skok wlasnie przechodzi.
Ale czy to możliwe zeby był skok i w trakcie jego trwania przerwy?
W święta był kochany! Mąż też. Chyba odzyskam wiarę w magię świat...
Zabciu Tobcio jest pepiękny!żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, haha
wystarczy że kumpel męża nam polecił dodawanie kreatyny do butelki
a mój brat że jak stejki to nie bawić się w well done i midium rare tylko od razu rare
ja bym chciała dojść do tego momentu że będziemy wszyscy jeść to samo, tyle że dla siebie i męża będę mocniej doprawiać. Młodego porcję odkładać a naszą jeszcze trochę potraktować - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Słodki jeżu, moja Mama ostatnio opowiadała o dziecku znajomych które ma 5 latek i nadal papki jepytam to co ono w przedszkolu je? a ona, że nie chodzi
w szoku jestem.....
moi mężczyźni poszli spać, zasnęli jak poszłam sprzątać i słodki widok zastałam, choć Młody nie śpi u siebie tylko razem z M w naszym łóżku -
Ja znam dziecko, które w wieku 7 lat nadal było karmione łyżką czy widelcem, siedział przy stole, ręce miał przy sobie lub pod stołem a rodzice karmili... masakra i patologia w jednym. Dziś chłopiec ma 12 lat a sam sobie pokrojonego chleba nie posmaruje nutellą tylko trzeba mu jedzenie uszykować.
Ja to cały czas mówię, że wychowujemy dzieci na przyszłych mężów i żony.... a takiego zięcia to ja bym nie chciała -
Mój młody z upodobaniem przekręca sie z pleców na boki.
Czasem z rozpędu ładuje na twarzy. Nie umie jeszcze wyciągnąć raczek spod siebie.
Trochę mnie niepokoi fakt, ze odłożony do łóżeczka od razu sie przekręca i śpi na boku.
Żeby nie fiknął na twarz w czasie snu. Ale co go przykręcę na plecy to po pierwsze stres- ze sie obudzi, po drugie nie zdążę wyjsc z pokoju a on już na boku.
No i jak wraca z impetem na plecy to potrafi sie wybudzićchoć najczęściej znów sam zasypia.
Jak u Was? Tez tak bywa? -
Darusia rozmawialabym z tobą o szczepieniu intensywnie bo my też dziś mieliśmy mieć ale przy rejestracji kobiety stwierdziły ze tak po świętach szczepień nie będą robiły i idziemy jutro
a mimo milczenia trzymam zawsze kciuki za nasze dzieciaczki
A dziś jestem sama wiec najłatwiej mi podczytywac