X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kolejnych plusow mój grubasek opanowal obrot z plecow na brzuch

Little Red Fox, Dariah, Natka-matka wariatka :), AJrin, Anulka01 lubią tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela,
    Super, że u Was już lepiej! I jaki zdolniacha z Kuby! Mój leniwiec nawet z brzucha na plecy nie za bardzo chce się przewracać... :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku oddajesz kupę na posiew ? Brzuszkowe problemy wróciły?

Angela mój dziś też sam się przeturlał ale podejrzewam, że to dzieło przypadku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, od jakiegoś czasu kupy się brzydkie zrobiły, tzn raz są oliwkowe i plastelinowe lub rzadkie, raz są typowo "sr*czkowe" i żółte, nie rzadko mieszane. Martwię się, choć pediatrzy zapewniają że póki śluzu i krwi nie ma jest OK. Tylko nie wiem jest takie badanie jak z siuśków - ogólne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ela mój mały jest cały czas na nutramigenie - mleko specjalistyczne i kupy mamy od żółtych po sinozielone, ostatnio po porannej pobudce jest twarda kupa a później w ciągu dnia dorabia rzadszą- ta zwykle jest nieciekawa. Badaliśmy kał i wyniki są ok.
    Myślę, że jeśli Twój Filip nie ma bóli brzuszka to pewnie badania będą ok.
    Badanie moczu robiliśmy ogólne.
    A, i dopytaj czy Twoje labo robi posiew kału bo u nas takie badania robi tylko szpital.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Foxiku oddajesz kupę na posiew ? Brzuszkowe problemy wróciły?

Angela mój dziś też sam się przeturlał ale podejrzewam, że to dzieło przypadku :)
    Ja też myślałam ze przypadek ale powtarza juz wiec nie. Z brzucha na plecy jeszcze nie umie

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, u Ciebie też pełna gama kupek? Ja myślałam że po MM nie powinny się zbytnio różnić o.O
    Angela, mój tylko z brzucha na plecy potrafi, czekam aż się całkiem będzie turlać :) mąż chciał dziś zobaczyć jak on to robi, a co się odwrócił to Mały już na plecach leżał

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu, ja dzis mam takiego dola, ze najchętniej bym sie sama w dupę kopnęła.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik, co się dzieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Jeżu, ja dzis mam takiego dola, ze najchętniej bym sie sama w dupę kopnęła.
    Daj ja Cię kopne i wykopie smutki

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ela mój mały jest cały czas na nutramigenie - mleko specjalistyczne i kupy mamy od żółtych po sinozielone, ostatnio po porannej pobudce jest twarda kupa a później w ciągu dnia dorabia rzadszą- ta zwykle jest nieciekawa. Badaliśmy kał i wyniki są ok.
    Myślę, że jeśli Twój Filip nie ma bóli brzuszka to pewnie badania będą ok.
    Badanie moczu robiliśmy ogólne.
    A, i dopytaj czy Twoje labo robi posiew kału bo u nas takie badania robi tylko szpital.
    U nas przy probiotyku sa kupy super a mieliśmy wszystkie kolory ziemi

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, co bierzecie? my zostaliśmy przy dicoflorze ale jest tylko minimalnie lepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po dicoflorze próbowaliśmy z acidolac baby ale małego wysypało. Jeśli go nie boli brzuch, kupy nie są pieniste i śluzowate i bez krwi to już nie będę kombinować.
    Też myślałam, że skoro mleko wciąż to samo, te same składniki to czemu się kupy zmieniają ano pewnie dlatego, że układ trawienny się zmienia. Tak to sobie tłumaczę, strasznie się boję rozszerzania diety bo nie wiem jak mały będzie reagował, tak trudno u niego leczy się wysypki wszelkiego rodzaju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponadto nasze mm zawiera te same bakterie co dicoflor

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie to mm?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, u nas nadprogramowe kupki są ładne żółte. Filip sadzi jedną dwójeczkę rano po śniadaniu ;)
    mnie kusi rozszerzanie diety nieco wcześniej, chciałabym zacząć w weekend 14 lub 21. ale nie wiem czy byłby jakiś większy sens w tym wszystkim i też się boję reakcji alergicznych :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela, co bierzecie? my zostaliśmy przy dicoflorze ale jest tylko minimalnie lepiej
    My taki trochę nietypowy probiotyk bo Sanprobi IBS.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia nutramigen

Foxiku trzeba spróbować inaczej się nie dowiemy jak nasze bąble będą reagować. Pewnie gdyby nie to forum już bym małemu coś podała hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak już się oporaliśmy z kupami to i tak kupy były zielono żółte i były raz dziennie. Przy tym probiotyku mamy kupy 2-3 dziennie i żółciutkie. Jak nie dam mu z 2-3 dni znów kupa raz dziennie zielono zółta

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    My taki trochę nietypowy probiotyk bo Sanprobi IBS.

na czym polega jego nietypowosc?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3045 3046 3047 3048 3049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ