WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz, od jakiegoś czasu kupy się brzydkie zrobiły, tzn raz są oliwkowe i plastelinowe lub rzadkie, raz są typowo "sr*czkowe" i żółte, nie rzadko mieszane. Martwię się, choć pediatrzy zapewniają że póki śluzu i krwi nie ma jest OK. Tylko nie wiem jest takie badanie jak z siuśków - ogólne?
-
nick nieaktualnyEla mój mały jest cały czas na nutramigenie - mleko specjalistyczne i kupy mamy od żółtych po sinozielone, ostatnio po porannej pobudce jest twarda kupa a później w ciągu dnia dorabia rzadszą- ta zwykle jest nieciekawa. Badaliśmy kał i wyniki są ok.
Myślę, że jeśli Twój Filip nie ma bóli brzuszka to pewnie badania będą ok.
Badanie moczu robiliśmy ogólne.
A, i dopytaj czy Twoje labo robi posiew kału bo u nas takie badania robi tylko szpital. -
nick nieaktualnybisacz wrote:Foxiku oddajesz kupę na posiew ? Brzuszkowe problemy wróciły?
Angela mój dziś też sam się przeturlał ale podejrzewam, że to dzieło przypadkubisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz, u Ciebie też pełna gama kupek? Ja myślałam że po MM nie powinny się zbytnio różnić
Angela, mój tylko z brzucha na plecy potrafi, czekam aż się całkiem będzie turlaćmąż chciał dziś zobaczyć jak on to robi, a co się odwrócił to Mały już na plecach leżał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Ela mój mały jest cały czas na nutramigenie - mleko specjalistyczne i kupy mamy od żółtych po sinozielone, ostatnio po porannej pobudce jest twarda kupa a później w ciągu dnia dorabia rzadszą- ta zwykle jest nieciekawa. Badaliśmy kał i wyniki są ok.
Myślę, że jeśli Twój Filip nie ma bóli brzuszka to pewnie badania będą ok.
Badanie moczu robiliśmy ogólne.
A, i dopytaj czy Twoje labo robi posiew kału bo u nas takie badania robi tylko szpital. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po dicoflorze próbowaliśmy z acidolac baby ale małego wysypało. Jeśli go nie boli brzuch, kupy nie są pieniste i śluzowate i bez krwi to już nie będę kombinować.
Też myślałam, że skoro mleko wciąż to samo, te same składniki to czemu się kupy zmieniają ano pewnie dlatego, że układ trawienny się zmienia. Tak to sobie tłumaczę, strasznie się boję rozszerzania diety bo nie wiem jak mały będzie reagował, tak trudno u niego leczy się wysypki wszelkiego rodzaju. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz, u nas nadprogramowe kupki są ładne żółte. Filip sadzi jedną dwójeczkę rano po śniadaniu
mnie kusi rozszerzanie diety nieco wcześniej, chciałabym zacząć w weekend 14 lub 21. ale nie wiem czy byłby jakiś większy sens w tym wszystkim i też się boję reakcji alergicznych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny