Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też karmię na lezaco i polspiacio to coś zje teraz zjadł chodź była walka

Dziś dzień mało uśmiechu a jak już to do m ja mam wrażenie że on woli m jak go pocalowalam dziś to zaczął krzyczeć boję się ze jak m wróci do pracy to będzie jazda

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrzutka? Jestem za :) Ajrin, a może poprostu podaj nam dane tej osoby i każda z nas coś wyśle :) Taki mikołaj w styczniu :P

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na kolejnych zajęciach fitness. Matulu... co mnie boli :) Po schodach wchodzę dobre 5min hihi... w sumie to kręgosłup mnie nie boli. Chociaż może i boli, ale reszta ciała tak mnie naparza, że tego nie czuje haha

5v79kzu.png

• Broszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na leżąco nie umiem. Cycki mam za małe. W ogóle to teraz mamy tylko jedną pozycję. On leży jak królewicz a ja się gimnastykuje. A zanim czasem złapie...Jest płacz, prezenie, wydziwianie-a złapie i w momencie usypia. I wtedy też jest problem bo słabo ssie. Muszę go wybudzac. I tak mija pół godziny a on ledwo co zje. A mój kręgosłup kwiczy. Kosio ładnie przybiera. Serio. Staś waży 5,5 kg. A dużo większy się urodził.
    A sucha skóra bo alergia. Już nie wiem na co, bo już prawie nic nie jem i zaraz zniknę. Albo zaczyna nam się AZS. Smaruje non stop. Pazury też obcinam. I dupa bo cały czas jest podrapany. Eh.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka ja już pisałam wcześniej o naszych problemach skórnych. Spróbuj balsam intensywnie nawilżający z serii SVR TOPIALYSE, nam się sprawdził i właśnie zamówiłam dużą 400ml tubę + litrowy żel do mycia. Dwa dni temu użyłam czegoś innego i już pojawiły się krostki na brzuchu, także skazani jesteśmy na dobre emolienty a poleciła je nam dermatolog.

Ja jak odkurzam to zapinam małego w bujaczku i co chwilę zerkam czy nie płacze a pod prysznic jak szłam gdy męża nie było to małego też w bujaku brałam.

Broszka, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak odkurzam to, biore mqlego do wozka i z nim jezdze mpomcaym domu :)

Moj Iguniu 2 dzien spi w lozeczku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:38

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka przybij piątkę, ja dziś po trzecich zajęciach aerobiku...wszystko boli ale jest lepiej niż wczoraj.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w poniedziałek wybieram na fitness dla mam z szybkiej pierwsze dwa zajęcia są gratis więc zobaczymy jak to wygląda :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie w tej sprawie AJrin do ciebie na prv chciałam pisać żebyś podała jakiś adres na który można wysłać paczkę. A może niech mama napisze co najbardziej potrzebuje i która będzie chciała to się podzielimy co? Tylko jakich pieluszek używa, rozmiar, czym myje itp.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz, mój D. mówi do mnie: "Idź do małej na paluszkach, zajrzyj tam" a ja na palcach stanąć nie mogę hahaha :P

5v79kzu.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pierwsze karmienie. Ciężko to nazwać pobudka, bo nie zdążyłam zasnąć.
    Mam nadzieje, ze to nie będzie powtórka wtorku.
    On sie budzi i marudzi przez sen. Czekam 5, 10 minut. Na więcej mi serce nie pozwala :(
    Cyc i od nowa sie bawimy.
    Dzisiaj cały dzień byłam sama. M dopiero wrócił. Jutro tez mam być sama. Jeśli ro tego nie prześpie nocy to kicha.
    Jutro planowałam do rodziców jechać, w sobotę jedziemy do znajomych.
    Przewiduje powtórkę histerii z wigilii :) No ale trzeba go przyzwyczajać.
    A najchętniej to bym go puściła żeby sam z tata pojechał. No ale moje cycki są potrzebne.

To egoistyczne ale dlatego wciąż walczę z butelka. I dlatego tez jestemcoraz bliżej rozszerzania.
    Może kaszka wkrótce zastąpi jakiś posiłek i miałabym OJA! np 5 godzin!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:59

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe ja tez czekam jak mi M przyniesie młodego do karmienia ;) a już ledwo na oczy widzę...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :)
    Jest gorzej niż we wtorek ;)
    Zamiast co 2h wstajemy co 1h.
    O północy starczyło głaskanie. Teraz cyc.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet my się wcześniej karmimy ale zrobiłam już tę butlę bo znowu kołyska odjezdzala :D pora tego karmienia u nas nieprzewidywalna. Dziś 1, wczoraj 4 a przedwczoraj uwaga tu szok od 2 miesięcy-zaliczył dwie nocne butle :) ale zakładam winę huraganu
    tfu tfu
    po szczepieniu nic się nie dzieje
    tfu tfu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie chętnie zrzucę i pomogę. Ajrin daj znać, co jest najbardziej potrzebne i w ogole jak zorganizować te zbiórkę? Gdzie wyslac rzeczy?

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pomogę :)

My po pierwszym karmieniu poszło gładko to jest jedyne karmienie w ciągu doby które idzie gładko martwi mnie tylko bo odciafakam o 22 30 i z lewego mniej poszło i teraZ też było mało musiałan dac drugiego cyca oby przez ten stres nie ucierpiała moja laktacja

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gogus od 22 wsftal wlasnie teraz i je, wasze dzieci tez maja tak mocnyno odruch ssaniav?? Bo az mnie cycki bola

• Darusia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:21

Natka-matka wariatka :), Skali89, nick nieaktualny, Dariah lubią tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Kocham" takie stany jak dzis. Choroba plus skok rozwojowy no i chyba powoli zaczyna sie u nas też cos w dziasłach dziac równa sie wspaniala noc.. oczywiście kiedy?! Kiedy jestem sama.

A co do dziąseł dzis zaobserowalam ze mocno sie zmieniły, sa nabrzmiale czerwone. Dodatkowo dzis jak wyjmowal sobie smoczek jak zwyle sobie jakos nin przywalil i placzu ogolnie przy tym nigdy nie robil. Dzis w sensie wczoraj :p urzadzil taka histerie ze zmusil mnie do zajrzania tam. Posmarowalam mu dziasla i sie momentalnie uspokoil. Teraz jak marudzi smaruje i masuje i jest spokoj. Ale daleko do zębów mysle ze to zalażki. No nic ide spac. Zjadl pogadal i spi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ta chwila trwa...

A związku z tym że z Kuba lepiej ale nie na tyle aby go ze soba ciagac gdzies. Kuba zostaje z teściowa a my z mężem i Martyna idziemy dzis na festiwal pizzy ;)

‹‹ 3048 3049 3050 3051 3052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ