X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też karmię na lezaco i polspiacio to coś zje teraz zjadł chodź była walka

Dziś dzień mało uśmiechu a jak już to do m ja mam wrażenie że on woli m jak go pocalowalam dziś to zaczął krzyczeć boję się ze jak m wróci do pracy to będzie jazda

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrzutka? Jestem za :) Ajrin, a może poprostu podaj nam dane tej osoby i każda z nas coś wyśle :) Taki mikołaj w styczniu :P

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na kolejnych zajęciach fitness. Matulu... co mnie boli :) Po schodach wchodzę dobre 5min hihi... w sumie to kręgosłup mnie nie boli. Chociaż może i boli, ale reszta ciała tak mnie naparza, że tego nie czuje haha

5v79kzu.png

• Broszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na leżąco nie umiem. Cycki mam za małe. W ogóle to teraz mamy tylko jedną pozycję. On leży jak królewicz a ja się gimnastykuje. A zanim czasem złapie...Jest płacz, prezenie, wydziwianie-a złapie i w momencie usypia. I wtedy też jest problem bo słabo ssie. Muszę go wybudzac. I tak mija pół godziny a on ledwo co zje. A mój kręgosłup kwiczy. Kosio ładnie przybiera. Serio. Staś waży 5,5 kg. A dużo większy się urodził.
    A sucha skóra bo alergia. Już nie wiem na co, bo już prawie nic nie jem i zaraz zniknę. Albo zaczyna nam się AZS. Smaruje non stop. Pazury też obcinam. I dupa bo cały czas jest podrapany. Eh.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka ja już pisałam wcześniej o naszych problemach skórnych. Spróbuj balsam intensywnie nawilżający z serii SVR TOPIALYSE, nam się sprawdził i właśnie zamówiłam dużą 400ml tubę + litrowy żel do mycia. Dwa dni temu użyłam czegoś innego i już pojawiły się krostki na brzuchu, także skazani jesteśmy na dobre emolienty a poleciła je nam dermatolog.

Ja jak odkurzam to zapinam małego w bujaczku i co chwilę zerkam czy nie płacze a pod prysznic jak szłam gdy męża nie było to małego też w bujaku brałam.

Broszka, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak odkurzam to, biore mqlego do wozka i z nim jezdze mpomcaym domu :)

Moj Iguniu 2 dzien spi w lozeczku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:38

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka przybij piątkę, ja dziś po trzecich zajęciach aerobiku...wszystko boli ale jest lepiej niż wczoraj.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w poniedziałek wybieram na fitness dla mam z szybkiej pierwsze dwa zajęcia są gratis więc zobaczymy jak to wygląda :)

bisacz lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie w tej sprawie AJrin do ciebie na prv chciałam pisać żebyś podała jakiś adres na który można wysłać paczkę. A może niech mama napisze co najbardziej potrzebuje i która będzie chciała to się podzielimy co? Tylko jakich pieluszek używa, rozmiar, czym myje itp.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz, mój D. mówi do mnie: "Idź do małej na paluszkach, zajrzyj tam" a ja na palcach stanąć nie mogę hahaha :P

bisacz lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pierwsze karmienie. Ciężko to nazwać pobudka, bo nie zdążyłam zasnąć.
    Mam nadzieje, ze to nie będzie powtórka wtorku.
    On sie budzi i marudzi przez sen. Czekam 5, 10 minut. Na więcej mi serce nie pozwala :(
    Cyc i od nowa sie bawimy.
    Dzisiaj cały dzień byłam sama. M dopiero wrócił. Jutro tez mam być sama. Jeśli ro tego nie prześpie nocy to kicha.
    Jutro planowałam do rodziców jechać, w sobotę jedziemy do znajomych.
    Przewiduje powtórkę histerii z wigilii :) No ale trzeba go przyzwyczajać.
    A najchętniej to bym go puściła żeby sam z tata pojechał. No ale moje cycki są potrzebne.

To egoistyczne ale dlatego wciąż walczę z butelka. I dlatego tez jestemcoraz bliżej rozszerzania.
    Może kaszka wkrótce zastąpi jakiś posiłek i miałabym OJA! np 5 godzin!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:59

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe ja tez czekam jak mi M przyniesie młodego do karmienia ;) a już ledwo na oczy widzę...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :)
    Jest gorzej niż we wtorek ;)
    Zamiast co 2h wstajemy co 1h.
    O północy starczyło głaskanie. Teraz cyc.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet my się wcześniej karmimy ale zrobiłam już tę butlę bo znowu kołyska odjezdzala :D pora tego karmienia u nas nieprzewidywalna. Dziś 1, wczoraj 4 a przedwczoraj uwaga tu szok od 2 miesięcy-zaliczył dwie nocne butle :) ale zakładam winę huraganu
    tfu tfu
    po szczepieniu nic się nie dzieje
    tfu tfu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie chętnie zrzucę i pomogę. Ajrin daj znać, co jest najbardziej potrzebne i w ogole jak zorganizować te zbiórkę? Gdzie wyslac rzeczy?

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pomogę :)

My po pierwszym karmieniu poszło gładko to jest jedyne karmienie w ciągu doby które idzie gładko martwi mnie tylko bo odciafakam o 22 30 i z lewego mniej poszło i teraZ też było mało musiałan dac drugiego cyca oby przez ten stres nie ucierpiała moja laktacja

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gogus od 22 wsftal wlasnie teraz i je, wasze dzieci tez maja tak mocnyno odruch ssaniav?? Bo az mnie cycki bola

• Darusia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:21

Natka-matka wariatka :), Skali89, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Kocham" takie stany jak dzis. Choroba plus skok rozwojowy no i chyba powoli zaczyna sie u nas też cos w dziasłach dziac równa sie wspaniala noc.. oczywiście kiedy?! Kiedy jestem sama.

A co do dziąseł dzis zaobserowalam ze mocno sie zmieniły, sa nabrzmiale czerwone. Dodatkowo dzis jak wyjmowal sobie smoczek jak zwyle sobie jakos nin przywalil i placzu ogolnie przy tym nigdy nie robil. Dzis w sensie wczoraj :p urzadzil taka histerie ze zmusil mnie do zajrzania tam. Posmarowalam mu dziasla i sie momentalnie uspokoil. Teraz jak marudzi smaruje i masuje i jest spokoj. Ale daleko do zębów mysle ze to zalażki. No nic ide spac. Zjadl pogadal i spi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ta chwila trwa...

A związku z tym że z Kuba lepiej ale nie na tyle aby go ze soba ciagac gdzies. Kuba zostaje z teściowa a my z mężem i Martyna idziemy dzis na festiwal pizzy ;)

bisacz lubi tę wiadomość

‹‹ 3048 3049 3050 3051 3052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ