WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś byłam na kolejnych zajęciach fitness. Matulu... co mnie boli
Po schodach wchodzę dobre 5min hihi... w sumie to kręgosłup mnie nie boli. Chociaż może i boli, ale reszta ciała tak mnie naparza, że tego nie czuje haha
-
Ja na leżąco nie umiem. Cycki mam za małe. W ogóle to teraz mamy tylko jedną pozycję. On leży jak królewicz a ja się gimnastykuje. A zanim czasem złapie...Jest płacz, prezenie, wydziwianie-a złapie i w momencie usypia. I wtedy też jest problem bo słabo ssie. Muszę go wybudzac. I tak mija pół godziny a on ledwo co zje. A mój kręgosłup kwiczy. Kosio ładnie przybiera. Serio. Staś waży 5,5 kg. A dużo większy się urodził.
A sucha skóra bo alergia. Już nie wiem na co, bo już prawie nic nie jem i zaraz zniknę. Albo zaczyna nam się AZS. Smaruje non stop. Pazury też obcinam. I dupa bo cały czas jest podrapany. Eh.
-
nick nieaktualnyBroszka ja już pisałam wcześniej o naszych problemach skórnych. Spróbuj balsam intensywnie nawilżający z serii SVR TOPIALYSE, nam się sprawdził i właśnie zamówiłam dużą 400ml tubę + litrowy żel do mycia. Dwa dni temu użyłam czegoś innego i już pojawiły się krostki na brzuchu, także skazani jesteśmy na dobre emolienty a poleciła je nam dermatolog.
Ja jak odkurzam to zapinam małego w bujaczku i co chwilę zerkam czy nie płacze a pod prysznic jak szłam gdy męża nie było to małego też w bujaku brałam.
Broszka, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie w tej sprawie AJrin do ciebie na prv chciałam pisać żebyś podała jakiś adres na który można wysłać paczkę. A może niech mama napisze co najbardziej potrzebuje i która będzie chciała to się podzielimy co? Tylko jakich pieluszek używa, rozmiar, czym myje itp.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
Bisacz, mój D. mówi do mnie: "Idź do małej na paluszkach, zajrzyj tam" a ja na palcach stanąć nie mogę hahaha
bisacz lubi tę wiadomość
-
U nas pierwsze karmienie. Ciężko to nazwać pobudka, bo nie zdążyłam zasnąć.
Mam nadzieje, ze to nie będzie powtórka wtorku.
On sie budzi i marudzi przez sen. Czekam 5, 10 minut. Na więcej mi serce nie pozwala
Cyc i od nowa sie bawimy.
Dzisiaj cały dzień byłam sama. M dopiero wrócił. Jutro tez mam być sama. Jeśli ro tego nie prześpie nocy to kicha.
Jutro planowałam do rodziców jechać, w sobotę jedziemy do znajomych.
Przewiduje powtórkę histerii z wigilii
No ale trzeba go przyzwyczajać.
A najchętniej to bym go puściła żeby sam z tata pojechał. No ale moje cycki są potrzebne.
To egoistyczne ale dlatego wciąż walczę z butelka. I dlatego tez jestemcoraz bliżej rozszerzania.
Może kaszka wkrótce zastąpi jakiś posiłek i miałabym OJA! np 5 godzin!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:59
-
Nawet my się wcześniej karmimy ale zrobiłam już tę butlę bo znowu kołyska odjezdzala
pora tego karmienia u nas nieprzewidywalna. Dziś 1, wczoraj 4 a przedwczoraj uwaga tu szok od 2 miesięcy-zaliczył dwie nocne butle
ale zakładam winę huraganu
tfu tfu
po szczepieniu nic się nie dzieje
tfu tfu -
Ja też pomogę

My po pierwszym karmieniu poszło gładko to jest jedyne karmienie w ciągu doby które idzie gładko martwi mnie tylko bo odciafakam o 22 30 i z lewego mniej poszło i teraZ też było mało musiałan dac drugiego cyca oby przez ten stres nie ucierpiała moja laktacja

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Kocham" takie stany jak dzis. Choroba plus skok rozwojowy no i chyba powoli zaczyna sie u nas też cos w dziasłach dziac równa sie wspaniala noc.. oczywiście kiedy?! Kiedy jestem sama.
A co do dziąseł dzis zaobserowalam ze mocno sie zmieniły, sa nabrzmiale czerwone. Dodatkowo dzis jak wyjmowal sobie smoczek jak zwyle sobie jakos nin przywalil i placzu ogolnie przy tym nigdy nie robil. Dzis w sensie wczoraj :p urzadzil taka histerie ze zmusil mnie do zajrzania tam. Posmarowalam mu dziasla i sie momentalnie uspokoil. Teraz jak marudzi smaruje i masuje i jest spokoj. Ale daleko do zębów mysle ze to zalażki. No nic ide spac. Zjadl pogadal i spi. -
nick nieaktualny

a już ledwo na oczy widzę...

[